Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsomboor #5799 üzenetére
Én biztosan, de ha megint tízen leszünk, akkor ismét kevés anyag lesz videóhoz.
Nekem meg kb. arról fog szólni - nagyképűség nélkül - hogy ki tudom-e lökni az elején Satant, vagy megint második leszek, csak most nem Dani mögött.Szerk.: Ja bocs dugót elfelejtettem, na remélem ő jönni fog és akkor lesz egy kis izgalom is.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
zsomboor #5693 üzenetére
ez nálam is érdekes volt, a TDI nem eszik annyit , mint a benzines
általában 7-8 körre elegendő nafta elég volt eddig a futamokra, még maradt is
most meg 9 körre elegendőt tankoltam és 8. kör elején már csak 1 L volt, a boxutca bejáratánál fogyott el, onnantól csak gurultam
-
Ventur@
senior tag
válasz
zsomboor #5589 üzenetére
Ez akár lehetne nekem örömhír is, hogy ennyit szenvedsz
...de az a baj, hogy én is csak sz*pok ezzel a pályával. Offline tesztelem (az online használta segítségekkel), de valahogy nem az igazi. Olyan "beláthatatlan féktávok" vannak néha, hogy csak lesek. Automata váltó nem jó, fél automata megint nem az igazi, manuál jó lenne, csak hát időnként elfelejtek fel/leváltani
. Eddig nagyonnembejövős a pálya
*.
Elleszek én megint a hátsó részben futamon. Bár így megelőzhetsz zsomboor és akkor lőttek annak, hogy kategóriában első legyek
.
* tudom én vagyok a balf*sz, meg a béna. Leírom és bevallom, még mielőtt bárk is nekem esne
.
-
zsomboor
tag
válasz
zsomboor #5208 üzenetére
Bazzzzz....bill.-el 2. VAGYOK YEEEEEAAAAAAHHHHHHHHH
pedig már kezdtem azt hinni hogy nagyon nem megy már bill.-el...de ez most qva nagy önbizalmat adott....
Na m4d/ Yak.....fel van adva a lecke....
2 zsomboor Dzsaver Klan Rt PHWTCC,Vauxhall Vectra Practice 116 1:42,401 1:42,401 21-márc.-2011 2:46 DU
-
törölt tag
válasz
zsomboor #5148 üzenetére
helyes
Ebben a videóban az tetszett meg hogy nincs benne semmi rájátszás, én is blippelek, tudom mikor 'vetődik a kapus a fotósoknak'....de itt a srác szépen ment az iRacing-s Mustang-gal is...kiengedte ahogy kell, tapadáshatáron semmi gáz csak kigurulta...szal szép, és aztán bevállalta a GTL-s Capri alatt hogy nem blippel...illetve blippel, de nem kuplungol visszaváltásnál.
Láttam már sok látvány footwork-t,de ez tetszett.
Olyan mint a valóság...ott sem mindig állnak a gázon...sokszor simán elgurulják a tapadáshatárt.Szal aki így vezet, az mindegy hol megy a mezőnyben, tisztelet és alázat...lehet hogy UFO ligában utolsó lenne, de mindenki elismeri az ziher.. mert szimezik.
-
törölt tag
válasz
zsomboor #5103 üzenetére
A gumisírást sajnálom, az állat
bürrög meg sír ahogy kell. Nordschleife-n Aremberg előtti dombos balosban valami hajtépés átereszteni, nyélen nem is megy el, kell neki egy gázelvét, de akkor aztán a pokol jön el
lobog a hátulja...gyakorlatilag az első kerekeken egyensúlyozol és már ott is a féktáv a jobbosra..Nord' amúgy is egy para jól elküldve, de ez bár elég lassú autó, mégis ász...annak ellenére hogy FWD, jól szórakozom vele
na megyek betequlazom, mert beteg lettem egy autó hátsó ülésén töltött 6 órától(bár király volt az ziher)
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
zsomboor #4876 üzenetére
Visszaestem, mert ütköztem Claussal, és utána egy darabig a sérülésemet mértem fel, meg nyalogattam a sebeimet, úgyhogy mire a visszafordítóhoz értem elkéstem a fékezéssel, és kigyalogoltam ibolyázni. Aztán besétáltam a boxba, és kiléptem.
És elgondolkodok azon, hogy a továbbiakban hogyan álljak hozzá a versenyzéshez. Érdemes-e dolgozni, és a szerencsére bízni az eredményt (utóbbi két verseny), vagy kevesebb munkával autókázni akárhogy, az eredménnyel nem törődve. -
KaraDani
addikt
válasz
zsomboor #4577 üzenetére
Grat!
Amúgy most néztem rá az összetettre, hát ha Monzában váltasz kormányra... Így is elég jól állsz az összetett táblán, grat
Amúgy megmondtam, hogy mindenki fog pontot szerezni, most vettem csak észre, hogy már rég van mindenkinek, aki rendszeresen jár
Ted: viszont amit nem értek, hogy holtversenynél, mi alapján vannak eldöntve a helyezések? Nem úgy van, hogy a legjobb helyezések sorban? Mityunak, smisának, és Zsombornak is van egy-egy 3. helye. A következő legjobb helyezése Zsombornak van 4., aztán smisa 5., Mityu 6. Nem e szerint kellene sorba lenniük?
-
zsomboor
tag
válasz
zsomboor #4565 üzenetére
Lejárt a szerk.
Zsíííííííír most már a BMW-vel is jobb vagyok........
Méghogy nem jó itt a BMW....... az 1. és a 2. sectorban is a BMW-vel megyek legjobban, csak az utolsóban túl sokat veszítek a sikánnál........ha a sikán nem lenne akkor simán PB lenne a BMW-vel........ -
Ventur@
senior tag
válasz
zsomboor #4043 üzenetére
Köszöntem a csatlakozást
. Ki is nevezlek altábornagynak
.
Te amúgy miért álltál meg a kanyarban?
Valamiért átváltott a kép máshoz és mire visszataláltam magamhoz állt az autóm, megmoccani meg sem moccant hiába nyomtam a gázt, mint süket a csengőt
. Nem tudom mi a fene lelte a játékot.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
zsomboor #4049 üzenetére
én szoktam offline is versenyszituációt menni,így nem lehet gond a szerverrel
általában 10 kör, 15 ellenfél, 110%-os AI
sok mindenre rájövök és az üzemanyagot is így lövöm be,ezután a futamra nagyjából képben vagyokazért szerencsés is voltam tegnap, jobb is hogy hátulról indultam,csak a füstre értem oda a balhé után,az első 90 fokos kanyarban JJ a falban,aztán sorra a többiek,Yak megpörgött előttem,Julezko sem volt a helyzet magaslatán,Zodo küzdött a sérült géppel,dzsaver tök egyedül neki a falnak,a többiekre nem is emlékszem
én sem unatkoztam és büszke vagyok magamra,hogy nem kapkodtam el semmit,így a végére jól esett az 5. hely
jah és az időmérő alatt szét kellett kapnom a pedálokat,vmi nem stimmelt és folyamatosan félgázon volt az érzékelő
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
zsomboor #4043 üzenetére
tudom, hogy nem ér rá mindenki minden este vagy nap körözgetni
de szerintem, ha legalább egy este a múlt héten futottunk volna egy rendes tesztfutamot, akkor mindenki felmérhette volna versenykörülmények között is milyen a pálya
sok-sok problémát és galibát megelőzhettünk volna veleteljesen más egyedül körözgetni,bevenni egy kanyart 200-zal és úgy bekanyarodni ugyanott, hogy jobbról balról,szinte mindenhonnan autók vesznek körül
valószínű, hogy sok baleset emiatt történt
remélem mindenki tanult belőle és legalább egy estét a héten fel tud arra áldozni, hogy felmérje a helyzetet, milyen is versenykörülmények között körözgetni a pályán
-
-
-
nervus
csendes tag
válasz
zsomboor #3446 üzenetére
Hát én inkább kussolok, mert alapból nem vagyok az első 10-ben, de azért elsírom
Én egy celluxozott, pillanatragasztózott, félig megforrasztott kormánnyal mentem
Nagyjából sírva értem be, imádkozom, hogy javítható legyen normálisan, mert ha nem, akkor nem fogok 10ezerért venni egy másik ilyet, viszont 40ezret se fogok kiadni egy jóért..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged