- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
VinoRosso #1304 üzenetére
A konténer raktárról van szó.
Nekem bandita nem sokáig maradt zöld.
Az ottaniakat pedig igen gyorsan elintéztem, én csak egyszer próbáltam meg haverkodni.De a banditákkal a játék vége felé nem is nagyon akartam. Igaz az elején sem nagyon.
Amikor a hajót el akarják foglalni akkor is felnyomtam őket. Aztán volt az a gyerek amelyik átbaszott valami üzelttel, és nem sikerült kinyírnom. Szóval nem lopta be magát a szívembe. Meg még egy küldetés amikor Jano-nak van tartozása a ruhája miatt. No én ott is a költséghatékony megoldást választottam.
-
ubi91
tag
válasz
VinoRosso #1231 üzenetére
Ha valamit nem tudsz, ajánlom, hogy kérdezz meg stalkereket, hogy "mi újság a zónában?" "tudsz valamit erről-arról?" nekem mindig adtak tippeket, ha elakadtam, és akkor esett le, hogy jaaa
am. meg a feladat leírásában benne van, hogy keresned kell egy jó technikust. Nitró nem vágta a témát, vittem hát Kardánhoz
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
VinoRosso #1227 üzenetére
Én lementem a liftben is az X8-ba rendet csinálni, utána meg vissza mentem a gaussal zatonba, ott az alkesz szervizes adott egy belépő kártyát a gauss laborhoz. Aztán a dokumentumokat begyűjtve, visszatértem az azóta antialkoholistává vált szervizeshez, meg is szerelte azt.
-
-
P2000WRC
tag
válasz
VinoRosso #1050 üzenetére
Lassú a futár.
Akkor menj még egy kört Janovban is, és utána menj vissza.
Nekem nem volt 2 nap, mire odaértek a detektorok. Leadtam, megcsináltam egy küldetést Janovban, összeszedtem néhány képződményt, át Zatonba, ott is mentem egy kört, és már szólt is Bagoly, hogy mehetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest