- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van mentésem a feladat előttről, 4x próbáltam újra felvenni. Ezekkel próbálkoztam: eldobáltam mindent a kitörés helyszínen/még feladatfelvétel előtt, eldobáltam mindent/elszaladtam másik helyszínre amíg visszaszámlált/visszavettem a felbontást+részletességet. De mindig valamelyik párbeszéddel volt baja, mind a 4x, kifagyott a kitörés után 10-sec-el.
(#4066) Shogo_84 : Azt elárulod nekem hogy a letöltögetéssel milyen jellegű +infókhoz lehet jutni?
Eddig 1x csináltam ilyet, az kellett a fő szálon való továbbjutáshoz.Köszönöm a segítséget.
-
sagajr78
tag
Pedig van belőlük nem is kevés.
Javaslom hajnali 2 és 5 között nézz szét minél több elektromos anomália környékén, azok ilyenkor szoktak dobni endurance növelő artifact-ot (nem nagy rá az esély de megvan, hogy ezen időszakban gyárt egy artifactot a kérdéses anomália ha ott vagy a közelében és aktív a karaktered nem pedig szunyál). Az infó a GSC-ről Stelas Stalker-től származik és megerősítette már 2 fejlesztő is a dolog valóságtartalmát.Más anomáliák más időpontokban gyártanak.
Az egyetlen esemény amikor egy adott pályán minden anomália gyárthat az a blowout. Az alatt ugyanis soron kívül mindegyiknek lesz esélye a gyártásra, ezért hiszik sokan, hogy csak ekkor van artifact respawn, mert ez az egy ami igen látványosan visszahozza a felszedett cuccokat.
-
sagajr78
tag
Melyik Duty feladat küld oda? Meg mikor és kitől jön?
Nem biztos ám hogy a grafikát vissza kell venned, csak válts módot. Van hogy nem akar valamilyen grafikai mód esetén ilyen hibával pályát betölteni (eredetileg még a patch előtt például Rostock-ba nem lehetett átmenni static lighting-gal meg még egy helyre azt hiszem pont Construction Yard volt a másik hely). Csak válts egy másik módra és próbáld úgy, hátha ennyi is elég neki.
pisztoly:
Amelyiknek kell a jelszava (amelyikről le kell tölteni az adatokat a kis zöld pendrive-ra amit előtte használnod kell) amellett ott fekszik egy hulla és mellette egy PDA a földön. Ez utóbbin van a jelszó (felvételkor kiírja de a PDA-don bármikor visszakeresheted).
A többi gép jelszavát meg majd megkapod mikor visszamész az ezredeshez és ő elmondja (ezzel minden gépbe automatikusan be tudsz majd lépni). De azokon nincs semmi érdemi információ. -
sagajr78
tag
Nekem csak egy helyen volt problémám a Duty küldetésekkel, ez pedig a Greben-es helyzet volt. A többi ment gond nélkül. A csempészd be a poloskát helyzet meg nem hibás ha az ajtóban dekkoló emberre gondolsz, annak úgy kell lennie. Neki az a dolga hogy ott álljon ( nagyon minimális az előre beállított mozgástere és ha bárki észrevesz téged a Freedom-tól akkor neki az a feladata, hogy beálljon az ajtóba és ne mozduljon onnan amíg valami okból nem kényszerül onnan elmenni vagy elhalálozik).
A Freedom küldetéssora (egy feladat) egyébként szintén problémás (nem lezárható) és ugyanazon okból, mint a Greben helyzet a Duty esetében. Nem jól jönnek sorban a párbeszédek és ezért amikor elkészülsz a feladattal nem adja be a megfelelő beszéd opciót a játék.
-
sagajr78
tag
Ne is bánd, hogy lelőtted. Annak a manusnak ott kell szobroznia, elmennie nem is lenne szabad onnan ha az ajtó közelébe mész.
Mivel Duty tag vagy amúgy is ellenségesek lesznek veled (a két frakció "háborúzik" egymással), szóval a lelövése nem okoz sehol sem problémát. Kicsit menj távolabb, úgy hogy más ne lásson azt lődd le hangtompítóssal. Bemész, leteszed amit kell és tipli.Egy lehetőség a kinyírás elkerülésére (ez működik minden ajtóba beragadó helyzetben) hogy odagurítasz egy füstgránátot. Az nem halálos gránát de mindenki felveszi a nyúlcipőt miatta.
-
sagajr78
tag
Betölteni be tudod majd az új patch után is a régi állásokat, de a mentésekben eltárolt hibák megmaradnak és számtalan változtatás lesz, ami új játék kezdéséhez kötődik és szintén nem jelenne meg ennek hiányában a régi mentéseket használva.
Inkább emiatt kell az új játék kezdése majd (illetve uninstall meg újratelepítés ha valaki házi barkács modokat meg bugfix-eket tett fel). -
(Piro)
csendes tag
(#3794) Silentfrog - (#3795) asound: Volt hozzá mindenem, azt még a játék elején megvettem, de még így se sikerült, igazából mindegy is, X10 nél nálam elakad a játék, amiatt kezdtem újra, szóval most is ugyan oda lyukadnék ki. Kijön a javítás akkor újra nekiállok úgyse sikerült végigvinnem, azt se tudom mennyi volt még a végéig
-
bluyoo
nagyúr
-
cheatergs
senior tag
Igaz, elfelejtettem, hogy én csak X18-ig jutottam, odáig meg alig futottam bele néhányba. A SoC patcheletlenül viszont már Cordonban is bugoktól hemzsegett. Félkészre meg azt értettem, hogy a játék jó része érezhetően ki lett vágva, túl nagy volt a hiányérzete.
Egyébként amikor engem kivág az LA, az Xrayt 1.6-nak írja (csak mert valaki említette, miszerint ez még nem a CoP motorját használja).
A 02-es patchról lehet tudni valamit, mert a changelog már megjelent itt?
-
Lomha 8V
addikt
-
cheatergs
senior tag
Csak ha bugról van szó.
Most is kaptam egy bandita-kiirtós küldit a bárostól, elvégeztem, mégis ott van a jel, h végezzek a banditákkal. Illetve elvileg csippan egyet a térkép-távcső körbeforgáskor, mintha vki még lenne a környéken, de persze kihalt minden. Mellesleg ez is Agropromnak ugyanezen szeglete.
-
(Piro)
csendes tag
Én Seva Suit-ot hordtam amíg megtehettem, csak már nagyon szét van löve és sehol se találok olyat aki javítaná, meg a gatyám rá is menne, most meg pláne mer vettem egy Exo ruhát reménykedve abba hogy majd lehet benne futni később kis upgrade után
de ha nem elsétálgatok én abba, nagyobb tűzharcba jól jön már. Monolit úgyis ontja magából a löszert és sajna jól is céloznak
-
(Piro)
csendes tag
Sajnos túl precíz vagyok
ha elkezdek valamit akkor be is fejezem, kergettem kutyákat át a mindenen hogy ha már belém kötöttek akkor az utolsó is ki legyen végezve.
Amúgy azért gondoltam hogy fontos, mer a Duty kapitányától kaptam a küldetést, és mivel a kb 30 végigjátszott SoC közbe mindig kikötöttem valamelyik frakció mellett és a Freedom jelenleg még sehol nálam, így a Dutyval akartam összepacsizni. Valószínűleg úgy lesz, hogy ha bele is futok egy nagyobb hibába talonba teszem a játékot és is mint sokan mások, és majd elkezdem előröl amikor javítva lesznek a hibák, feltételezem akkor már ilyenek nem lesznek.(le is kopogom..)
-
(Piro)
csendes tag
Igazából mivel kicsit instabil a játék fontos is a mentés, meg a küldetések se annyira egyhanguak mint az eredeti SoC ba. Volt hogy elszúrtam egy fontos küldetést és egy 3 órával elötti mentést kellett betöltenem, mer ugye autosave már ellőve mer átmentem másik mapra quicksave szintén. Szóval én kb minden map kezdésénél csinálok egy rendes mentést.
Most olyat hibáztam hogy megöltem egy bandita csapatot és utána kérte tőlem a Duty egyik embere hogy öljem meg öket. Na most a gond az hogy halottak és nem is éledtek ujjá hogy megadja a küldetést. Azóta is reménykedem benne hogy nem kell később az a küldetés. Maximum nem leszek a Duty kedvence.
-
-
-
BandiHUN
veterán
Én is itt szivtam meg...rájöttem a hidas kerülőre,de az elején még nem volt sniper fent,járogattam,de észrevettek,viszont meg tudtam lógni,a zombis átjárót is kitakaritottam...
Viszont most hogy lett sniper fent,jó kis bug,lentről kilőttem,a hullát megtaláltam,a fegyvert nem,leesett az ürge.
És persze mostmár énrám is messziről tüzelnek,pisztollyal gáz,AK lőszer kevés,katona sok.
Egyébként ott a zombis alagútnál ha az ember megáll a lépcsőn,és dobál ki csavarokat,oda lehet a katonákat csalni és egyesével lelőni pisztollyal is,csak legyen sok lőszer,gránátot nem dobtak be...a gond fentebb van Cordonban,mert ugye a szögesdrótok miatt a második pontnál már nincs hol bújni,a jobboldali bozótosban is mászkálnak,az úton is...talán a konténer mögül csalogatással megoldható,de pár próba után most itt akadok el én is,elég nehéz.Korábban kérdeztem,de kiegészitve:ebben a gémben nem termelődik újra semmi,sehol,és ahol meghal az ellen,többet nem is lesz?
A másik:mi a búbánatot kell csinálni,mikor fújni kezd a szél,bevörösödik az ég,valami "vihar" jön?
Még a tradernél,a föld alatt,az ajtót becsukva is kinyiffantam... -
cheatergs
senior tag
A hídnál tudom, h ki lehet kerülni őket, azt csak azért említettem, mert én kikerültem őket elsőre, és lehet ez okozott valami glitchet.
A baj a Cordon végénél jön elő, ahol a Garbage-hez lehet átjutni, na, ott nem tudok elmenni mellettük. Hiába van távcső/csavar a kezemben, hiába megyek az úton, kapok két figyelmeztetést, utána lőni kezdenek.
Már arra is gondoltam, hogy ha egyszer megláttak a füvön, többé nem lehet átjutni a Garbage-re, mehetek én akárhol (magyarán kezdhetem elölről).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 10
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS routerek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- VoLTE/VoWiFi
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged