Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik
 - Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
 - Mobil flották
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások

Új hozzászólás Aktív témák
- 

cheatergs
senior tag
A véletlen játéka, v a bloodsucker képes emberi hang utánzására?
Többx is feltűnt, h épületekben, mielőtt a lény megjelenik, vmi torzított hangú (mintha rádiós adás lenne, de az is rossz minőségű) mondat hangzik el (nem jegyeztem meg 1et se, de am lehet érteni).
Gondoltam a katonákra, de nincs nálam a rádió, amivel vehetném az adásukat, plusz olyan területen, ahol nincs bloodsucker, csak 1x hallottam ezt a hangot (mielőtt lezuhant 1 helikopter a belécsapott villámtól). Ráadásul a katonák csak ritkán tűntek fel utána, ellenben a bloodsucker mindig.
Vmiféle mimikri akar ez lenni?
Más:
Ha figyelitek az üziket, vmi V-betűs fazon hiányolja az ellopott szerszámkészletét, úgyh valszeg a használhatatlan szerszámdobozt neki kell leadni. Csak se a helyét, se a nevét nem tudni. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
 - Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
 - Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
 - Keresünk dokkolókat

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő