Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Zorro555
üzenetére
SEVAnál 120 kg? Az csinos..
Amúgy a végefelé már 20k alatt adták a SEVAt és 40k-ért dobálták utánam az exo-t
Teljesen fölfejlesztettem a SEVAt, de tulajdonképpen fölöslegesen, mert csak az alagútban használtam. Pláne, miután Kardán földobta az Exo-ra a servo-erősítőket 
Halmoztam itt magammal 2500+ lőszert a SIG SG-hez, aztán kiderült, hogy tök fölöslegesen... Mire a helikopterhez értem, még mindig volt belőle 1500
Hát igen. SoC alapján az X8-ban valami komolyabb dologra számítottam, mint 3 snork, egy törpe meg pár tucat patkány...
Aztán a Gausshoz is adott a Strelok 30 cellát. Ja igen.. nagyot nevettem amikor a Kardán adott "Barkácsolt Gauss cella"-t 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Amúgy a végefelé már 20k alatt adták a SEVAt és 40k-ért dobálták utánam az exo-t
Teljesen fölfejlesztettem a SEVAt, de tulajdonképpen fölöslegesen, mert csak az alagútban használtam. Pláne, miután Kardán földobta az Exo-ra a servo-erősítőket
Aztán a Gausshoz is adott a Strelok 30 cellát. Ja igen.. nagyot nevettem amikor a Kardán adott "Barkácsolt Gauss cella"-t 
shield