- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #20897 üzenetére
(#20775) op.erik a mestere.
-
Antonius1978
addikt
Udv skacok, mik a fejlemenyek a Stalkerek vilagaban ?
Valaki buvolte mar fel a Shocker modot ? -
törölt tag
És a Misery 1 az még mindig kidob ha rárakod az alapjáték magyarítást?
-
dodopek
addikt
válasz
ReznovMan #20889 üzenetére
Nem volt elővéve a fegyvered? Akkor megtámadnak, akárhogy lekenyerezted, vagy lekonzervezted őket...
Meg hasonlót már tapasztaltam egyszer-kétszer. Kitöréskor egyszer csak becsapták az orrom előtt a skadovszk ajtaját, és mindenki ellenség lett odabenn.
Sajnos nincs hiba nélküli mod, de szerintem ezzel elég jól el lehet játszani. Ha mégsem jött be, próbálj ki másikat, most már elég sokhoz van magyarítás. Lásd az összefoglalóban...
-
dodopek
addikt
Frissült az összefoglaló!
-
ReznovMan
csendes tag
Nagyon úgy néz ki h a gyors mentést nem szereti betölteni...de ez sem igaz minden esetre....Na meg az is érdekes volt, hogy az al állomásnál elkapott egy kitörés...rohanás hátra az épületbe.. jönnek a zsoldosok, besorol mindenki, majd amikor vége a kitörésnek stalker felkiáltással lelőttek, pedig előtte adtam nekik kaját....
Asszem, feladom....
-
dodopek
addikt
válasz
ReznovMan #20886 üzenetére
Biztos, hogy memória gond. Szerintem egyszerűen vedd visszább a játékot.Felbontás, részletesség, miegymás...
Antonius!
Igen, küldetésért, de ne kérdezd mikor adják.Én tettem vagy 5-6 szivességet a Dutynak, valamelyik után adták...-Raktár visszafoglalása
-Tacsenko pda
-Monolithosok befogadása
-Tudósok védelme
meg a fene tudja még mi minden... -
ReznovMan
csendes tag
-
hubai1979
őstag
Légyszi valaki aki ért hozzá olvassa már ell a javításokat hogy miket tartalmaznak.
a triologíára gondolok.
-
sklopp
őstag
válasz
Antonius1978 #20879 üzenetére
Megszívtam. Minden itt van a hátibatyumban.
Igen, a Szolgálattól van egy raktárkiürítés, ott a Groza, akkor lesz, mikor Morgan a gazdatiszt PDA-ját átadjuk a Szolgálatos főnöknek, Shulgának. A PDA a Zatoni erdőgazdaságban kerül hozzánk Szakáll megbízásából némi heveny lövöldözés után. -
Antonius1978
addikt
válasz
sklopp #20873 üzenetére
Hat oregem, akkor orvendhetsz hogy felszedted a sok cuccot, a loszeres aceltaskat nehogy felszedd a varoskaban, ahol a kivansag uvegcsejet megtalaltad, mert a jatek vegeig hordozhatod...hopp...most esik le : loszerkeszlet, nos, az +15 kilo, uvegcse meg laptot, az +3 vagy 4, jokivansagaim, csak meg ne szakadj a cipekedesben
- en is igy jartam, azert irom.
Groza tema : akkor asszem a Szolgalattol kell szerezned, lehet hogy keverem, de mintha ebbe a modba is benne lenne a titkos fegyverraktar - egy epitotelep, gepek stb vannak ott, a Janovi allomas hata mogott, a megallo es a cementgyar fele...csak ki kell nyirni valami zsoldosokat, mert azoknak adja el valamelyik szolgalatos vagy szabadsagos a szolgalat cuccait....
-
dodopek
addikt
válasz
sklopp #20873 üzenetére
Grozat kis szerencsevel vehetsz a szkadovszk emeleten levo kulonleges cuccokat szerzo kereskedotol. Nem jut eszmbe a neve...
A msik lehetoseg,hogy benyalod nagad a dutyhoz,par kuldetes utan adnak egyet...
Koszonon,hogy ennyire figyeled a hibakat! Komolyan halas vagyok erte. -
sklopp
őstag
válasz
dodopek #20868 üzenetére
No sikerült találnom egy második Élet Kövét is, a géptelep melletti anomáliában. Már csak az As-Val kell meg a különleges PSO1 irányzék. Az 5.45-ös Grozá-t merre lehet találni? Sajnos a simát nem lehet átalakíttatni. Apropó, egy hiba ugyanennél , a feladatoknál 5.54 van írva, a buborékban helyesen 5.45:
Közben megtaláltam a lőszerkészletet, a Tiszta Égbolt laptopját, a Kívánságok üvegcséjét, de hiába megyek az illetékesekhez, nem kéri egyik sem, letenni sem lehet, cipelem mint a málhás ló.
-
Dhampir
félisten
válasz
#90933760 #20871 üzenetére
A COP-nál most az SGM-re épülő AMK Mod a menő, lásd Dodopek mestertől az AMK modot.
Shield Mester oldalán megleled a SoC-ra épülő L.E.G.E.N.D.A.R.Y. modot, de játszhatsz az SGM-es BRAZ moddal is.(#20874) Baltoafarkas
Akkor ezt élvezni fogod.
-
-
dodopek
addikt
válasz
ReznovMan #20863 üzenetére
Igen, erre gondoltam.
Nincs elegendő memória, ezért omlik össze.Hogy ez a lapozó file, vagy a fizikai ram, azt nem tudom...
"Not enough storage is available to process this command"
Próbálj meg minél több mindent visszavenni, és a háttérben ne fussanak progik. Skype, torrent, minden francot állíts le, hátha úgy menni fog...
Tudjuk, hogy tapsikol.Mindíg, mindenkinek, mert ott egyszerűen úgy van a szövegkörnyezetben...
-
ReznovMan
csendes tag
oksa...nézem..
A nincs rendszere az összeomlásnak alatt én azt értettem, hogy nem láttam sémát; teszem azt, mindig az ugrásnál vagy a betöltésnél vagy a forgásnál történik....
Amúgy ezt találtam:
FATAL ERROR[error]Expression : data
[error]Function : CVirtualFileReader:VirtualFileReader
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\FS.cpp
[error]Line : 545
[error]Description : c:\program files\stalker-call.of.pripyat-kaos\kaos\spawns\all.spawn
[error]Arguments : Not enough storage is available to process this command.
erre gondoltál?Köszi
A tapsikoló smile a kettőspont nagy c... -
dodopek
addikt
válasz
ReznovMan #20861 üzenetére
Mit jelent az, hogy nincs rendszere? Ha legközelebb el tudod indítani, és megint összeomlik, légyszi lépj be ide, új hozzászólás, beillesztés. Ha nem csak annyit ír, hogy stack trace, akkor küldd el nekünk, hátha okosabbak leszünk.
Nagyjából ilyet kellene kapnod:FATAL ERROR
[error]Expression : res!=-1
[error]Function : get_rank
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\ui\Restrictions.cpp
[error]Line : 34
[error]Description : cannot find rank for
[error]Arguments : wpn_colt_m4Ugyanezt megtalálod win 7 alatt a dokumentumokban a Stalker mappaában lévő log mappában is valamelyik fileban... A fatal error sortól kell, kb a legvégén...
-
ReznovMan
csendes tag
Hali! Lehet h volt már akkor bocs! Simán felraktam azAMK modot,pathc meg magyarítás..Elindul..picit akad, de az az én gépem( szerintem) majd összeomlik, nincs rendszere: betöltés után 2 perc, 20 perc, 1 óra. De volt h a mentés betöltésekor is megcsinálta
Ötlet?
-
Dhampir
félisten
válasz
#90933760 #20858 üzenetére
westcoastog fórumtárs már a Survariumot tolja.
-
törölt tag
Na mi van jóemberek, a héten elvileg megjön a kari aztán csumázom a játékot, mert kezdek bekattanni.
SGM3.0? Misery 2.0? Lost Alpha? Hogy állnak?
-
dodopek
addikt
válasz
janinitez45 #20853 üzenetére
Sok volt a vodka... :-D
-
janinitez45
tag
válasz
janinitez45 #20855 üzenetére
Ha meghalok akkor abba marad a kép remegése , ez érdekes
-
janinitez45
tag
válasz
Balathruin #20854 üzenetére
Rendben.
-
Balathruin
veterán
válasz
janinitez45 #20853 üzenetére
Szerintem kérdezd meg a saját topicjában.
Nálam nem volt gond a moddal. Nem tudom mi a baja. -
janinitez45
tag
Sziasztok !
Feltelepítetettem a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl - Oblivion Lost 2010 - 1.02 . Szépen elindult a játék de egy idő után elkezdett remegni vizszintesen a kép ,régebbi mentést visszatöltve nem remegett amig oda nem értem ahoz a részhez ahol remegni kezdet . Valaki esetleg tud segíteni ? -
sklopp
őstag
válasz
dodopek #20848 üzenetére
Az a baj, már fogalmam sincs. Mentem össze-vissza több pálya között, és ha megfeszülök, sem emlékszem. Valahol nekiálltam csak úgy keresgélni a Veles detektorral, találtam több képződményt, mikor benéztem az Inventory-ba, ott volt. Mivel nekem nem kellett, el is adtam. Most meg mehetek a falnak, hogy kellene. Megpróbálom keresni a két említett anomáliában, aztán vagy sz.r, vagy kalaposinas.
-
sklopp
őstag
Megint jól jártam! Sikeresen megtaláltam a PSO1 irányzékot, az AS-VAL-t, az Élet Köve képződményt, el is adtam mindent. Erre elérek az öreg Dokihoz Alföldön a barlangjában, kiderül, pont ezek kellenek neki. Merre lehet még találni ezeket, ha egyáltalán lesz még? Ja, természetesen AMK.
-
kislaki92
senior tag
igen,ott próbáltam...hát nem tudom.max úgy marad...te meg a Soupnnak akarsz nekimenni?
-
kislaki92
senior tag
sajna nem dobott ki semmit
-
shield
Topikgazda
válasz
kislaki92 #20836 üzenetére
Megnyitod a TotalCommandert, a hunosításban belépsz a gamedata mappába, ezután TC/parancsok/keresés..
bepipálod Szöveg és ide beírod amit keresel, pl. by_yes...ezután klikk a Keresés indítása gombra. Átnyálazza a fájlokat és kidobja a találatokat. Így mindig könnyen megtalálod amit keresel. Remélem elég érthető amit írtam, de ha valami nem tiszta akkor szólj. -
kislaki92
senior tag
már csak az a problémám ,hogy a kereskedésnél meg ha kilépek akkor az nem hunos...az melyik fileban lehet?tehát kilépés by_yes..ezt hozza ki
-
kislaki92
senior tag
hát azért kezdem el az egyet mert annyira nem vagyok pro angolból..csak pár stukkert kell pluszba lefordítanom..azzal meg kezdek valamit...hát a 2.0 engem nem szeret...kifagy...híd alatt beszaggat mint az állat...pedig gépem simán meg van hozzá..
-
shield
Topikgazda
válasz
kislaki92 #20823 üzenetére
"valaki majd egy Misery 1.0-ás magyarításra vevő lenne ?
"
Talán még a 2-re is.
op.erik a Stalkersoup anyagát megnéztem, az sem semmi, de abban sok az olyan ami csak 'mese' és nem lenne szükséges lefordítani. Már tervbe vettem, hogy megnézem a frissítések érintik-e a nyelvi fájlokat. Mostanában nem is lett frissítve, lehet hogy befejezték.
-
kislaki92
senior tag
én filippínóra gondoltam
-
kislaki92
senior tag
Aarpok : igen,igen...csak idegesít ,hogy angol....
-
rétisün
veterán
a kétszersültet kísérgetős küldinél normális, hogy letelepedik a tudósok bunkerénél, és nem akar tovább menni? belov ügye küldinél, amikor hatástalanítania kéne a csapdákat/bombákat a rejtekhely körül.
-
kislaki92
senior tag
valaki majd egy Misery 1.0-ás magyarításra vevő lenne ?
-
Dhampir
félisten
Ehhez az AMK-hoz hasonló lehet ez az AMK Mod, amely a SoC-hoz készült?
A Complete Moddal együtt brilliáns kinézetű lehet a COP is, a SoC-ban csak pislogtam a látványtól.
-
dodopek
addikt
AMK-ban nem tudjátok, hogy kinek kell orrmányos láb? A file-ok közt láttam, hogy kell valamkinek, de nem tudom kinek...
Sklopp!
Köszönöm az észrevételt az oldallal kapcsolatban, javítottam. És egy két mondatot a magyarításban is. Háztömb őrmester... -
kislaki92
senior tag
azért kérdeztem mert itt a szombathelyi tecsóban van poló,pulcsi csináltató shop
2500 nyomtatással
-
kislaki92
senior tag
jah tényleg mégvalami...ugye még csinálom a textúrázást! azt akarom megkérdezni,hogy a látképet?tehát amit látok azt hol tudnám meg szakérteni?
maszkot akarok ,hogy belülről lássam
-
kislaki92
senior tag
mennyibe fájt mester?
-
Antonius1978
addikt
Skacok, valaki ismeri es szereti az Imperium Galactica nevu magyar keszitesu jatekot ?
Mert ha igen, akkor megorvendeztetem egy hirrel : egy magyar srac nekifogott, es kibovitette a jatekot, betett olyasmit hogy egy gombbal lecserelodnek az elavult fegyverek a hajokon, a telepeinken meg bizonyos epuleteket feljebb lehet fejleszteni 2-4 szinttel stb.
Akit erdekel a dolog, ime itt a hivatkozas : [link] -
Antonius1978
addikt
válasz
kislaki92 #20809 üzenetére
Pontosam, ez az AMK.Ez eddig szep, de amikor megszerzel egy hosszabb csovu mesterloveszt --> pl Furge egyik hangtompitos mesterloveszet veszed meg, akkor meg keresztbe rakja a csovet, ami eltakarja a detektort,es az baromira idegesito...
Kotomicuki nekem most epp az Enot van fenn (mivel kedvencem az a fegyver amivel kezdunk), lehetseges, hogy mas anomaliaknal is jartam, de az valoban teny, hogy en a vege fele kerestem a kereskedo kepzodmenyet, es ott volt a radioaktiv szemettelepen...ugy dontottem, hogy nem adom oda a kereskedonek, mert nekem sokkal jobban kell mint neki
(amikor eloszor jatszodtam, akkor odaadtam, de nem sok ertelme van, mert a jutalom nem tul acelos).
Az tenyleg idegesito volt, ha meghalt a mocsarbeli szerelo, egyetertek.
A detektor alkatresz helye nem megkozelithetetlen, a terkepen meg egy jelet is tettek a keszitok, hogy tudd hol kell atkelj a keritesen.UI : ha valaki feltette a Shocker modot, csinalna egy kepet az equipment DDS-rol ? Lam milyen uj fegyverek vannak benne...
-
kislaki92
senior tag
én AMK-ra tippelek a kijelzőből xD
-
shield
Topikgazda
válasz
Kotomicuki #20806 üzenetére
Köszi, bízok benne. Főleg ha ennek alapján más modot is meglehet variálni, pl. a Snipert amit szeretnék megint végig játszani.
hubai1979 ez meg melyik mod?
-
Kotomicuki
senior tag
-
shield
Topikgazda
válasz
Kotomicuki #20804 üzenetére
Az 1000+ anomáliát megszüntető javítást hol lehet megtalálni? Ez nagyon jól jönne.
A Sniperben a katonai raktáraknál van olyan terület, ahol csak épp csak átlehet csusszanni a millió anomália között egy helyen. -
Kotomicuki
senior tag
Ehh, ez az SGM 2.2 Enot nem az igazi:
- minden állásvisszatöltéshez a játékot is újra kell indítanom, annyira instabil
- a Kordon, egy idő után, túlságosan is megtelik élettel -> rendszeresen a poszt MÖGÖTTlép a pályára egy falka és így a technikus is hamar el fog halálozni, mert őkelmé(ke)t nem kötötték helyhez és tették halhatatlanná a készítők, mint a kereskedőket
- a Kordonban túl sok az anomália (olvastam egy fórumon, hogy csináltak az alap SGM 2.2-höz egy 1000+ anomáliát megszüntető javítást is, mert a Kordon nélküle sűrűbb, mint a zóna magja)
- a kereskedő artiját nem találtam ott, ahol a fórumon jelölte a srác (gondolom, majd az utolsónak megnézett anomáliához rakja be - de inkább visszamondtam ezt a lehetetlen küldetést)
- a vadak simán átgázolnak fél-egy tucat, gépfegyveresen is, szörnyű, hogy a "mieink" mennyire nem tudnak vigyázni az életükre
- még jó hogy van aknamentesítő gomb, mert enélkül kissé sok időt vesz el a területek biztonságossá tétele a Mocsárban (sokkal hülyébben már nem oldhatták volna meg ezt - mint az anomáliák: közel 1000 db akna került lerakásra...)
- a detektor alkatrészt sem lehetett volna megközelíthetetlenebb helyre biggyeszteni...Ehh, és megint csak: ehh!
-
kislaki92
senior tag
dodopek : http://stalkermods-hun.atw.hu letöltések menüpont
-
shield
Topikgazda
Egy kis ízelítő op.erik által fordított modból. A halál leple alatt.
Kordoni katonai előőrs.
Szidó pincéje a faluban (középen)
Leomlott vasúti híd utáni farmCsak a füledben és a szemedben bízhatsz, nincs segítség. Eddig nem találtam rejtekhelyeket, ingyen cuccokat. op.erik szerint sem hibátlan a mod, de eddig nem volt fagyás vagy kilépés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest