Hirdetés
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S*Tom*
aktív tag
Gondolom a második generációs éjjellátó után az infra, de nem tudom elsőnek nekem működött szuper volt most meg nem, csak az éjjellátót zöld képét tudom, ki be kapcsolgatni. A második, harmadik és az infra között én nem látok most semmi különbséget, mind sima zöld képet ad, nem tudom mi lehet a gond, kb olyan mint amikor a fegyveren a kisebb és drágább fejlesztést is rárakva a kisebb aktiválódik, és még két kérdésem is volna.
1. Le lehet valahogy jobban guggolni azt rögzíteni vagy esetleg kúszni? Néhány rejtekhelynél elég sokat kell, anélkül keverni mire mindent felszed az ember, néha a hozzáférhetetlenség miatt már gránáttal manipulálok.
2. Exon az utolsó fejlesztéseket kinél lehet beszerelni, utoljára a gauss javításáig játszottam és semmi.
Egyébként nagyon tetszik ez a rész, végre nem egy kilépkedő bughalmaz az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- CORSAIR K100 AIR
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
shield