- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisJack
aktív tag
válasz
P2000WRC #1250 üzenetére
Kösz srácok!
Jó lett, eltűnt az árnyékom, viszont a többi néha mintha csíkozódna, de nem mindig látszik és amikor látszik akkor sem durva, szal nem érdekel már. Bugos egy picit, de nem lóg ki a sorból.Szeretnék végre a zónára koncentrálni, egy ideje nem kötött így le játék, legalábbis nem FPS. Még eléggé az elején vagyok, Pripyatban még nem is jártam, de szándékosan nem is kapkodom el a dolgokat, csinálgatom a mellékküldetéseket és élvezem a Sztalker feelinget, olvastam vhol hogy maga a fő szál nem vmi hosszú, hova siessek?
-
csabicska
senior tag
válasz
P2000WRC #1151 üzenetére
Köszi.Csak akkor biztos rosz képződményeket tettem az övre mert még hamarabb végem volt.Bár olyan képz.nincs amit emlitettél. Akkor menjek vissza képz.gyüjteni? Eddig a sz@r ruhát szereztem,ha tudtam volna hogy csak feltételekkel jó a ruha akkor veszek hozzá kieg. Pedig már örültem hogy Pirypat_ban lehetek.
-
emre
veterán
válasz
P2000WRC #1046 üzenetére
Akkor már csak azt nem tudom, hogy én kitől kaptam a detektort.
De volt esküszöm.....
Köszi a kiegészítést.
De ahogy belegondolok az előző két rész egészen szimpla mondhatni lineáris volt ezekhez a küldetésekhez képest. Vagy csak én voltam okosabb hogy emlékeztem rá mi hol van? -
emre
veterán
válasz
P2000WRC #1043 üzenetére
A kettőnek szerintem semmi köze egymáshoz.
A svarog detektort lehet egy anomália mérés után kapod meg.
Az hogy vigyek 3 detektort a tudósoknak, amit majd megcsinálnak és visszaküldenek futárral küldetést én a game végén vettem fel. Egyébként én elvből nem haverkodtam a banditákkal, a hajó elfoglalásakor is inkább átálltam a stalkerek mellé, és szépen kifingattuk a martalócokat.
Meg másik esetben is amikor a banditáknak kellett volna valami tartozást magadni, hát elintéztem hogy ne kelljen. Ezek után már módszeresen lőttem ha fekete köpenyt láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest