- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
válasz
rétisün #3277 üzenetére
A filmet hallottam hogy nulla de a könyvre mondták hogy érdekes és jó is.Azt tudom hogy a játékhoz nincs köze csak kíváncsi vagyok és szeretném elolvasni.Nem rendelhető sehonnan így szerintem maradok én is a könyvtári verziónál.
Torrent oldalon már találtam csak nincs kedvem monitort nézve és nem könyvből olvasni.Lehet maradi vagyok de Én maradok a könyveknél. -
jegenye77
addikt
Nem teljesen ide tartozik de gondoltam megkérdezem hátha tud valaki segíteni.Ezt a könyvet keresem egy ideje de sehol se lehet megrendelni.Valaki tudna segíteni hogy honnan lehetne beszerezni?Vagy esetleg ha megvan és el ill. kölcsön adná azt megköszönném.
-
jegenye77
addikt
Ha jól tudom 3 cucc van amivel lehet fejleszteni a fegyóka.Hol vannak ezek pontosan.1-et találtam de többet nem.
A végén mi van ha nem szállok fel a helikopterre?Van még akkor is valami küldi? -
jegenye77
addikt
HELP!!!
-
jegenye77
addikt
Lenne még egy kérdésem.
Az óvodába hogy lehet bejutni? -
jegenye77
addikt
Pripyatba elmentem megnézni azt az őrt aki lövöldözött össze vissza majd magát lőtte le.Utána kinyírtam azt a gnómot és azt az üzenetet kaptam hogy nézzek körül.Két páncélszekrény szerűséget találtam amit nem tudok kinyitni.
Hol lehet ezeknek a kulcsa vagy hogy kell kinyitni? -
jegenye77
addikt
Nekem is jól jönne egy kis segítség.
Pripyatba azt a feladatot kaptam hogy szerezzek infót a fegyverhez amit a küldetésnél kellett felvenni.Hol szerezzek infót?
A másik meg hogy keressem meg az elektromos impulzus forrását.Merre van?
Eddig a kikötőbe voltam meg onnan lehetett látni egy zöld fényt ami a házak között cikázott.Ott képződményeket találtam. -
jegenye77
addikt
válasz
- = Zk = - #1142 üzenetére
Pá! -
jegenye77
addikt
És jól gondolom akkor fog csatlakozni valaki a monolitosok közül hozzám?
Úgy lennénk négyen akik Pripyatba megyünk. -
jegenye77
addikt
(#1101) jegenye77
Erre valaki!? -
jegenye77
addikt
Hogy tudom rávenni őket hogy befogadják a monolitosokat?
Gondolom akkor fog csatlakozni a harmadik ember akivel mennénk Pripyat-ba.
A kereskedő azt mondta hogy beszéljek Lokival.Beszéltem de az nem engedte hogy jöjjenek. -
jegenye77
addikt
Ozersky professzornak kellene vinnem egy rendellenes növényt hogy adjon ruhát Szokolovnak.Amikor megnyitom a térképet csak a professzorra mutat a sárga iránytadó kör.
Hol találok ilyen növényi képződményt?
Az oázisos cuccot már elvittem neki. -
jegenye77
addikt
Azt a feladatot kaptam Vadásztól hogy öljem meg a KIMÉRÁT.Oda megyek ahol jelzi a térkép de nem találom ill.egy aknatető am pontos hely.Mellette egy épület aminek a teteje félig nyitott de nem jutok be.
Hol kell bemenni?
A másik amin elakadtam az a csapat szervezése Pripyatba.
Nem találok csapatot meg ruhát se!
Ha valaki tudna nekem segíteni megköszönném! -
jegenye77
addikt
Ismét egy kis segítség kellene!
Annál a résznél vagyok amikor el kell menni a Jupiter-üzembe és megvizsgálni Pripyat-ba vezető földalatti átjáró rakodókapuját.
A kis épületbe sikerült is de a nagyba nem tudok odamenni.Az egyik bejáratnál egy teherautó van beszorulva és nem tudok bemenni.A másik bejáratnál bejutottam de az az épület másik felébe van és az átjáró rakodókapuja pont emebbe a felébe van.Sehogy sem tudok oda jutni.
Már körbe is akartam menni az épületed de le van zárva drótkerítéssel.
Merre kell oda jutni? -
jegenye77
addikt
Hol találok szerszámokat a fegyverek fejlesztéséhez?
-
jegenye77
addikt
Most valami Szidorov vagy hogy hívják akihez el kellene mennem és elmondani a hírt hogy meghalt Guard de nem tudom hol van.
Melyik az? -
jegenye77
addikt
Hali!
Még az elején vagyok.
Miért van az hogy a táborhelynél a hajóroncsnál piros sugárzás van?Vagy azt előtte szereztem?Már mindent beadtam magamnak de megy lefele az élet.Mit lehet ilyenkor csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest