- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
-
-
riolobo
tag
válasz
jegenye77 #1111 üzenetére
4 embert lehet összeboronálni pripyatba menetelhez. Szal velem együtt 5-en mentünk. Zulu, a katona(Szokolov?) a tudósok laborjából, a Vánó nevű stalker a janovi állomásról és Kósza a monolitos-csapat vezetője. Utóbbi csak akkor jön el ha már befogadta őket valamelyik frakció.
De látom már más is leírta úgyhogy sorry.
-
P2000WRC
tag
válasz
jegenye77 #1082 üzenetére
Az épületbe elég macerás bejutni. A szellőztetőtől indulj el a konténerraktárak irányába, de nem kell odáig elmenni, hanem a vasútnál lesz egy kis épület, ami félig a domboldalba van építve. Ott bemész, zombikat kinyír, labirintus, pakkány irtás, még több labirintus, sok-sok csillagszóró alatt futkosás, és már az oázisban is vagy.
-
P2000WRC
tag
válasz
jegenye77 #1080 üzenetére
Abban a félig nyitott épületben (szellőztető) lent van az oázis képződmény, de a kiméra nem az épületen belül van. Én is úgy találtam meg, hogy bejártam a környéket, és egy kicsivel odébb épp egy csapat banditával volt elfoglalva.
Ruhát én Bagolytól vettem Zatonba, van amikor van nála Seva, van amikor nincs. A csapatba 3 embert kell szerezned. Az elsőt rögtön ott találod a tudósok bunkerében, azt a másodpilóta katonát, de ahhoz, hogy csatlakozni tudjon (kapjon zárt ruhát Hermanntól), kell néhány küldetést csinálni a tudósoknak. A Janov állomáson van a másik 2 ember. Egyik Zulu, akit az állomás melletti toronyban találsz, a másik Vánó, aki az egyik asztalnál könyököl a "kocsmában", de neki is teljesíteni kell egy küldetést.
-
MPowerPH
félisten
válasz
jegenye77 #1025 üzenetére
Szerintem azt a dózist már előtte megkaptad valahol.
Esetleg nem lehet az, hogy felcsatoltál valami artifactot, ami erősen sugárzik, közben meg nincs olyanod ami sugárzást nyel el?
Sugárzás ellen van több gyógymód is. Vodka a legolcsóbb, aztán van kis szuri, meg gyógyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest