- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
Szia ! Az nem az ! Az alapikonod, a statusbarodban, megmarad az alap. Van lehetőséged rengeteg alapból kiindulni, de ahhoz pl ki kell nézz egyet, ami tetszik. És ezt berakod a romodba. Nézelődj, mi az ami tetszik alapból statusbar...Én pl most a narancs majmosat választottam(még félig kész de megmutatom)
Na itt beraktam egy narancsos hátteret, és teljesen el fogom tűntetni aaz értesitéseket, tehát csak betűket fogok kapni, külön ablakokat nem. Ezen dolgozok épp. A lényeg , alapnak, ki kell szedj egy számodra tetsző systemUI.apk-t , bemásold a te system/appodba, felülird, és ezzel kezdj el dolgozni. Ez a háttér csak egy próba. Utánna, azt rakok be amit akarok, izlés szerint. És minden átlátszó lesz.
-
R2D20208
addikt
Szia! A Lockscreen, egyes telefonokat amint utánnaolvastam pl a HTC támogatja, egyeseket még nem. A Rolónál, ha minden be van pipálva, nekem eddig minden összejött(kb 10 szer csináltam, 10 ből 10 szer) Mint látod, több embernek sikerült rajtam kivül is.Sajna nem tudom, hogy csiáltad, ezért nem tudok segíteni. De írd be ott a topickba, lehet valaki tud ebben segiteni neked.(sokakat nem érdekel ez, ha lehet abba a topickba,és tuti összejön) Sztem pipát felejtettél el.
(#23980) Sógi Majd kiderül
-
Igen pontosan ezért nem nyúlok én sem hozzá, mert nekem többet ér a 26 hónap gyári garancia plusz nem tudom minek lecserélni az eredetit amikor tökéletesen működik minden!!!
GPS nekem flottul működik, kamera tökéletes képeket és videókat készít, wifi csodálatosan müxik, minden alkalmazás és játék is tökéletesen megy, internet gyorsabb mint az itthoni gépemen
Akkor valaki mondja már el nekem is, hogy mi szükség van ezekre a room cserékre, mert nem látom ezekben a rációt
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest