Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
Aktív témák
-
-
cundeyy
tag
Ha kicsit olvastál volna, akkor láthatod, hogy gyári KG3 van.
A másik, hogy próbáltam azt is, de lassú valamiért. És kell neki asszem java, ami telepítve van minden lehetséges módon, de nem elég.
1-1 file-t át tudok tenni, de csoportosan nem.
Most rájöttem, hogy a root exp-el ugye keresztbe hosszába tudom másolni a dolgokat.HUTCHDB:
Akkor lehet mostanában nem olvastál SGS fórumot?
Na mindegy. -
HUTCHDB
nagyúr
"Most nehogy már az legyen a baj, hogy leírtam a véleményem, és hogy nem térek át..."
ajánlottam neked?
kértem tőled, hogy minősítsd?
mondtam, hogy nagyon jó és mindenki h....e, aki nem tér át, nem teszi fel?nem!
nézzük a szigorú tényeket:
(#14109) HUTCHDB:
bmarko-n és rajtam kívül senki nem használ MIUI-t?
(#14110) ERPY válasza HUTCHDB (#14109) üzenetére:
Én nem tudom, vagyis nem értem ezt a miui mizériát, valahogy engem egyáltalán nem érdekel SGS2-re. Most minek szenvedjen az ember egy toldozgatott-foldozgatott valamivel, ami gyakorlatilag csak egy új kezelőfelület nem 100-as működéssel. Gyorsabb úgysem lesz a teló, és mivel a Samsung ellát minket minden földi jóval elég sűrűn, pár romkészítő pedig főz nekünk gyors és használható romokat amikben minden tökéletesen működik, akkor nem látom értelmét. Ez azoknál a készülékeknél elterjedt sztem inkább, akiknek a gyártó xarik a frissítésre, és ami van rom az is egy katasztrófa. Ugyanígy vagyok a Cyan romokkal. Erre a készülékre sztem semmi értelme.
Mindez persze privát vélemény, nem megkövezni érte.de a személyeskedést félre téve, nem csak rád van ez kihegyezve, hanen úgy általában írtam le az itteni dolgokról a véleményemet.
(#14287) cundeyy:
hát az új MIUI sem ezen, sem pedig az SGS I-en (samsung captivate) nem merül mint állat.
előfordulhat, hogy 1,2,3 órával kevesebbet bír, de nem számottevő a különbség.
másik kérdésedre a válasz az az, hogy nem muszáj fehérrel használni, én most feketén nyűstölöm.(#14288) Sógi:
ismétlem magam:
ha itt nem kezdőknél is felmerül az a kérdés, hogy mit jelent az, hogy "upgrade"...
na tehát ez itt azt jelenti, hogy frissítésnél nem kell az egész telepítés előtti wipe-okat megcsinálni, csak a system-et kelt törölni, majd mehet a rom."Azt azért hozzátenném ismét ehhez a romolás össze-vissza témához, h szabad világ van és mindenki azt használ ami neki tetszik és be is meri vállalni"
pontosan erről beszéltem!
-
Sógi
addikt
Nyug-alom skacok
Végül is mindenki elég jó fej itt ebben a topicban és segítőkészség is van rendesen, nem érdemes elrontani ez a jó kis hangulatot
Erre vki #14277?(#14292) Mett : KAI! Azért egy próbát megér majd hétvége környékén, most már felhúztátok az agyam ezzel a miui-val
"iphone ios koppintás" ---> Ez álmaim netovábbja(#14294) RedCat: Várj! Cogni 1.3-ad van fent?
-
függő2
tag
lenne egy hülye kérdésem skacok!Tudom hogy létezik egyben az egész csomag,de nem szeretnék csak két widgetet feltenni Cognira...így az a kérdésem hogy hogyan lehet csak az órát illetve az időjárást feltenni,mert valahogy hiányérzetem van mindig miattuk!Próbáltam kivenni a csomagból,de hiába telepíti a végén "nincs telepítve" felirat fogad
eltudná mondani valaki szájbarágósan?Akár priviben is!
Nagy köszönet előre is érte!U.i.: igen olvastam hogy valami /system/apk-ba kell tenni,de ezt nem találtam a telón sehol...
-
Sógi
addikt
válasz
HUTCHDB #14280 üzenetére
Én biztos le fogom tesztelni és végül is lendíteni kell a magyar termékek íránti keresletet
Már a bótban is tudatosan keresem a HU cuccokatFigyu! Mit is írtatok itt pár napja, h mi nem működik tökéletesen azon a rendszeren?
Nem emlékszem már...
Ennyi csak feltenni?
- Reboot to CWM
- if you are coming from other rom (full wipe): wipe /system, /cache, /data and Dalvik-cache
- upgrade: wipe /system - ez miért van itt mégegyszer? Vagy mi a lényege?
- install zip from SD-card, select MIUI-1.X.X-beta.zipPersze, h nem vágjuk a miui-t, hiszen full kezdők vagyunk!
De meg lesz az isNa mi van ma gyerekek, megint front van???
Azt azért hozzátenném ismét ehhez a romolás össze-vissza témához, h szabad világ van és mindenki azt használ ami neki tetszik és be is meri vállalni -
ERPY
őstag
válasz
HUTCHDB #14280 üzenetére
Gondolom rám gondoltál, mert nem ugrottam és tettem fel azonnal, és esetleg olyant írtam ami a lelkivilágodba tiport. Hogy mitől toldozott-foldozott? Mivel te használod, tisztában vagy vele hogy a frissítések mit javítanak, vagyis még nem egész a rendszer. Hardveres videógyorsítás van? Kamera tökéletes?
Most nehogy már az legyen a baj, hogy leírtam a véleményem, és hogy nem térek át egy olyanra, ami valószínűleg mindig is el lesz maradva a gyárilag kiadott romhoz képest, és mindig is lesznek olyan részletek, amik sosem lesznek tökéletesek. Márpedig nem azért vettem 160 ezerért egy készüléket, hogy azon izzadjak vajon mikor lesz tökéletes az egyébként atom tökéletes ketyerém.
Láttam miuit, ki is próbáltam, igaz nem gs2-őn, de tudom milyen. Most az hogy minden át lett pakolva máshova, vagy cserélgethetek a témák között, vagy ha lehúzom az értesítési részt ott van 50 ikon egyben, az nem hoz lázba. Mint mondtam csak magamról beszélek, a saját véleményemet írtam/om le, de mivel ha nem is név szerint, de engem emeltél ki.
Hozzá kell tennem, minden elismerésem és tiszteletem a fejlesztőé aki portolja GS2-re, nagy tudás, kitartás, töménytelen idő áll biztosan mögötte, de nem látom értelmét számomra a GS2 esetében egy ennyire jól megírt és folyamatosan fejlődő romfelhozatal mellett.Megint csak nem megkövezni, én CSAK a magam nevében beszéltem.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
pestibenji #14282 üzenetére
látod, erről van szó!
már elnézést, de jól értem, hogy fogalmatok sincs róla, hogy mi is ez?ez egy android rendszerű rom (2.3.4) melynek animációi nagyon jók, megjelenése egyedi és olyan megoldásokat tartalmaz, amely nem található meg egyik android rendszerű stock illetve custom romban sem.
mivel androidról van szó, így a szabadság megmaradt, mehet rá bármilyen app, kivéve a készülék specifikusak.
jelen esetben pl. a gyári samsung időjárás widgetet nem lehet feltenni.
3 darab fő hiba található a rendszerben: (jelenleg még) nincs rádió, a videófelvétel csak 720p és a rezgés visszajelzés néha néha nem működik. ennyi.a játékok ugyanúgy működnek, mint más romon.
-
noxon
őstag
Hello! A cogni romos háttérképeket hol tartja a rendszer??
-
cundeyy
tag
Szerk lejárt.
Viszont még egy kérdésem lenne.
Most ugye a gépről belemásoltam az "aaaa" mappába 3 képet, azt megjelent a telefonban az xy könyvtárban.
Megnyitottam, kiírta, hogy betöltés, és pár mp múlva megjelent a kép.
Ezt mind wifi-n keresztül veszi gondolom, és nem kerül át ténylegesen a telefonra.
Tehát amit abba a mappába belehúzok, az fizikailag nem lesz a telefonon?
Mert én lényegében azt szeretném elkerülni, hogy mindig a gépre kössem a telefont, hogy ha szeretnék valamit fel / le venni.
Próbálkoztam már sok ftp programmal, mint pc mint telefonon, de egyik sem nyerte el a tetszésem.
Ez a megoldás jó lenne, ha tényleg a telefonra kerülne a cucc. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
pestibenji #14153 üzenetére
használd nyugodtan!
egyébként tudod, hogy mi az ami nem működik, vagy kipróbálatlanul jelented ki, hogy alfában van? hidd el nagyon is használható, 1-2 apróság ami nem tökéleteskicsit kiakadtam tegnap, de akkor nem jeleztem, de most, hogy ismét leültem a gép elé, nem tudom magamban tartani, így leírom.
egy kis szösszenet off-ként, amit az egyik fórumtársammal folytattam tegnap este:
"a lényeg az, hogy a családban csak a legkisebb lányomnak nincs telefonja, vagyis van, de egy nokia.
a fiamnak, zte blade, a nagy lányomnak és az asszonynak meg galaxy mini.
tehát van 3 db android +az enyém. (SGS II és egy samsung captivate)
amikor az övékre ránézek és belépek a készülékbe, kezelni akarom, akkor a puritánság érzete fog el.
skinezhetik ezt így, meg úgy, meg a fiam is adja neki a cm7-et, stb-t, de hát akkor is egy tömegcikk lesz, lett belőle, amitől lassan hányok.
maga a rendszer jól működik, gyors meg minden és testre is szabható, meg azt csinálsz vele amit akarsz, de a kinézete...szóval nekem nem tetszik.
ha megnézed a HTC desire árát, az utóbbi időben nem hogy csökkenne, még nő is.
ennek az az oka, hogy win.mobil (6.5, és a 7 is) és az android is rátehető.
van egy ismerősöm, neki ilyen készüléke van.
ő is azon a véleményen van, hogy már minden baja van az androidtól és alig várta, hogy egy htc-t jó áron megtudjon venni, mert az legalább valamilyen szinten egyedi.
de visszatérve a miui-ra: nagyon jól működik, (anno az SGS I-nél, ha így ment volna, hú de örültem volna) és egy-két apróság, de tényleg fikarcnyi kis dolgok nem tökéletesek, de ez egy kiforrott és jól működő rom.
nekem már nem kell hogy kék, meg zöld, meg világító piros legyen az egész.
ennek a kinézete elegáns és egyik nap metál, a másik nap japán gésa a harmadik nap pedig fa borítású "bőrt" teszek rá.
nekem ez kell.
nem izgat, ki mit szól hozzá, de amit ez a srác is leírt a MIUI-ról, az őrült nagy marhaság!
szóval ennyit erről......
de ezzel nagyon meg vagyok elégedve.
a fórumot jóval ritkábban látogatom, mert a MIUI nem kér annyi mókolást, ráadásul az ilyen alakok még jobban elveszik az ember kedvét a topic olvasásától.
egyébként ezt nekem ..xy.. is mondta, hogy az SGS 2 topic nem az, ami az 1 volt.
saját bőrömön tapasztalom, hogy igaza volt...."1-2 gondolat a MIUI-ról, a kialakult helyzetről, stb.....
a MIUI-ról azt kijelenteni, hogy egy toldozott-foltozott valami, amit igazából nem érdemes használni, hát.....nagyon messze van a valóságtól.
én nem "térítettem" itt senkik, de egy pár hozzászólás után azonnal kaptam az ívet, hozzáértő személyektől.......
mi az ami toldozott-foldozott?
mi az ami nem működik a MIUI-n?
kipróbálatlanul a levegőbe beszélni nem nehéz.úgy érzem a hozzászólásokból, hogy maga az alap SGS II-őn lévő android rendszer és a hozzá eszkábált romok azok, amelyekkel gond van, gond lehet, hiszen ha jó lenne, akkor nem lenne naponta ez meg az feltéve, lecserélve.
nem megbántani akarok embereket, félreértés ne legyen, sőt támogatom a kipróbálásokat, a flash-eléseket, úgy tanul az ember.....de én nem írtam olyan hozzászólást, amivel az ilyen fórumtársakat bántottam meg.nem a MIUI-t védem, hanem arra akarom felhívni a figyelmet, hogy ne bántsuk a mások által használt rendszereket, alkalmazásokat, ne hurrogjunk le embereket mert mást használ, vagy
mást is kipróbál és főleg ne tegyük ezt úgy, hogy nem próbáltuk ki.külön üdvözlöm itt is dancsuri és somnia tagokat!
-
cundeyy
tag
Most már mást ír ki...
Permission denied.
Ha jól értelmezem, akkor a username az a pc-nek a felhasználó neve lenne.
Csináltam egy "aaaa" mappát a C gyökérbe, majd megosztás, felhasználóknál engedélyezés: mindenki.
Jelszavazva nincs a gépem, tehát a pass-t üresen hagytam.szerk: megoldva.
KösziNem, nem kellett jelszavazni. Megy jelszó nélkül is.
-
Sógi
addikt
Erre vki?
KG3-ban az újjítás, h töltés közben a kijelző minimális fényerőn megy folyamatosan?
Úgy, hogy a fejlesztés beállításokban nincs kipipálva az ébren maradás töltés közben funkció -
Sógi
addikt
Igazad van
, most nézem, h én a cris v5-öt tettem fel tegnap este, ma vagy holnap feldobom a v6-ot, ezt meg kell lessem
(#14273) Nordik: Tényleg ez a helyzet! Eddig cogni a legjobb, persze hozzáteszem, h ez az én egyéni vélemény a tesztek/tapasztalatok alapján és nem akarom már itt hypolni ezt a romot
Mindenkinek azt ajánlom, h válasszon saját ízlésének megfelelő romot..úgyis mindenki azt teszi fel amelyik neki tetszik, én nem erőltetek senkire semmit, hiszen nem erőszak a disznótor
Azért ez a criskelo is nagyon jó és most majd megnézem, h mit hozott össze azzal a v6-al -
Sógi
addikt
válasz
DjBlero #14268 üzenetére
Helloka
Kösz, ez jól esett
Ha nem lennék, kicsit kevesebb főzelék teszt lenne
Feláldozom magam és a telóm egy esetleges téglásításnak a folyamatos főzelék tesztekkel
De most szólok, h sztem egy hétig nem cserélek, hova máááán?
Qrwa jó ez a kg3 és szeretném látni az akkuidőt is...rem most nem lesz kg4 egy darabigAzért marha kíváncsi lennék, h a topicban aktívan résztvevők hány %-a használ gyárit és custom romot...
(#14269) ERPY: Tényleg könnyebb lenne mindenkinek, ha az aláírásába betenné, h mit használ! Nem kéne egy rakás + hsz + jó látni, h mi a pálya a romok használata terén
-
Sógi
addikt
Megvolt már
#14027-től indult be cris rom teszt
Hát nem olvasol?
Tegnap este toltam fel, reggel belaktam, le is mentettem full backuppal (mivel elég zsír a cucc), mert fel kellett tennem cogni 1.3-at is, ő a kedvencemMost cogni van fent, de nekem nagyon tetszik criskelo romja, cogni után az ővé volt a leggyorsabb nálam és jók az animációk is + van egy nagyon fasza téma is hozzá, de tegnap este írtam róla? Vagy nem jól emlékszem, mert széjjel voltam csapva?
Mindenkitől elnézést kérek akinek sok vagyok romolás/témázás terén, de ez van, ha már tesztelek vmit úgy érzem meg kell osztanom, hátha másoknak ez sokat segít romos döntésekben
Akit meg nem érdekli úgysem olvassa/követi nyomon és gondolom átugrik rajta -
Sziasztok!
Van egy nagy problémám. Szeretném a gyári beállításokat visszaállítani de ehhez jelszó kell amit nem tudok... Ilyenkor mi a teendő??? Valaki pls!!! NAgyon fontos lenne...
-
Motyi
senior tag
Van új CriskeloRom, verzió V6:
* Optimized graphics various aspects
* Kernel ninphetamine-2.0.2
* Now fully Odex System / app and system / Framework (apparently improves overall performance)
* Fixed error with social HUB
* Reported (FC) in the application TweetDeck (Maybe the issue is in the incompatibility of the application) if anyone do a clean install can check the stock rom samsung
[link]Nincs kedved meglesni? Elvben gyorsult
-
pzstm
titán
Valakinek frissült már?
-
ERPY
őstag
válasz
HardRic #14258 üzenetére
Valamilyen szinten igazad van. Napi 400hsz, de gyakorlatilag semmi érdemleges.
Sógi jó, hogy kiteszteli a dolgokat, nekem bejön, szívesen olvasok róla, de lehet praktikusabb ha nap végén ír egy összefoglalót róla mire jutott, akár képekkel is ha szeretné.És valaki írjon már a CWM és Titanium Backupról egy mentési, visszaállítási, fagyasztási pár sorost, mert naponta 26-an kérdeznek erről, és bár kismilliószor le lett írva, a TB meg még magyarul is tud, mégsem okés sokaknak.
-
HardRic
addikt
Látom az éjjeli böngészőmegtáltosodásom leszarós, pedig kurvajó volt, kár hogy restart után visszaállt.
Szar hogy már csak fölösleges faszmérős romolásról szól a topic. -
Sógi
addikt
válasz
dancsuri #14253 üzenetére
Asszem nekem is ez volt, de megjött egyszer csak
(#14252) gereke: Nem tudom mi a különbség a kikapcsolt recovery a bekapcsolt állapotú cwm-ben, de azt tudom, h jobb úgy bekáppolni, h nem futnak az appok...
tbp belső sd-re ment, de lehet, h át lehet állítani, én nem szoktam wipolni a belső sd-t, sztem elég a re-part factory reset és a dalvik és cash part wipe...
Ezt a tbp-s rendszerbeállításos cuccot annyira nem vágom, én általában csak az appokat és pár apróságot állítok vissza új rom után...Névjegyzékem le exportálva az sd-mre, a többi cucc nem szokott érdekelni... -
fecs
senior tag
SetCPU volt a ludas. Van egy profil, ami éjszaka kellene üzemeljen. Éjféltől reggel 6ig lekorlátoztam a CPU-t 200Mhz-re. Vmilyen okból fakadóan ez átállítódott déltől reggel 6ig verzióra.
Gondolkodtam is, hogy délelőtt nem tapasztaltam és aztán délután meg egyértelműen lagol
Most már tudom, hogy milyen idegesítő lehet a lagolás
Szóval marad a Cogni 1.2. Öröm és bódottá. -
Halmos
csendes tag
válasz
poczabence #14250 üzenetére
Ha még egy utolsóban tudnál segíteni baromi hálás lennék
Az alapképet hol lehet beállítani másra, hogy ahova nem találtam borítót vagy nincsen ott ne ez a rózsaszín virág legyen
-
gereke
tag
válasz
F-ECT$ #14224 üzenetére
Köszönet Sógi 14214és RJG 14218 válaszát
Várjuk továbbra is mindenki építő jellegű hozzászólását és jó lenne ha ez is megjelenne az 1. hsz-be, mivel szerintem a mentés is hozzátartozik az alapokhoz úgy ahogy a rom csere.
Sógi: akkor, ha jól értem: egy beállt rendszer "ghost" -olásáhot ClockWorkMode recovery-ben backupolunk. Működö készüléknél, ha a programokból elindítom a CWM-et akkor ott is van backup. Mi a különbség a két mentés között?
Rom csere elött pedig TianiumBackup-ot szoktatok használni. TB a belső vagy a külső SD-re ment, mert a ROM leírások szerint( factory_reset és all_wipe) a belső SD is törlődik.
Azt értem, hogy a TB menti a névjegyeket és az apk-kat, amiket egy rom cserénél visszatudok tenni az új rom-ra, de mi van a rendszerbeállításokkal? Visszakerül mondjuk egy háttérkép, vagy egy csengőhang is, fájlostól beállításostól mindenestől? A TB-ben nincs olyan mentés aminek a visszaállításánál nem kell gondolkodni?RJG: Melyiket tartod érdemesebbnek használni. a MyBackup-ot, vagy a TB-t?
Mett -nek: Azt hittem azért van a fórum, hogy ha valakinek van valami tapasztalata azt esetleg megosztja. Kipróbálni természetesen mindenki ki tudja, legfeljebb nem sikerül. Ha mondjuk csinálsz egy rossz mentést, majd factory_reset és all_wipe után nem tudod visszarakni az új romra akkor cseszheted. Ezért kérdezünk! Van itt pár guru akiknek nem okoz gondot az ide-oda rom-olás visszaállítás, de a köznépnek azért vannak gondjai.
Működő TitaniumBackupPro-t tudna valaki privátban küldeni!
Kösz: GeReKe
-
Halmos
csendes tag
Hogy lehet a zeneszámokat átnevezni, mert komolyan nem találom
-
Mett
senior tag
válasz
F-ECT$ #14236 üzenetére
megnyitod a titaniumot, majd középső fülre mész és ráböksz arra, amit leakarsz menteni és nyomsz egy backupot. ennyi. visszaállítás is ugyanez. mehet egyesével vagy lehet automatizálni. visszaállításnál választhatsz, hogy csak az alkalmazást magát ill. a lementett beállítással tegye vissza.
-
bajusz15
senior tag
Hello!
Most már nagyon idegesít ez az autó üzemmód.. ki-bekapcsol a kijelző, váltogatja a számokat zenehallgatás közben.. Röviden annyi, hogy megjelenik a menüsorban egy kis kormány, ha lehúzom a menüsort, azt írja hogy: Auto üzemmód bekapcsolva. alá: Kapcsolja ki az Auto üzemmódot. Ha rányomok, akkor "újratöltődik" a főképernyő és ennyi történik. Pár perc elteltével újra megismétlődik.. Volt már valakinek ilyennel gondja? Esetleg megoldás?? -
Sógi
addikt
válasz
dancsuri #14234 üzenetére
Végigpróbáltam a kínálatot, nálam 1. cogni, 2. criskelorom 3. sky...de sky is csak azért 3., mert még csak kg1-nél tart...
Hiába teszek fel bármit, mindig ugyanoda lyukadok ki: cogni a leggyorsabb/legstabilabb az én telómon....
Bár ez a criskelorom is nagyon tetszett és van hozzá téma és jó pár battery ikont is tett fel a srác hozzá cserére.Fent vannak cogni 1.3-ra a jumba neon gt red és blue témák....
-
Flashhh
tag
válasz
zeroo5ux #14233 üzenetére
wipe cache es wipe dalvik cache, torol vlmi eszrevehetot a telefonrol vagy csak az osszegyult sallangot ami picit megdobja a telo gyorsasagat ?Megeloztek... porog a forum.
a valasz engem is erdekel!
(#14234) dancsuri Na ilyet nem fogok sose latni az en telefonomon
3 nap. omg
-
F-ECT$
titán
Mert már fenn van 10-20 progi, widget, csomó mindent beállítgattam, és nem szeretném azt, hogy megpróbálom magamtól, aztán ha mégse jó, akkor szívok 2 napot, mire mindent visszapakolok. Ha már egyszer ezt kitapasztalta valaki, elkövetett 1-2 hibát, amit jó kerülni, akkor egy ilyen "szájbarágós" leírással sokunknak segíthetne. Szerintem képekkel, mindennel 1 óra alatt megvan. Összedobjunk egy pizzát érte?
-
Kleshk
csendes tag
válasz
72mviktor #13961 üzenetére
Akkor ezt csak custom rom oldja meg? Pont szerettem volna a telót gyári állapotban tartani. A kamera frissítés az megvolt. Az a slusszpoén hogy ezt csak 2.3.4-nél tapasztalom viszont a képek minősége is förtelem. A 2.3.3 gyönyörűen muzsikált, csodaszép képeket csináltam vele és semmi mosodás, semmi piros effekt semmi. :S
-
fecs
senior tag
4-5 napja van fenn a Cognition 1.2 ROM.
Minden szép és jó volt a mai napig. Gyors és remek üzemidőt produkál. Úgy, hogy nem változtattam semmit, elkezdett lagolni. Feloldáskor gondolkodik a főképernyőn, a widget-ek csak az után töltődnek be, ha már odalapoztam. Az Angry Birds-ben meg akadnak a madarak röpülés közben. Satöbbi.
Tapasztalt már vki ilyet?
Újraindítást már csináltam, de nem oldódott meg a dolog. Mit javasoltok? -
Halmos
csendes tag
válasz
poczabence #14228 üzenetére
Ez rohadt jó program. Azt még meg tudjátok mondani, hogy hogyan lehet egyszerűen átnevezni a zeneszámokat, mert komolyan nem tudom megoldani... :/
-
F-ECT$
titán
-
Halmos
csendes tag
Köszönöm a válaszokat
Erre tud valaki válaszolni:
*1) Hogyan lehet az alapzenelejátszóban az alapképek lecserélni, mert nálam egy rózsaszín virág az és rohadtul zavar -
F-ECT$
titán
Most a telefonomon összevontam pl Zsoltit:
-volt 3 email címe gmailből
-1 telefonszáma sim-ből
-1 facebook profilja
(Egyébként max 5 névjegyet lehet összevonni.)Kiválasztottam, hogy mi legyen a megjelenített alapértelmezett név, telefon, email.
Megoldható-e, hogy az eredetileg 5 névjegyből összevont, de most 1-nek látszó névjegy valóban 1 névjegy legyen a telefonomon és a gmail címtárban is, mentse el így, és már ne is lássam, hogy ez eredetileg 5 volt?
-
-
rjg
őstag
válasz
gereke #14210 üzenetére
Mentésre én még Hero-n megvettem a MyBackup Pro alkalmazást, azóta ez a harmadik telefonom, amin használom. Ez képes elmenteni a személyes adatokat, sms, call history, kontaktok, stb, illetve a programokat is, az aktuális állapotukkal. Ezek ROM csere után is korrektül visszaállíthatóak. Ennek ellenére, ahol van lehetőség, ott magában az app-ban is csinálok egy backup-ot, pl: Go Launcher Ex, iReader, Financisto, vagy Notes. Megvettem a Titaniumot is, főleg azért, mert az tud időzítve menteni és a mentést feltölteni a Dropbox-omba is.
-
dejv
tag
-
fiktív1
tag
Dejv!
Ahogy én írtam, középre súlyozottat. (a nagy fényképezőmnél is) Ilyenkor az egészképernyőről vesz "fénymintát", míg a pontszerűnél a fókuszált tárgy "körül" veszi, így ha az sötét háttérben van, akkor lesz hófehér pl az ég...
Mártix nálam kicsit rosszabb eredményt hoz a középre súlyozottnál.Halgassuk meg a többieket is!
-
dejv
tag
ti fényképezésnél a mérésnél középre súlyozott/pontszerű/mátrixos beállítást használtok?
-
Sógi
addikt
válasz
gereke #14210 üzenetére
Hello,
Már többször is volt téma a mentegetés, tudom sok a hsz
Ezt is 1. hszbe kéne tenni már
Nem teljes a tudástáram ebben a témában, de én tbp-vel le szoktam az összes rendszer adatot és appot is a beállításokkal együtt (visszaállításnál vigyázni kell, ha új romod van, h a rendszeradatokat nem kell visszaállítani, csak az appokat ill. a tbp lementi a rendszeradatok közé/mellé tbp ikonnal az e-mail beállításokat, wifi hozzáférési pontokat bt párosításokat, szal tud egy két okos dolgot) + ha jó a rom és tetszik, recoveryből szoktam készíteni egy teljes back up-ot, aminek az a nagy előnye, h restore-nál mindent ugyanúgy visszaállít, mint amilyen a lementés pillanatában volt.
De recoveryben lehet olyat is, h csak a data vagy csak a system fájlokat állítod vissza backup-ból, ilyet még nem csináltam.
tbp-hez még annyit, ha telepíted folyamatosan az új alkalmazásokat, akkor azokról is kell mentés, ezt tudja automatán is művelni, én manuálisan szoktam. tbp az sd/titaniumbackup mappába ment le mindent, tehát, ha felteszel egy új romot és visszateszed a tbp- akkor automatice látni fogja a lementett adatokat. -
Halmos
csendes tag
Sziasztok lenne 2 kérdésem
1) Hogyan lehet az alapzenelejátszóban az alapképek lecserélni, mert nálam egy rózsaszín virág az és rohadtul zavar
2) Hogyan lehet azt elérni a böngészőben, hogy az oldal ne ismerje fel, hogy mobilról vagyok és a teljes oldalt adja ki? Vannak olyan oldalak, ahol nem lehet átmenni a teljes verzióra, de nekem a teljes kéne :/
Ha valaki tud segíteni, kérem tegye meg
-
gereke
tag
Sziasztok,
Úgy látom mindenki rom-ol itt nyakra főre, de az alapdolgokkal senki nem foglalkozik: [link]
Sokan kérdezgetik itt a mentési metódusokat, de érdemi választ még senki nem kapott.
Ismét megkérdezem. Hátha most kapunk választ a Nagy Guruk-tól.
Le tudná valaki írni, hogy egyes esetekben(ROM csere elött, beállt rendszer esetén,....)hogy és mit célszerű menteni.
Kösz.
-
F-ECT$
titán
Van olyan emberke, akihez 5 helyről van adat. (Persze ezek közül ki lehet választani, hogy mi legyen az alapértelmezett név, teló, email, stb.) Meg lehet oldani, hogy ez az összevonás megtörténjen a "háttérben", tehát ne 5 helyről származó adatot lássak 1 helyen, hanem ez valóban 1 db névjegy legyen a google címtárban, és a telefonon?
-
sajp63
tag
Sziasztok.
Megtudna mondani valaki, hogy hol talalom meg a camera fw verzio szamat?
Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest