- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Sony és Samsung érzékelők a Vivo X300 Pro kamerarendszerében
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S*Tom*
aktív tag
Gondolom a második generációs éjjellátó után az infra, de nem tudom elsőnek nekem működött szuper volt most meg nem, csak az éjjellátót zöld képét tudom, ki be kapcsolgatni. A második, harmadik és az infra között én nem látok most semmi különbséget, mind sima zöld képet ad, nem tudom mi lehet a gond, kb olyan mint amikor a fegyveren a kisebb és drágább fejlesztést is rárakva a kisebb aktiválódik, és még két kérdésem is volna.
1. Le lehet valahogy jobban guggolni azt rögzíteni vagy esetleg kúszni? Néhány rejtekhelynél elég sokat kell, anélkül keverni mire mindent felszed az ember, néha a hozzáférhetetlenség miatt már gránáttal manipulálok.
2. Exon az utolsó fejlesztéseket kinél lehet beszerelni, utoljára a gauss javításáig játszottam és semmi.
Egyébként nagyon tetszik ez a rész, végre nem egy kilépkedő bughalmaz az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest