-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
válasz
marcus.fenix #1495 üzenetére
CS-ben az ellenfelek (főleg a Monolith-osok) kifogyhatatlan lőszer és gránátmennyiséggel rendelkeznek és mindig fejre lőnek. Az AI 100m-ről pontosan alád dobja a gránátot úgy, hogy elfutni sem tudsz.
Ezt a bugot tapasztalatom szerint még nem sikerült javítani.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Renátó101 #22 üzenetére
Én a Duty-val szimpatizáltam a CS-ban és a SoC-ban is. Sajnos teljesen megsemmisíteni nem lehet egyik frakciót sem, pedig elég rendesen törekedtem ennek a kivitelezésére a Freedomal szemben.
Remélem az új game-ben orvosolják ezt a hibát.
#21: Bevallom amikor megvettem, engem kifejezetten idegesített, hogy minden magyar volt.
Először nem is tudtam mi merre, mert annyira hozzászoktam már az ánglis verzióhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Apple watch Ultra 2 Black edt 2026.08.19.Apple jótállás
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest