- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
InHell
senior tag
beteg..
Mintha pénzt kapnál a sok sponzortól haha
Az enyémen tuti nem lesz egy sem.
Egyébként szép.Neuro: nem rossz, nem rossz, csak az a sonic?..
Az enyémen még nem találtam ki, mert egyelőre nem tudok dönteni, hogy egy nagy szőrös
pin@, vagy egy hajléktalan legyen.Jajj és az most jutott eszembe milyen szar lenne csapatnévnek a következő szöveg, amit még régen a piacon egy kínai pólón láttam:
Mission FLY Action Extra Team <---ezen beszartam anno -
JJános
addikt
Szerintem a koponyák a jó ízlés határait feszegetik, ilyet nem tennék az autómra.
Viszont a fekete szint a seat jelig levinném, és a seat jelet veres szinnel finoman kiemelném, vagy fehérrel.
Amúgy baba lenne csak tele van aggatva min karifa.
Teteje jó, bár én inkább egy seat logót tolnék rá.
Ilyet: -
Ventur@
senior tag
Fekete felnivel azonnal és most kell nekem. Kva jól nézz ki így
.
De öcsém ennyi logót ráaggatni b*szod
. Bár van közte ami zsír: Adidas, Akrapovic, AMD, Creative, Sparco, Vodafone...bár, hogy a Koni , K&N és a Sachs hogy fér el egymás mellet, azt speciel nem nagyon értem
. Enkei helyett pedig ha lehet BBS-t kérnék rá, ha már versenyautóról van szó
. WWF logó? WTF
? Meg a hátsó lökhárító bal és jobb szélén az mi? Ubuntu logó
? Kész vagy öcsém, mint a mateklecke
.
Told már fel valami tárhelyre, hagy töltsem le és próbáljam ki a motorháztetős vezetés miatt, hogy esetleg mennyire "zavaróak" a koponyák akkor. Előre is köszöntem
.
-
Ventur@
senior tag
-
KaraDani
addikt
Hát egyébként ilyen fileméretnél sokkal egyszerűbb és gyorsabb lenne alapból torrentre rakni jelszóval. 800 megát 20kb/seccel ~10 óra amíg leszed, ennyit nincs egyben bekapcsolva a gép, na meg az esetleges szakadásokról nem is beszéltünk. Azért naponta rápróbálok hátha épp gyors, a mod pl 100kb/seccel "hasított le"
-
Pár nap alatt lejön legrosszabb esetben is. Az éles próbák még jóval odébb vannak. A pályák amúgy elérhetőek egyesével is a neten - én csak egybegyűjtöttem őket - ha valaki ki akar próbálni egyet hirtelenjében, vagy tesztelgetni akar. Elvégre egy pályán kívül 10db szavazáson fog múlni.
-
törölt tag
Na pont ez az a mod ami olyanná teszi a játékot mint a glow effekt...amiről volt szó. a Turismo Carretera rFactor-ra épülő játékával jött.
Sirály, de egy jó beállítás nagyban függ a gépedtől.
SG-n Alex (Alexease) az rFactor fórumban volt egy jó beállítása, vagy majd rákérdezek nála, nagy (és jó) koponya. -
De bevágom. Mert nekem azt is lehet.
Ezért most ki is szedtem az összes 10perces időt a Hotlapsból. Jól kiszúrtam velük. Háháháááá...
Ted a főember, de durcibevágásért nem kérek engedélyt.
phbbb egy átláthatatlan shit szvsz. Annál még én is csinálok jobbat fél óra alatt.
-
-
Arra szinte biztos, hogy nem jó, mert arra korábban se volt az. Viszont ha azt a stabilitást hozza, amit eddig, akkor már jók vagyunk.
Aztán majd visszaveszek a csítből, na egye-fene.
Azon kívül csak a váltás kábelnetre oldaná meg a problémát, csak kérdéses, hogy 11 hónap hűséggel ez hogyan oldható meg... de mondta a csávó, hogy ha szar lesz továbbra is, akkor előkeríti a góréját, aztán megoldjuk valahogy, hogy jó is legyen. -
-
KaraDani
addikt
-
Ted-Mosby
senior tag
-
adyz.
aktív tag
Na, összehoztam, nem a legszebb, de jobb a semminél és mutat rendesen mindent és átlátszó.
A helyeket megneveztem, feliratok elhelyezve csak át kell írni őket.
A színek ablakonként variálhatóak. -
Ted-Mosby
senior tag
április 11.-én mindenki meg fogja kapni
jelenleg a 4 VB teszteli, hogy a kiadás idejére szinte tökéletes legyen és ne kelljen sokat változtatni már utána
csak a saját autófestéseket tesszük bele és mehet a mókaaz új szezon május 8.-án kezdődik
a mod 13 fajta autót tartalmaz és 10 teljesen új pályát + Hungaroringmindenkinek lesz egy hónapja eldönteni, melyik fajta autóval és milyen színösszeállításban versenyzik
ha marad a jelenleg tesztelés alatt lévő verzió akkor az autók sokkal jobban kezelhetők, így nem lesz akkora különbség a kormányosok és a biil-ök között
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged