-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
-
P2000WRC
tag
válasz
csabicska #1152 üzenetére
Ha netán nem találsz a fent említett képződmények közül, vagy csak nem akarsz órákat eltölteni anomáliákban képződménykeresésre, akkor medúzát és talán facsarékot is tudsz venni Szakálltól, ha megcsináltad azt a küldetést, amikor egy iránytű képződményt kell neki szerezni. Ha jól emlékszem, nálam onnantól kezdve nem csak kaját, piát meg gyógyszereket árult, hanem néhány gyengébb képződményt is.
Amúgy a Seva ruhának alapból is 2 képződménytárolója van, tehát nem muszáj fejleszteni, de érdemes. -
P2000WRC
tag
válasz
csabicska #1150 üzenetére
Célszerű úgy fejleszteni a ruhát, hogy több képződményt is fel tudjál rakni, és az egyik tárolóba olyan képződményt rakj, ami elnyeli a sugárzást, ilyen a medúza (-2), a facsarék (-3), és a buborék (-4). Ha Seva ruhád van, akár 3 képződményt is felaggadhatsz magadra (fejlesztéssel). Felraksz mondjuk egy buborékot, és akkor még mellé fel tudsz rakni két olyan relikviát, ami +2-es sugárzást okoz, vagy egy +3-ast és egy +1-est, vagy egy darab +4-est. Nem voltam jó matekból, de logikus, szerintem...
-
emre
veterán
válasz
csabicska #1007 üzenetére
DerStauner
1, Én exo-ban mentem át, meg valamelyik katonai sisakban de a videoban nekem sem volt sisak.
2, Ez melyik küldetés, a kotróhajón levő artefact? Mert ott ha nem adod oda akkor lelőnek, szóval legyél kemény, és ne add oda ha kijössz a hajóról.P2000WRC Köszi! Megnézem...
BMW001 Fintával én csak annyit tudtam megbeszélni, hogy Ó, bazdmeg...
Amikor egyszer visszaértem kisérővel az épület elé ő is ott ácsorgott elötte, de sem lelőni nem tudtam, sem visszatartani hogy bemenjen az épületbe. Utána megkérdeztem,hogy mizistennyila volt a banditákkal. De tagadott, mire a fenti szöveget tudtam mondani. Utána nem láttam többet. Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest