- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhoness
újonc
válasz
cheatergs #7886 üzenetére
Cheatergs, az nem egy láthatatlan anomália volt, hanem egy “növényszerű életforma”<— /azt hittem idézőjelben nem néz ki majd ennyire hülyén, mindegy/, ha óvatosan vissza mennél a gépkocsitelepre és az úttól nézve bal oldalon a bokros területnél szétnézel a földön, magad is megtalálhatod. Egy izgő-mozgó fűféle, ami olyan vérzést okoz, amit lehetetlen elállítani/ én is 50+ kötszert meg tudjaIstenhánydarab medkitet ellőttem/. Jó hír, hogy nem túl gyakori és a legjobb anomáliadetektor kijelzi ezt is a mappon, így nem futsz bele mégegyszer
Ja és ha már detektor... nem tudja valaki, hogy egy jó kis veles-t hol találhatok? Mert eddig csak Yantarban láttam a prof-nál horribilis áron.
-
Jhoness
újonc
válasz
cheatergs #7881 üzenetére
A monolith bázisos pályán(talán radar?)van az első calibration toolkit, amennyire én tudom. Így a labor x7 küldetésig kell eljutni, bár mivel maga a toolkit a labor bejárat előtt van, elvileg simán odakocsikázhatsz bármikor érte.
jó lenne már kipróbálni a korábban kapott ötletet petrenkóval, de munka-suli-család mellett még nem sikerült időt szakítanom, pedig már nagyon kíváncsi vagyok.
-
Jhoness
újonc
Így van, a zöld ládikó a gépjárművek javításához kell. /azt olvastam a fehér mentős Níva szinte azonnal felrobban ha megsérül, de mivel mindig javítgatom, nekem nagyon szuperál. Megtaláltam a kabrio uaz-t is, de lusta voltam átpakolni
működő BTR-t lehet találni vagy csak a csapostól lehet venni ?/
-
Jhoness
újonc
Ahogy láttam, Cop és Coc platformra van szükség. Gondolom valami textúra javítás plusz esetleg pár fegyver.
Egész jól haladok az újrakezdéssel, arra gondoltam, hogy ha nagyon lassú lesz akkor vissza veszem kezdő szintre, de szerencsére nem kellett. Már jövök fel Strelok búvóhelyéről, és azt vettem észre, hogy mikor először jártam itt, volt lenn egy irányító és egy katona, akit “irányított”, De ezúttal egyikkel sem találkoztam, cserébe volt 2 katona legalul a “medencéknél”. Kellemes felüdülés, hogy nem csak máshol vannak ellenfelek, hanem más ellenfelek is vannak az újraindításnál. 👌👌👌 -
Jhoness
újonc
Valahogy csak le le lehet neki adni, Forest után még van 4-5 helyszínen "cetli gyűjtögetős" küldetés a Wikipédia szerint
Úgy döntöttem újra kezdem az egészet, elég hosszú lesz elérni a mostani részig, de nekifutok, és a dokumentum gyűjtögetéseket prioritásként fogom kezelni, ha jól emlékszem van ráhatása a végkifejletre az összegyűjtött doksiknak.
Azt hiszem Agroprom-nál kaptam a Forest dokumentumos küldetést, de nem foglalkoztam vele, mert "papírt gyüjteni bármikor lehet" (<----False!), szóval elmentem a Rosztok M.factory-ba meg Yantarba, onnan Mocsár, meg Halott város és Katonai raktárak is... szóval elég sokat haladtam, na de majd most!
-
Jhoness
újonc
Köszönöm az infót, hát nem vagyok feldobva, mert igen érdekes történet részekkel egészítették ki az atmoszférát ezek a pármondatos kis storyk a dokumentumokban☹️.
Yantar után vagyok, kezdjem előről ha nem akarok lemaradni a dokumentumos küldikről? 🤔Valaki nem tud esetleg egy kronológiát ami szerint kimaxolható a játék, mert ügye itt is bebizonyosodott, hogy nem mindegy milyen sorrendben questel a Stalker.
-
Jhoness
újonc
Szervusztok.
Nem rég kezdtem bele a játékba (1.4005 D.C.) és egy furcsaságba (bug?) ütköztem.
Nevezetesen, összegyűjtöttem az összes dokumentumot Forest-ben, de nem tudom leadni Petrenkónak, mert mikor odamegyek hozzá (a PDA is jelzi, hogy leadhatom neki, az összes dokumentum megvan) és beszélek vele akkor csak a "miújság ?" és a "viszlát" lehetőség van a párbeszédpanelben.
Plusz infó, hogy a rosztoki helikopter leszedés után indultam csak Forest-be, így Petrenkó nem a bárban a pult mögötti helységben van, hanem a víztorony melletti hangárban (vissza fog még költözni valaha vagy a bárnak kaputt?).Szóval valaki esetleg tudja-e, hogy ez teljesen normális, és bukó a további dokumentum gyűjtögetés mert ez bug, vagy van valami, amit én nem csinálok jól, esetleg "a zóna már csak ilyen" ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest