-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Zorro555 #1236 üzenetére
SEVAnál 120 kg? Az csinos..
Amúgy a végefelé már 20k alatt adták a SEVAt és 40k-ért dobálták utánam az exo-t
Teljesen fölfejlesztettem a SEVAt, de tulajdonképpen fölöslegesen, mert csak az alagútban használtam. Pláne, miután Kardán földobta az Exo-ra a servo-erősítőket
Halmoztam itt magammal 2500+ lőszert a SIG SG-hez, aztán kiderült, hogy tök fölöslegesen... Mire a helikopterhez értem, még mindig volt belőle 1500Hát igen. SoC alapján az X8-ban valami komolyabb dologra számítottam, mint 3 snork, egy törpe meg pár tucat patkány...
Aztán a Gausshoz is adott a Strelok 30 cellát. Ja igen.. nagyot nevettem amikor a Kardán adott "Barkácsolt Gauss cella"-t
-
Mosquitoo
senior tag
Elméletileg. Direkt azért vettem 80k-ért Exot-t, mert hogy milyen jó lesz Pripyatba. Hát a nagy lófaxt
Vehettem mellé egy SEVA-t 25k-ért
Így viszont csak 82 kg-nyi cucc lehet nálam, mert így még éppenhogy tudok mozogni SEVA-ban (artival + terhelhetőség +10kg-val)
Exo-t azért a biztonság kedvéért viszem magammal, gondolom hasznos lesz a túloldalon.
-
Mosquitoo
senior tag
Sziasztok!
Én a dutynak adtam el a PDA-t, bele is mennek, hogy megnézzék a monolithosokat, de amikor odamegyünk, azok a nyomorultak elkezdenek ránk lőni! Illetve rám nem, csak a dutysokra...Utána meg elkezd csesztetni, hogy megnéztem-e már, hogy befogadják-e őket
Betöltöttem egy korábbi mentést, akkor a freedomnak atdam oda a PDA-t, ők is küldenek 2 embert de a monolitosok őket is lelövik...
Tudja valaki, hogy mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LEGO klub
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest