- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
h8core #19216 üzenetére
Nos, en csesztem el, mert egyszeruen felulmasoltam a jatek allomanyat a javitassal.
Utanna figyelmesen elolvastam es ugy jartam el, ahogy kell.
Eloszor atjavitod a save nevu scriptet, betoltod a jatekot, elmented, kilepsz, utanna atirod a load nevu scriptet, es kesz.Most mukodik, nem fagy ki, legalabbis ezzel az uzenettel.Most palyalepeskor fagy ki, memoria hiany miatt.Eddig jol alakulnak a dolgok.
Megtalaltam a 2 kepzodmenyt Szakallnak, Aarpok utmutatasa szerint megtalaltam a pripjatyi atjaroban levo kepzodmenyt is.Most kutatom az elet vizet, es Villamot kellene gyujtsek meg 4et a Gauss pisztoly miatt. -
shield
Topikgazda
válasz
h8core #19061 üzenetére
Lehet, hogy én bénázok, de nem találom. Legjobb lenne ha leszednéd a fixet és a leírást és pl. feldobnád a data.hu-ra, gondolom nem nagy méretű az egész. Nem kellene keresgélni.
hubai1979 egyáltalán nem ír ki hibát, csak kilép? Én még nem telepítettem fel, esetleg az orosz nyelvi fájlokat felraknád nekem valahova?
rétisün már nincs semmi csak a szabad hentelés. Én vissza mentem Jupiterre, mert ott nagyobb volt a felhozatal.
-
Antonius1978
addikt
válasz
h8core #18560 üzenetére
En is vegig kell nezzem majd a videokat.Ugy tunik, hogy a piros korrel jelzett szemelyes szajrenal adja be a dokumentumokat.Egyeseket.Meg a jatek elejen kaptam egyet, ami a Gauss puska laborjaban volt, persze csak most tudtam oda lemenni.
rétisün vannak, ha bekapcsolod oket.Eddig meg nem volt olyan kuldetes, hogy csak ugy valamiert megjelentek volna.
marked one94 ha jol tudom, akkor holnap este 8tol lesz szakaszozas ? Bejovok en is.
Aarpok igen, nagyon ugy tunik, mert az elozo jatekban pl az egyik dokumentumot a Jupiteri gyar mellekepuleteben talaltam egy ladaban ha jol emlekszem...fel kellett menni a lepcsokon a legfelso emeletre, es ott az elzart ajto elott volt a lada...
UI : mindjart beteszek 1 erdekes kepet, kuldetesrol, szinte lehidaltam amikor lattam hogy ilyen kuldit tettek be
-
Antonius1978
addikt
válasz
h8core #18555 üzenetére
Hehe, te valami doktor vagy ?
Csak nem az, amelyik eltette lab alol a sztalkereket es a verszivokra fogta ?
Nos, barhogy volt is neked, nekem ott nincs semmiEgyaltalan van video vagy valami info hogy mi lesz ha osszeszedjuk az osszes doksit ?
Gondolom csak ugy mehetunk Sotetvolgybe (sajat velemeny)...marked one94 ha nem boldogulsz, akkor keresd meg a Geonesis (geonezis) 2 addon all in one cimut, es abban minden benne kellene legyen, en azt szedtem le, lehet hogy kellett a patchet is masoljam, fene emlekszik mar, de ha kell is, abban megvan.
UI : te is Kelly Hose leszel/lettel ? -
Antonius1978
addikt
válasz
h8core #18504 üzenetére
Ird kisse reszletesebben, mert kezd derengeni valami az ENOT-bol.De sajna mar felhagytam a banditakkal, nem tudom, most epp visszajottem Zatonba ahelyett hogy Pripjatyba mentem volna, mert a tudos adott 1 kuldit, Bagollyal kell beszelni valami uj kepzodmenyekrol, az Enot alapjan be is ugrott hogy melyik kuldi lehet ez, ossze kell szedni 5 db egyedi kinezetelu kepzodmenyt, amit a vizsgalatuk utan megtarthatunk.
Szoval valoszinuleg ugrott ez a kuldetes...Dhampir hat idaig a legjobb szamomra.
Telda te hol tartasz a jatekban ? (ez az elso mod-od, vagy ha nem, mikkel jatszodtal meg ?)
-
Antonius1978
addikt
válasz
h8core #18490 üzenetére
A banditatamadasos kuldetest meg nem lattam, ugyanis a jatekot ujra kellett kezdjem, az augusztusi menteseim mind akadtak ki, valami gubanc lehetett a moddal, mert pl a Monolitos gyerekek nem voltak ott a kontenerraktar mellett stb, es meg volt 1-2 aprobb szabalytalansag.
Igy visszatoltottem egy nagyon regi mentest, es azota nem helytelenkedik szerencsere.
Most Szokolovval szivunk, mert nem lehet meghivni a pripjatyi csapatba...Meg kell nezzem ott a detektort, habar nem ugy emlekszem hogy ott talaltam volna, de ki tudja...
Elhiszem hogy a Geo 2 az egyik legelvezetesebb, de sokban hasonlit az Enotra, ami nem is csoda mert mindketto SGM alapu azt hiszem.
Idaig az Enot, most Geo 2 es a Way in Pripyat moddal jatszodtam, az elozo ketto nagyon jo, mert van sok kuldi, es valtozatosak is, de hangulatilag a legmelyebb benyomast ram a WIP tette.
A Sniper, Braz (most ez a ketto jut eszembe meg kapasbol a modok kozul) modokkal meg nem jatszodtam.
Az az igazsag, hogy mar kezdem unni a Kordon-Janov-Pripyat alapu palyakat.
Ezert is lehet hogy ha befejezem a Geo 2-t akkor nekifogok a Legendary ShOCh modnak, amit Shield emlitett feljebb.Aztan nem tudom...Misery, Lost Alpha ezeket kellene meg kiprobalni... -
hubai1979
őstag
-
Aarpok
őstag
-
Aarpok
őstag
válasz
h8core #11587 üzenetére
Megnéztem a videót és nekem nem volt ismerős ez a küldi,de ez csak azért van mert nem játszottam ezzel a móddal.Azt is gondolhattam volna egy adott ponton jelentkezik,mert a script hibáknál így van.Még az lett volna nekem is az ötletem visszamásolni az eredetit,de irtad az nem segít.Talán más tud majd segíteni,de szerintem akkor a módbeli eredeti script is hibás.
-
rétisün
veterán
válasz
h8core #10197 üzenetére
erre a "már nem javítható" dologra az enotban találtam megoldást.....
alighanem itt is működik, ha tényleg gyakorlatilag az enot grafikailag felturbózva (és ezzel gondolom a gépigényt is megnövelve)
-
Physicist03
senior tag
válasz
h8core #10196 üzenetére
Ez áll a leírásában:
Описание - Leírás
- S.T.A.L.K.E.R.Зов Припяти.Gold Edition - alapjáték
- Патч версии 1.6.02 - a legújabb patch-el
- модификация: SIGEROUS MOD 2.2 - SGM 2.2
- модификация: ALBOR ADDON - ENOT
- модификация: FANTOM PACK - grafikai pakk
- Дополнение: Усиленная Альфа 2.2 - feljavított alpha csapat
- Дополнение: Mp3 Music plaer - MP3 lejátszó
- Дополнение: Убраны АКБ для детекторов - detektor akku kikapcsolva
A grafikai pakk-on kívül egy az egyben az ENOT. Az SGM-ben eleve van egy-két dolog a GEONEZIS addon-ból, de ez annak az addonak csak a töredéke ami az SGM 1.7 vagy 2.0-hoz volt. -
hubai1979
őstag
válasz
h8core #10179 üzenetére
Ha érdekel én föltelepítettem a call of pripyat sniper játékot. Az ENOT magyarosítással működik,játszottam egy 20 percet,tökéletesen működik vele.Ami jó a játékba,hogy a meghalt ellenfeleknél soknál van ereklye,gránát stb.,ami viszont nem jó az az ,hogy a használati tárgyak ,fegyverek ,páncélok egy idő után ha túlhasználódott nem javítható.Ugyanúgy mint a SborkaSGM 2.2-ben működött,amit e végett nem játszottam ki.És még annyit róla,hogy a jobb fenti sarkába a fegyverek sebzését jelző ikon nincs.
-
FeketePok
tag
válasz
h8core #10181 üzenetére
Varjuk szeretettel a tapasztalataidat az uj moddal kapcsolatban.Sajnos en tegnap tobb orai probalkozas utan kukaztam az SGM 2.2 Enot editiont - beke poraira - minden elkepzelheto dolgot kiprobaltam vele de az Istennek nem birtam normalis mukodesre birni.Most azon spekulalok,hogy esetleg egy merevlemezre felpakolok egy win XP-t es kiprobalom azzal mert win 7 alatt katasztrofalis a mod mukodese.
pedig az alap CoP gyonyoruen fut miutan kivagtam a Gamedata mappat.
-
Misua
senior tag
Én meg új játékkal kitartok SGM 2.3-ig...habár az nem most lesz, mivel teljesen új storyt kap a játék...
SGM 2.2-rengeteg meglepetést okoz - egyfolytába látom nem várt qusteket - pl Zatonban ahol az éhező zsoldosok vannak (ha persze nem nyírtad ki őket banditas quest miatt), egy extra jó quest van sok-sok végigjátszási lehetőséggel... -
Misua
senior tag
Albor's weapont pack - hivatalos helyről (és persze oroszul), de googlebe berakva nagyából tudni lehet hogy mi van benne...
Amire igazán kiváncsi vagyok - a mesterlövészi speckó ruha...elvileg szinte láthatatlanok leszünk benne
Nagy hatránya - új játék szükséges...így nem telepítem e módot
-
Misua
senior tag
Sajnos nekem ezeken a helyeken nincs semmi
- több pontjuk is lehet...elméletileg (a orosz fansiteről szedtem a screeneket)A részeg bandita PDA-ját aktiválva (aktiválni kell a pdat) nálam Vaserdőnél volt egy Alfa squad (a laboratóriumba vezető epületben)...azt megy tovább a quest...
A többiről meg sajna nem tok segíteni, mivel ruszki verziót nyomom.
-
Misua
senior tag
Sajnos továbbá is így lesz - annó én sem tudtam merre hogyan, folyamatosan néztem az orosz fórumot...
Ugyhogy kérdezz bátranMost milyen kúlcs kell: a széfhez vagy a kapuhoz? (hogy elhaggy a cordont)
Ha kapuhoz, akkor a kapu melleti épületben egy ládában lesz.
Ha széfhez ami a főépület padlásán van, akkor a szomszéd épület padlásán generálodik egy hátizsák és benne a kúlcs (persze csak akkor generálódik, ha *entert* nyomsz a széfnél -
Medvelászló
senior tag
Ezzel csupán annyi a gond hogy borsos áron dolgoznak és nem hinném hogy a jutalom(ha kapok)fedezné a költségemet,már így is sokat költöttem lőszerekre,deficites ez a küldi a testőrök nélkül is. Jó ötletet adtál,lehet hogy kipróbálom,de szerintem ma már sikerülni fog,most a 2. és 3. controller között vagyok kb "félúton".Tegnap sikerül 4 Rpg rakétával és minimális skulóval vissza verni a dögöket.
-
PeL
addikt
Megtaláltam a beállítást ami visszarakja a szerelő melletti dobozokat a játékba:
\gamedata\configs\mod_parameters\mod_params.ltx
need_mechanic_details = false --> írd át true -ra ha vissza akarod rakni a játékba őket, megtaláltam hogy a játékos alvásszükséglete is ki van kapcsolva, én azt is bekapcsoltam benne, meg van pár hasznos beállítás ott, böngéssz
-
PeL
addikt
Állítólag direkt vették ki mert az achievement után (80 alkatrész egy szerelőnek) annyira olcsó lett a javítás + modolás a cuccokra hogy nem fogyott a pénzed. Ezt én is kipróbáltam és valóban, olyan olcsón javítgatott Nitro a Yanovon hogy megérte minden talált fegyvert feljavítani és eladni Hawaii-nak, mindenképp hasznot hozott.
-
PeL
addikt
Próbáltam a Geonosis-t de alapból az 1.7-es SGM is elég szarul fut, ezzel az addonnal meg aztán katasztrofális fps számot produkál a játék, konkrétan játszhatatlan, a körbe körbe futkosó mutánsokat nem tudtam lelőni annyira szaggat. És ez tuti nem a gépem miatt van, egyszerűen optimalizálni kéne a modot, mert gondolom a scriptek meg config fájlok tele vannak szeméttel, ami egy ekkora modnál sokszor előfordul.
-
bluyoo
nagyúr
"Sigerous mod-ban" elsiklottam felette.Bocs.
Call of Pripyat Reloaded (Version 0.7)-el tolta már valaki? -
PeL
addikt
Ezt szedd le: http://www.megaupload.com/?d=P8M1IPGQ
Ezt kitömöríted és bemásolod a CoP mappába szokásosan ahogy más modokat. Majd telepítsd fel az AtmosFear 3-at, ha megvagy van az SGM mod tömörítésbe egy mappa: "AF 3 merge patch" néven. Ezt fogd, másold át és írd felül a fájlokat. Ez kell ahhoz hogy működjön normálisan az AF3 a Sigerous Moddal. Elvileg így mennie kell hiba nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Filmgyűjtés
- Synology NAS
- Netfone
- Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- SSD kibeszélő
- Scum
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest