Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Dhampir #8239 üzenetére
Itt van egy "jótékony" hiba a játékban, amit végül is sosem javítottak ki. Miután a bányában elveszik a cuccodat, azok mindjárt a polcon levő ládába kerülnek, amiből simán kivehetted azonnal és semmiben se befolyásolja a játékmenetet. Így a teljes felszereléseddel mehetsz vissza Borongósra.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Dhampir #8239 üzenetére
Én már a retail verzióban fütyültem rá, h mit akar Veles. Ah visszakaptam az irányítást, rögtön sprinteltem vissza Cordonba újraszerelkezni, ahonnan mentem tovább Dark Valleybe.
Persze azóta én is váltottam az 1xűbb módszerre, s még a kocsiban lepakolok a Sinhez betérés előtt.Mondjuk nálam igaz ez az összes küldire. Mivel szerencsére általában nincs megszabva az útirány és idő a taskokhoz, így hagy lehetőséget saját módszert választani. Én meg addig nem haladok tovább, amíg nem érzem biztosítva magam. Magyarán kiskapuk rulz.
Pont a jobb oldali sziklafalnál téblábolnak a kimerák. Nagyjából középen kell haladni, a hangok alapján tájékozódva a kisebb-nagyobb kerülőkről.
A kocsik irányítása ismét tűrhető a 4007-ben, így megéri rövidíteni velük, ha az ember itt-ott átutazóban van. Általánosságban azonban én sem szoktam használni a járgányokat a tiédhez hasonló okból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Xbox One
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest