- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheatergs
senior tag
válasz
Jhoness #7882 üzenetére
Forestben is van egy Monolith bázis, nem arra gondolsz? Mert Radar az már túl van a játék felén, és elég helytelen dizájneri döntés, ha odáig nem lehet fejleszteni a lootot.
Plusz én a Sensut által linkelt ládákból kettőt megtaláltam (1.4002 v 3) Countryside-ig, szal ha azóta nem változtatták meg, akk elméletileg Garbage-ben v legkésőbb Barban le lehet vadászni az elsőt.
-
törölt tag
válasz
Jhoness #7873 üzenetére
Így két hónap távlatából: Bementem a bárba a csaposhoz (őt jelölte a térkép) nem volt párbeszédben opció.
Jobb-kéz-felöl a raktárba vezető utat az őr elállta. Megcsináltam a mentést-újratöltést, amitől az őr eltűnt az útból. Hátramentem és leadtam a dokumentumot Petrenko-nak?!Megnézem pontosan, ha megint gép közelben leszek.
Remélem ez lesz az amit keresel
-
Sensut
őstag
válasz
Jhoness #7853 üzenetére
Nos, sikerült leadni a cuccot Voroninnak, de csak ennyi a feladat. Ha azonnal elvégzed a melót és visszamész hozza, átveszi a dolgokat, kifizet és konyec. Nincs tovább, legalábbis egyelőre.
Helyesbítek abban, amit fentebb írtam az expansion pack-ről, mert az a helyzet, hogy DX9-en nincs gond vele, megy szépen. DX10-en volt amikor kétszer is kidobott, de DX10-el laggol is hatalmason (nálam), nem tudom miért. Amikor elérsz egy loading zone-hoz és tölti be a dolgokat, valósággal leáll a játék másodpercekre, még a legapróbbaknál is. Ilyenkor dobott volt ki. DX 11-el meg Sido olyan rusnya lett, hogy nyomban átváltottam 9-re és azzal megy rendesen, no crash. Érdekes, hogy statikus beállításokkal a játék el se indul. Érdemes feltenni a packot, mert hoz új fegyvereket, új környezetet és jobbá tesz egy csomó dolgot benne. Nagy logikai javításokat nem tartalmaz, inkább csak technikai foltokat. A plusz fegyver slot meg minden pénzt megér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Macska topik
- Renault, Dacia topik
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged