Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz pszihopata85 #8257 üzenetére
Engem 5 percenként kidob a legújabb verzió, ezért sem nagyon játszom vele már.
#tarcsad
-
Yutani
nagyúr
válasz cheatergs #8235 üzenetére
Valahogy ezt a mutáns sztori vonalat elég feleslegesnek éreztem.
Amikor kiengednek egy fegyverrel, én a Darkscape-en keresztül felmentem északra, közben a parton lévő bandita fészket is kifüstöltem sok újratöltéssel, így lett ellátmányom. Aztán később feladat is lett volna végezni velük, de mondom anyátok, elég volt egyszer.
#tarcsad
-
Yutani
nagyúr
Jól megszívattam magam az X-18 laborral. A födémen keresztül mentem le, megcsináltam lent a küldetéseket, majd jönnék ki, de nem tudok, mert a hátsó kódos ajtót nem nyitottam ki, mert ugye nem azon keresztül jutottam le. Visszatöltöttem egy korábbi állást, elkommandóztam a hátsó ajtóhoz, aztán lehetett megcsinálni megint a dokumentumgyűjtést és a fájl letöltést. Persze másodjára gyorsan ment.
#tarcsad
-
Yutani
nagyúr
válasz cheatergs #8184 üzenetére
Köszi urak! Végül az lett, hogy bekommandóztam az épületbe, ahol a labor bejárat van. Az átszakadt födémeknél (ahol anomália van és lent a labor bejárata) az emeleten találtam egy 100%-os LR300-at a lyuk mellett, szóval érdemes volt császkálni egy keveset. Néhány monolitost és katonát kinyírtam, aztán lementem a laborba, most ott bolyongok. A vérszívós jelenet már megvolt és el is intéztem a dögöt egy sörétessel, amit szintén még fent az emeleten találtam a födémben lévő lyuk mellett.
#tarcsad
-
Yutani
nagyúr
Sziasztok! A Sin csoport vezetőjének megbízásából kell az X-18-ba mennem Sötét Völgyben. Azt az épületet előtte a Monolith birtokolta, de jöttek a katonák, nekem meg menekülni kellett. Most visszatérve rengeteg katona van, nagyon jól lőnek és szívósak. Igen nehéz oda bejutni, ráadásul mintha oda spawnolnának, elkezdtem őket írtani, és még mindig nagyon sokan vannak. Mit tudtok erről a helyzetről?
#tarcsad
-
Yutani
nagyúr
Hello stalkerek! Lost Alpha modhoz milyen grafikau modot/tuningot javasoltok a lehető legjobb minőség eléréséhez? A legutolsó DC verzióval játszom, ehhez kellene valami overhaul.
#tarcsad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest