Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
derrik #47887 üzenetére
Hali! Ez nem háttér.
Mutasd meg a teló verziódat színesben ezzel a "háttérrel". Akkor ügyes vagy !
Én ezt különböző Romok okosságaiból, egy alapromra "ráhegesztem" Tehát kotyvasztok.
(#47888) zeroo5ux olyan sok helyet foglalt Blero hsz-e hogy mindjárt menjél ez miatt modkerbe ! Grrrrrrrr
Ptzsm No Wipe, ha összejön
-
C.Brigante
veterán
válasz
derrik #47741 üzenetére
azt akarta mondani, amit én is, h a KK5 nem merül! Az egyik legjobb, legstabilabb rom! Nálad valami más szívja az aksit, tedd fel a batterystats-ot és nézz körül!
(#47742) derrik: mondjuk nem is a csajok elötti villogásra van.. hogy neked mennyire fasza mobil töltőd van
-
trobi28
addikt
válasz
derrik #47561 üzenetére
Valamit te is tegyél az ügy érdekében ha többet nem is de legalább annyit hogy olvasd el a segítséget.
A jelszó ott volt zárójelben,és ennél jobb KK5-öt nem kaphatsz mert nincs.
Ha elolvasod az első hsz-t tudni fogod mit hova rakjBOCS de olyan sokszor le volt már irva.......
-
belashx
senior tag
-
agabe
addikt
válasz
derrik #47275 üzenetére
az ahogy vetted tuti nem új készülék.
Ha nincs rajta matrica, akkor azt a sufni boltban (vagy akár előtte ott ahol ők szerezték be féláron) applikálták a hardver köré ami lehet, hogy már használt volt.
Nem is fogod tudni regisztrálni, mert így nem hivatalos a teló.
Ha újként adták el, akkor átvertek.
Szervizben sosem fogják ezt neked javítani, a bolti gari meg olyan mint a kapott teló...még kevésbé tudható milyen használt alkatrészt raknak bele ha javítják (ha javítják egyáltalán), és a rövid ideig szóló bolti garancia sem jó (gondolom max 1 év...de lehet hogy kevesebb).Inkább vegyél egyet itt a hirdetésekből amire még 1,5 év gari van, papirokkal, hibátlan külső állapotban. 100ezer körül szokott lenni (max 110)
Regisztrálni valszeg azt sem fogod tudni, mert az előző tulaj megtehette már, és egy készüléket csak egyszer lehet regelni, de ez igaz lenne a sufnibolt-ban lévő kopottas olcsóbbra is.KAMIKAZE_HUN: ha függetln, és szép állapotú, valamint van rá rendesen még gari, akkor árban nagyjából megéri....drágák az arc s -ek ha csak a hardvert nézzük, de összességében lehet, hogy valakinek az jön be jobban mint pl a nexus s (sgs pentile kijelzője sztem rosszabb, ezért hiába olcsóbb, nekem nem jön már be sajna...de ha nincs vele gondod, akkor az jobban megéri 50-55ezerért, csak úgy el kell adnod a tiedet).
-
Rotate
veterán
válasz
derrik #46952 üzenetére
a tegrásak itt alapvetően nem kompatibilisek, szal market nem látja... talán át kell hozzá írni a product kódot, vagy ilyesmi, aztán chainfire-el, de az okosak majd elmondják
XWKI4 az jó, az a legfrissebb hivatalos magyar
talán szeptemberi ha minden igaz
szerintem próbáld meg a TC-hez bekapcsolni az USB hibakeresést, és akkor nem mint MTP fog csatlakozni, hanem telefonon tudod majd választani, hogy legyen mass storage mód, és az már elvileg meg fog jelenni a gépen TC-ben
próbáld meg
-
Rotate
veterán
válasz
derrik #46728 üzenetére
nekem is van ilyen gondom, csak a google account naptárát, a névnapokat és az ünnepnapokat synceli le, beraktam a webes felületen a Chelsea meccsit qz érdekes naptárakból, de nem synceli le a telefonra... csak a névnapok, ünnepnapok, és google account jelenik meg a pipálós résznél, meg a lokális, saját naptár nevezetű... erre nem is találtam megoldást... látszólag syncel, de egyes naptárakat nem lehet kiválasztani a telefonon...
muveszur:
az ujabb gyáriak is gyorsak és stabilak, illetve jól bánnak az akksival... KI4 vagy KK5 például...
-
-
agabe
addikt
válasz
derrik #46709 üzenetére
hat..a beallitasoknal a fiokok es szinkronizalas menuben azt vedd fel amit latni akarsz, ami meg nem kell azt torold.
kali: vannak helyzetek amikor egy rovid ideig sotet a hatter akarmilyen atmenetnel, menuvaltasnal, sot vannak olyan menu reszek ahol mondjuk csak a kijelzo tetejen van egy-ket sor, de a 2/3-ada fekete...na olyankor is ott virultak a foltok, pedig nagyon nem kerestem oket, vagy egszeruen lehuztam a statusbar-t, es a sotet resznel megint csak latszodtak...szoval nem az allando kereseskor bukkantam rajuk, hanem a mindennapos hasznalat soran.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest