- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Felraktam a játékot, megy is faszán minden, de amikor elindítom a launchert, mire betölt a játék az 6-8 perc
.Ugyanez ha átmegyek egy másik pályára. Valakinek van ötlete hogy ez mitől lehet? (négymagos noti, 2,3Ghz, 2gb-os AMD 6720G2 vga, 8GB ram. )
-
Aarpok
őstag
válasz
shield #20194 üzenetére
A magyarításban "halottaskocsi" - ként szerepel.
A „halottaskocsi”
Úgy látszik, ez életben van.
Micsoda szerencsés flótás...
A halál legalább az álmoktól megkímélte volna.
Gyerünk, lássuk, mennyire tartja Szidorovics az irhádat.
Mid van?
Egy holttest. A „halottaskocsiról” való.
Rajta van... A Jel.
Hát, ismered a dörgést. Hagyd ott a...
Ez életben van.
Lószart! Hazudsz!
A Zóna vigyen el, ha igen!
Tedd ide!
(ÖLD MEG A LÖVÉSZT)
Azt hiszem... ezért adhatok neked... -
op.erik
aktív tag
Under the guise of death - A halál leple alatt
Tesztelem, eddig stabil, nem fagy ki sehol. Sajnos a magyarítással kissé bajlódom, de nemsokára szabadságom is lesz, szentelek neki időt. Kicsit feltuningoltam Dynamic Huddal, M.E.H.U.D.-dal, Shoker Weapons Moddal + Absolute textúra pakkokkal. -
shield
Topikgazda
válasz
dodopek #20193 üzenetére
Azt én is kipróbáltam, az átjárók maradtak angolul és a rejtekhelyek is. Fürgétől még csak egyszer rendeltem, de ott minden jó volt. Az összegek is stimmeltek.
Más: az alap játékban (bevezető videó) a hulla szállítónak teherautónak mi volt a játékbeli elnevezése? Rohadtul nem találom meg a keresővel. Előre is köszi.
-
dodopek
addikt
AMK-sok!
Itt a frissítésFONTOS!!!!
Nem kevés kisérletezgetés után a következőket derítettem ki.
1; A PDA térképen lévő átjárók angol felíratait nem lehet magyarítani, ha már mentésed van, mert mindegyikben eltárolja. Tehát a magyarításban jól van csinálva, de nem megyarítja, csak ha új játékot kezdesz(és előtte törlöd, vagy áthelyezed a mentéseid).
2; A Fürge párbeszédek is jók. A probléma nagyjából ugyanaz, mint a térkép feliratokkal, de itt a gamedata újrapakolása(AMK 2.0+patch+magyarítás) megoldja a gondot. Tehát ha gyakran akarsz vásárolni Fürgétől, ajánlott újrapakolni a gamedata mappát...Uff, szóltam!
-
dodopek
addikt
válasz
shield #20191 üzenetére
Gyakorlatilag sehogy. A karácsonyi hajtás, meg ajándék, és persze legfőképp a magyarítás miatt egy centivel sem jutottam előrébb. De a héten egyedül vagyok itthon, két szabdnappal, éjszakás műszakkal, úgyhogy most majd rá tudok feküdni...
Ajánlott feltöltő a Filezilla az allallara.
-
-
shield
Topikgazda
-
capulet75
addikt
Telepítés után ez fogad: "Cannot open file "fsgame.ltx. Check your working folder." Why? Ltx-et átírtam, meg vissza is, semmit sem változott.
-
op.erik
aktív tag
válasz
shield #20183 üzenetére
Letöltések
Ott a kompatibilitási patch, gondolom akkor megy simán. -
westcoastog
veterán
Szevasztok, nyitottam a survariumnak egy topikot, tessék tolongani.
-
shield
Topikgazda
válasz
op.erik #20181 üzenetére
ILYET (videó) még nem láttam, hogy át lehet adni cuccokat más karaktereknek.
-
shield
Topikgazda
BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK, STALKEREK!
op.erik a Pripyat Reborn-nel használtad az OWR 2-őt?
-
hubai1979
őstag
Boldog új évet kívánok minden fórum társamnak.
-
Dhampir
félisten
-
dodopek
addikt
BUÉK!!!
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #20166 üzenetére
Csak itt zsoldosok. De nagyon hasonló a hozzá(d)állásuk....
-
Medvelászló
senior tag
AMK 2.0
Alfák vannak a gémben?
-
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #20163 üzenetére
melyik mod? AMK? abban valamiért ez a pda-keresős-bizonyítós rész kimaradt, egyből elhiszik, hogy reszketeg volt, aki eltüntette a stalkerokat. (vagy stalkereket?
)
-
Medvelászló
senior tag
Szasztok!
Valami hiányzik a Reszketeges fejbelövős doki küldiből-miután elmeséltem Szakállnak a törpénteket beszélek Gontával is hogy ki volt a tettes-viszont ha jól emlékszem a küldiben még vissza kell menni a darukhoz a faházhoz valami Pda-ért valaki ártatlanságát bizonyítani,na ez hogy van? -
shield
Topikgazda
válasz
Medvelászló #20159 üzenetére
Köszönöm, viszont kívánom!
Múltkor volt szó a Stalker Dialog Helper-ről, nektek hogy sikerült működésre bírni? Nálam már a fájl megnyitás sem megy. Sem a 4.2-vel, sem az 5.0-val.
Egyáltalán fordított valamit értelmesre? Nekem most oroszból kellene segítség. -
Medvelászló
senior tag
Sikerekben és anomáliákban gazdag,zombi mentes Új évet kívánok minden STALKER fannak!
-
kislaki92
senior tag
jah meg sajna nem jó a misery 1.0-hoz az alapjáték magyarítása...
-
kislaki92
senior tag
jah egyébként ha valakit érdekel ugye a complete mod honosításánál elvileg nem írta ki a többi szöveget...tehát ha hozzád szólt valaki meg ilyenek...nálam most műkszik...nem tudom...lehet az alap magyarítást tehettem fel...de ha valakit nagyon érdekel linkelek
-
kislaki92
senior tag
szóval amúgy a miseryhez(1.0) jó az alapjáték honosítása?
-
kislaki92
senior tag
rétisün : ehhez a modhoz amúgy milyen gép kéne?mert a complete tök szépen fut...meg elvileg gamer a gépem...de ez a mod olykor beakad
jó tudom,hogy a complete meg ez között van különbség...am már találtam kettőt is...de most asszem completenél maradok
-
kislaki92
senior tag
DX 11-nél nem tapasztaltatok, a jobb alsó négyzetben ahol az életerő meg ezek vannak,hogy pixeles lenne?...fehér pontok meg ilyenek..
-
rétisün
veterán
válasz
promethtitan #20149 üzenetére
a miseryhez jó az alapjáték magyarítása, azt hiszem az telepítős. az sgm-hez van link az összefoglalóban, annál a gamedata mappát kell bemásolni a játék mappájába, de ez le is van írva.
-
promethtitan
csendes tag
halljátok hogyan kell magyarosítani a mysery módot vagy sgm-et vki tudna küldeni linket ??
-
Antonius1978
addikt
Boldog Uj Evet sztalkerek
Vagy 3-4 hete el sem inditottam a Sztalkert, mert tankozok.De aztan meg fogok picit Sztalkerezni az ujevben. -
kislaki92
senior tag
basszus...gondolom nincs rá mód ,hogy a szabadság befogadja a monolitosokat...
mert a szolgálat az ellenségem lett
-
kislaki92
senior tag
sajna én sem tudok mit csinálni...:/ azért próbálkozok még valamivel..hátha
azért köszi
de már két seva ruhám is van
igazából nem lenne gáz...mert lóvém van 110 ezer körül,ruhám is van 5 szabadságos kb...meg 2 seva...de a muníció véges...
-
kislaki92
senior tag
ez bejött köszi! de akkor sem vágom mért nem tudok normális lőszert,ruhát venni:/
-
kislaki92
senior tag
akkor ezt meg is nézem
-
kislaki92
senior tag
egyszerűen nem tudok...nincs neki
-
kislaki92
senior tag
dodopek : magamnak írtam üzenetet és nem tudom módosítani,szóval most meg zártlégzőrendszerű ruhát kell vennem...és hát...ohne keine nicht....
...pedig a letöltött rart csomagoltam ki...szóval nem vágom:/
-
dodopek
addikt
válasz
creasy99 #20123 üzenetére
Azt hiszem rosszul emlékeztem. Nem átneveztem, hanem letöltöttem a 2.2 weapon pack cuccot, és abból másoltam be a hiányzó fegyverek mappáját komplett.
Sok sörrel jössz, ha ez bejön, mert vegy 400 saját hozzászólásom olvastam át...
-
creasy99
csendes tag
válasz
dodopek #20122 üzenetére
Kimásoltam az asztalra a w_ak47.ltx fájlt az asztalra, ott átírtam w_m249.ltx-re, és visszamásoltam oda ahol az eredeti m249 és a többi ltx fájl is van a gamedata/configs/weapons/weapons mappába.
Ez a mod van fent:
[link]Eredetileg feltelepítettem az sgm2.2-t és annak a gamedatáját írtam felül a weapons gamedatával és rá a magyarítás.Ment is a játék nem volt vele gond, egészen Night stalker bázisig.
Ezután próbáltam meg simán csak bemásolni az alap játék mappába a weapons gamedatát, de most kihagytam a magyarításból az m249.ltx fájlt.Az eredmény ugyanaz.
-
creasy99
csendes tag
válasz
dodopek #20117 üzenetére
Ebben az esetben el se indul a játék, azonnal összeomlik.
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::Load
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 274
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Duplicate section 'wpn_ak47' found. -
dodopek
addikt
válasz
creasy99 #20082 üzenetére
creasy99 !
Szerintem egyszerű a helyzet. Fogj egy sima mezei AK fegyver file-t, csinálj belőle egy másolatot, aztán az új file-t nevezd át a hibaüzenetes fegyver file nevére. Így lesz egy jól működő klón fegyvered, de ez ugye téged nem zavar, hiszen nem küldetéshez kapcsolódó extra fegyverről van szó.Ezt el kell majd játszani párszor, mert úgy dereng, hogy a sima 2.2ben van néhány ilyen "szellemfegyver"...
Asszem én így oldottam meg annak idején.És bocs, hogy nem válaszoltam eddig, de nyakig vagyok az AMK mod magyarításában, és a weboldal előkészítésében...
-
creasy99
csendes tag
Letöröltem az sgm 2.2-t a gamedatájával együtt, weapons gamedata bemásolva, magyarításból a m29.ltx fájl kihagyva, és a mod_parameterst is bemásoltam.De ugyanúgy kidob annál a pontnál.
-
dodopek
addikt
AMK 2.0
Mai második javítás HOTFIX
Javítva:
-Fürgénél rendelt fegyverek ára, és tipusa (Op Eriknek kösz a gyors reagálásért!)
-Szakállnál kapható GYulyás leves
-Hátizsákos magyartalanságFontos javítás! Mindenki töltse, mert enélkül nem jó Fürgénél a vásárlás!!!
-
kislaki92
senior tag
sgm 2.2-t megint elekzdtem nyomni, és már régebben is olyan problémám volt vele,hogy hirtelen a kereskedőké,pl Bagoly(akik az alapjátékban is benne vannak)elég szegényes lett a készletük...és halvány gőzöm sincs ,hogy miért...valakinek,valami ötlete?
-
Aarpok
őstag
válasz
promethtitan #20099 üzenetére
[link] Bocs rosszat linkeltem.
(#20108) creasy99 Azt sem mondta,hogy másold rá az sgm gamedatájára
Ez egy különálló alkotás.
-
dodopek
addikt
AMK 2.0 !
Hagyjátok a fenébe az írkálást, megoldom másképp. Egy csomó másféle fegyót árul. Azt hiszem, visszavágom az eredeti angol részt, utána amit lehet, stringenként újra magyarítok, a többit meg rábízom Erikre. Max 20-30 mondat, szerintem hamar megcsinálja.
-
rétisün
veterán
válasz
promethtitan #20101 üzenetére
nem találom
a másik gépen talán megvan, de valószínűbb, hogy letöröltem. ezek szerint annyira nem tetszett, hogy nekiálljak még egyszer
-
Aarpok
őstag
válasz
promethtitan #20099 üzenetére
[link] itt a válasz csak egy kicsit kellett volna felfele görgetni.
(#20090) creasy99 Ez nem a sima ebbe már belenyúltak.A sima ott van az összefoglalóban.
-
promethtitan
csendes tag
és akkor én jelölnélek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest