Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
VinoRosso
üzenetére
A konténer raktárról van szó.
Nekem bandita nem sokáig maradt zöld.
Az ottaniakat pedig igen gyorsan elintéztem, én csak egyszer próbáltam meg haverkodni.De a banditákkal a játék vége felé nem is nagyon akartam. Igaz az elején sem nagyon.
Amikor a hajót el akarják foglalni akkor is felnyomtam őket. Aztán volt az a gyerek amelyik átbaszott valami üzelttel, és nem sikerült kinyírnom. Szóval nem lopta be magát a szívembe. Meg még egy küldetés amikor Jano-nak van tartozása a ruhája miatt. No én ott is a költséghatékony megoldást választottam. -
ubi91
tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Ha valamit nem tudsz, ajánlom, hogy kérdezz meg stalkereket, hogy "mi újság a zónában?" "tudsz valamit erről-arról?" nekem mindig adtak tippeket, ha elakadtam, és akkor esett le, hogy jaaa
am. meg a feladat leírásában benne van, hogy keresned kell egy jó technikust. Nitró nem vágta a témát, vittem hát Kardánhoz 
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Én lementem a liftben is az X8-ba rendet csinálni, utána meg vissza mentem a gaussal zatonba, ott az alkesz szervizes adott egy belépő kártyát a gauss laborhoz. Aztán a dokumentumokat begyűjtve, visszatértem az azóta antialkoholistává vált szervizeshez, meg is szerelte azt.
-
-
P2000WRC
tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Lassú a futár.

Akkor menj még egy kört Janovban is, és utána menj vissza.
Nekem nem volt 2 nap, mire odaértek a detektorok. Leadtam, megcsináltam egy küldetést Janovban, összeszedtem néhány képződményt, át Zatonba, ott is mentem egy kört, és már szólt is Bagoly, hogy mehetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) És megkaptam a diplomata eredményt.

.....
...bazz
....régen nem vót ilyen

shield