- Apple Watch
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nah, szabadidőmben még azon fáradozok, hogy a full good endinget kihozzam a game -ből. De vannak diák, amikkel nem tudok mit kezdeni.
Nézzétek meg, én leírom melyikek azok, sorban: 4; 8; 14; 16; 17
A bad endinget nem volt könnyű megcsinálni, egyszerűen a mellék küldiket hanyagolni kellett, és akit lehetett ki kellett nyírni.
A 4 -es az a Szakáll -ról szól, neki megcsináltam mindent, nem tudom mit lehet ott még kihozni ebből.
A 8 -asról fogalmam sincs.
A 14 -es a monolitos katonákról mond valamit, nem tudom mit lehet azokkal még csinálni, elértem, hogy Szolgálatosok legyenek.
A 16 és a 17 -esről megint fogalmam sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sorozatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Lightyear - befektetési app
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest