Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün
üzenetére
Én is a legendary-t tolom, nekem nagyon bejött. Sajnos eddig a szinkron feliratot nem tudtam összehozni és még valahol van angol szöveg amit eddig nem találtam meg. Az OL2010-nél pedig működik a szinkron felirat, igaz még angolul, de legalább megy. Mostanában kicsit gyengélkedem és nem tudok koncentrálni és nem úgy megy a munka ahogy szeretném. Azért segíteni fog az eddigi fordítás. Annyi tanácsot azért adnák a játékhoz, a távcsöves sörétes puska a leghatásosabb. A többi csúzli csak légy csípés a veterán ellenségnek, akik már az elején Kordonban is tartózkodnak. Közepes távolságban, őzsöréttel hatásos. Kissé fura a fegyverek ballanszozása és pl. az őzsörét sokkal hatásosabb mint a nagyobb gyöngy golyó vagy a tűlövedék. Pl. az XM8-as a söréteshez képest légpuska.
Jaa...és mindig résen kell lenni, mert a kipucolt területen percek múlva ellenség kerülhet a hátad mögé. Kíváncsi leszek a véleményedre.szerk: vegyél fel társakat, ha lehet jó páncélzatúakat, 2-3 társsal kissé könnyebb, mert ők előbb észreveszik az ellent. Másik pályára átlépés után később fognak csatlakozni, nem kell foglalkozni velük. Ha elesnek akkor keresel másokat akik hajlandóak csatlakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- VGA kibeszélő offtopik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Linux Mint
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Jaa...és mindig résen kell lenni, mert a kipucolt területen percek múlva ellenség kerülhet a hátad mögé. Kíváncsi leszek a véleményedre.
shield