- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Gergőkee
aktív tag
Többek között kinn van az is. Pure news, pure calendar, pure grid calendar, egy képkeret, és még csomó minden. De ezekről nem mondok le.
Kollégákén is láttam meg-meg akadást. Marketnál, kezdőképernyő lapozásnál stb. Náluk friss custom romok vannak fenn. Nálam gyári 2.3.4.
Ők is olyanok mint ti, folyamatosan romolnak. Én meg élvezem a 600 órás uptime-ot -
F-ECT$
titán
-Nekem jobban fogyasztott, mint a legújabb gyáriak. (Fogyasztásban nekem a KG, KH széria volt a nyerő.)
-Hívásrögzítés.
-Deluxe settings: ebből a legfontosabb, hogy nem csipog, amikor feltöltődött.
-7 ikonos státuszbár: innen a flashlightot használom leginkább.
-BLN támogatás (bár ehhez csak egy kernel kell).
-És ami még nem jut eszembe -
mivan80
aktív tag
Sima hybrid megjött-e már?
Ha igen, megválaszolnád a kérdéseimet?
Végül milyen színben, milyen áron rendelted, esetleg átvenném...
(#34413) xnace
Köszi! Ha képeket is küldenél, azt pláne megköszönném!
Én sem a hátlapot féltem, hanem mögötte a technikát... A hátlap nem véd vmi sokat...
-
djapor96
senior tag
Én a lustáknak (magam is az vagyok) ajánlom a Green Power Pro -t..... képernyő kikapcsolás után állítható idő múlva kikapcsolja a wifit/3G-t, kivéve, ha van adatforgalom, ill. képernyő bekapcsolásakor bekapcsolja mindkettőt.... állítható az is, hogy bizonyos időközönként kapcsoljon wifit ill. 3G-t, hogy a maileket letöltse... nekem nagyon fekszik.... sok akkuidőt lehet vele spórolni.... bluetooth-t is kezeli, hasonló képen...
-
Eli577
senior tag
Én meg ajánlom a Powersaver nevű appot. Ha level 3-asra állítom, cpu frekvencia auto (az olyan 800mhz-en tartja működés közben) és éjszakára automatikusan repülőmódba rakja (lehet külön állítani, hogy hétköznapokon és hétvégén mettől meddig tartson a repülőmód). Így 2,5 napig bírta átlagos használattal. Ha nem bírja addig, akkor meg repülni fog.
-
F-ECT$
titán
Köszi, ez is egy szavazat, viszont pda-n ezt olvasom:
Csak nem bírtam magammal és feltettem a KJ3-at, de meg is bántam. Van benne pár furaság ami a KI4-ben nem volt. Most azon agyalok, hogy vissza kéne tenni a KI4-et.
Vajon mik ezek a furcsaságok, van valakinek tapasztalata?
-
Rotate
veterán
nekem ezt a gyári is eljátszotta már nem egyszer... bár a widgetlocker még nem... go locker még használhatatlan, home gombbal be lehet csapni, meg szerintem az összes többit is, mivel csak a widgetlockerben van erre konkrét beállítás...
egyébként szerintem teljesen jól működik a wl
próbáld ki a többit, és megtudod milyen az a bugos
-
a.t.t.i.
senior tag
Köszi.
azt olvastam valahol hogy a t-s telók 2x1,5ön mennek.
Hát nem
Galaxy s-től jövök S2re,milyen romot érdemes rátenni?
Most KE2 van rajta.
Gyáriban mi a legujabb/legjobb vagy alternativ romból mit érdemes?
Galaxy s-en szerettem a MIUI-t csak a kamera nem volt olyan jó minőség.
S2re való MIUIban is ez a helyzet?Ebből melyik al egjobb? -
unrealnoise
senior tag
jaja. onnan. Értem én, csak kár, hogy nem naprakész akkor az információ, és bár hiányos az angolom, akkor felajánlhattak volna szinte azonnal mail-ben valami mást esetleg. van egy brando protector plus fóliám, de jó lett volna a tok meg egy "jobb" fólia. de mindegy. Az a műanyag egyébként sem tűnt nagyon strapásnak, lehet egy jobb bőrtok jobban megérné...
-
Flashhh
tag
Nincs particio az SD-n ?! az meg hogy lehet ? Osszefuggesben lehet azzal hogy minden mukodik ahogy kell, terero fullon, mobilnet oke, csak telefonalast nem enged mert az allapotnal azt irja hogy Uzemen Kivul...
Ha tiltjak a telefont mert kifuggetlenitettem, akkor fel se kene masznia a halozatra elvileg nem? De foleg nem kene mukodnie a mobilnetnek -
Rotate
veterán
mert gondolom magyar telefonod van
én Szlovákiában (itt élek) lengyel telefont kaptam, itt hivatalosan lengyel telefonokat forgalmaznak
a lengyelek meg XXKI4-nél tartanak, 2.3.5-el... ezt is Kiessel raktam fel... de szerintem lassacskán fog jönni egy KJ valahányas ROM mivel az utóbbi napokban sok országnak jött ki KJ-s ROM Kiesen... KJ3-mat láttam legutóbb, az is fenn van SamMobile-on
-
Rotate
veterán
Android phones > Samsung I9100 Galaxy S II > Official Roms > Samsung I9100 Galaxy S II Firmwares (az első)
nem bonyolult, elsőre megtaláltam
-
Rotate
veterán
-
C.Brigante
veterán
ez egy jó példa, viszont arra nagyon kiváncsi lennék, h ezt a tokot egy adott használaton belül hányszor vette le ill tette vissza a telefonra. Ha felteszi és nem veszi le (teszem azt nem veszi le egy héten 3-4x) akkor ez nem nézhet így ki. ezek a csíkok azt mutuatják, h ezt gyakran pattingatták fel, le. És így érthető is a kinézet.
-
Gizmo94
veterán
Márpedig az...így történt.. Az első telefon egyhén agyon volt törve a "leeséstől" , a második pedig totál tégla. Szintén mechanikus erőbehatás miatt, mivel falhozbasztam, szerencsére ez alkalommal szilikontokban, amitől repedés és törés ugyan nem keletkezett rajta, a tok megvédte, viszont a belsejét meghatotta a kopp, onnantól csendben maradt, nem adott életjelet többé.
Maximális bizalommal vagyok a szervízek felé, agyon rootolom, romolom, JIG-elem, különben minek van?
Ami még fontos, hogy mindkét telefon esetében Lite'ning rom volt rajta, roottal, az összes black appal amit összevadásztam, stb, ( mert én nem vagyok ennyire szentéletű és kalózkodás ellenes, inkább fizetni utálok)
és mind a mai napig semmi visszajelzés nem jött a szervíz részéről, hogy bármi gond lenne. A pontosság kedvéért: mindkét teló teljesen működésképtelen volt, nem is bootolt egyik sem, illetve az első némi fehéren villogást produkált, a második annyit sem.
-
Piwi
veterán
-
Pszihonaranc
senior tag
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest