- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
A kocsihasználat külön poén a bánya előtt, mert jellemzően nem áll le egy autóval senki sem egy RPG-vel hadonászó katona előtt, főleg hogy egy helikopter üldöz. Én ott végigszáguldottam. Aztán a bányából kijövet egy banidta dzsekivel leszedni a katonákat és ott ráadásul elég jól lövő tisztek vannak....
Gyalog nem lő a helikopter?
Patriárka végig tolható? Meghallgatom a mondókáját, jön a kitörés ott két lehetőség van. Vagy bemegyek a Monolitosok búvóhelyére ahol rögtön lőnek rám, vagy elszaladok a Nomad cuccáért a kalyibába, de útközben egyszer csak elkezdenek nem szeretni a monolithosok és lőnek rám.
Patriárkához már sosem jutok el úgy hogy ne halállal végződjön. Én cseszek ott el valamit? -
-
-
-
-
-
-
válasz
cheatergs #8170 üzenetére
Ez az általad linkelt oldalról van:
"The player needs to find the Novel "Deep Darkness", Strelok's flash drive and leave the underground."A "Deep Darkness"-t nem találom.
Ebbe a videóban bemész a hideout-ra és ott a szekrény mögül felveszed a könyvet, akkor jelenik meg a "find the flash drive" task, gondolom ez után jelenne meg csak a szellőzőben a flesh.
A videóban 1.4000-es verzióval tolja. Úgy emlékszem 1.4005-ben simán megtaláltam ezeket.Nálam most ugyanúgy megy minden mint a videóban, csak nincs ott a könyv és szerintem emiatt a flash sem.
-
-
válasz
martin0297 #8166 üzenetére
Nekem 1.4007-ben nincs ott Strelok könyve a hideout-ban. Nálad sincs ott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest