Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinsiinoo
senior tag
Találtam úgymond egy röhejes megoldást még tegnap este. Ha a helyszínre csak megpróbálok besétálni akkor a kamera ott helyben megfagy az én szemszögemből de MINDIG. Azonban ha nekifutásból beugrottam abba a szobába ahol a kísérlet folyik akkor elvette tőlem a kamerát és ment rendben a jeleneten belül majd bent visszaadta és kinyírhattam a vérszívót. Ezt már csak a röhej kedvéért is kipróbáltam többször és így mindig működött. Nem értem miben változott a dolog a helyzetemen kívül de örülök, hogy megjavult.
-
Kinsiinoo
senior tag
Belefutottam egy igen kellemetlen hibába, 05 van fent + EP 1.3.
A Monolith bázis alatt az X18-as laborban van egy rész ahol jön egy kis bejátszás, hogy 2 banditából miként sikerült vérszívót csinálni. Ugye mikor elindul engem "lefagyaszt" a helyiségbe belépés előtt. A vérszívó elszabadul, a kutató kifut, egy ideig néz engem aztán arrébb lök és fut tovább viszont a vérszívó csak tekereg odabent miután az egyik katonát kinyírta és sehova nem folytatódik a bejátszás szóval úgymond megakad a vérszívó hülyesége miatt. Ezzel mit kezdhetnék? 5 visszatöltésből 1x sem talált ki az ajtón csak tekereg odabent és néha néha felvisít a sziréna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged