- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
InHell
senior tag
válasz
N€T0X|N #6207 üzenetére
Egyetértek.
Elég nagy káosz lenne valószínű, de annál nagyobb móka.
Ja és a nagyok sem tökéletesek.
Belgium SPA 1998 -
InHell
senior tag
Próbáltátok már a Race07 nevű game-et?
Tegnapelőtt leszedtem a demóját Steam-en, szerintem végtelen hangulatos esőben, ablaktörlővel.
Csináltam egy ingame videót, ha érdekel valakit.
race07 demo -
InHell
senior tag
Ha valamelyik BMW-s csapatban van még hely, és befogadtok, szívesen bepofátlankodnék!
Ha nem, az sem baj, csinálok egy egyfős team-et. -
InHell
senior tag
Tegnapi pálya elég szivatós volt, de meg kell mondjam nem is olyan rossz az a merci, ahogy azt korábban gondoltam.
Sőt erősen fontolgatom, hogy mégiscsak annál maradok.
Hálistennek már közel sem olyan instabil mint volt. -
InHell
senior tag
válasz
dugojancsi #5911 üzenetére
Jó kis videó!
Nagyon jó futam volt, hatalmas csatákkal!
Előz - visszaelőz, elhúz - ívről lecsúszik - visszaelőz. -
InHell
senior tag
88 kör kellett, hogy 1.43 alá menjek omg.
-
InHell
senior tag
Gratulálok a bajnokoknak, és minden játékosnak egyaránt!
A 2.szezont nem ússzátok meg nélkülem! -
InHell
senior tag
Délután, ha hazaérek beszállok(folytatom) én is.
Tegnap éjszaka elindítottam a videók letöltését, erre reggel nézem a win7 frissített, majd újraindult hajnal 3-kor.. -
InHell
senior tag
beteg..
Mintha pénzt kapnál a sok sponzortól haha
Az enyémen tuti nem lesz egy sem.
Egyébként szép.Neuro: nem rossz, nem rossz, csak az a sonic?..
Az enyémen még nem találtam ki, mert egyelőre nem tudok dönteni, hogy egy nagy szőrös
pin@, vagy egy hajléktalan legyen.Jajj és az most jutott eszembe milyen szar lenne csapatnévnek a következő szöveg, amit még régen a piacon egy kínai pólón láttam:
Mission FLY Action Extra Team <---ezen beszartam anno -
InHell
senior tag
válasz
N€T0X|N #5464 üzenetére
Most irodában vagyok, így nincs előttem, de ez ingame állítható?
Ha jól emlékszem játékon belül talán az árnyékot, és még valami részletességet lehet állítani, alul két fülön, nekem azok maxon vannak.
Vagy van a config vagy milyen exe, amit külön ha elindítok,
akkor be tudom állítani a felbontást, meg 1-2 dolgot.
?szerk.: privát akart lenni.
-
InHell
senior tag
válasz
N€T0X|N #5455 üzenetére
Az rendben van, hogy ez egy versenygép, csak nincs sok köze a valósághoz a mozgása.
Függetlenül attól, hogy le van könnyítve a súlya, akkor sem kéne ilyen hirtelen kifordulnia.Mintha nem lenne súlya.
Félre ne érts, nem kötözködöm vagy ilyesmi, csak bosszantó.
95' óta vezetek, volt már 2 mercim, 1 omegám, 1 volvóm, szal tudom, hogy kéne reagálnia egy hátsókerekesnek. -
InHell
senior tag
válasz
N€T0X|N #5452 üzenetére
Én először a mercit néztem ki magamnak, nagyon fasza lenne azzal versenyezni, csak alig lehet vele végigmenni a pályán, ha nincs bekapcsolva segítség.
Úgy meg már nem az a feeling. A másik, hogy szerintem nem sok köze van a valósághoz a fizikája. Úgy értem, hogy pl. ha 20km/h-nál rálépek a gázra, kb. negyed másodperc alatt megfordul, mintha nem egy 1.5-2 tonnás szörny lenne, hanem valami 200 kilós tákolmány.
Kanyarban sem úgy reagál az ellenkormányzásra ahogy kéne.
Úgyhogy maradnak az elsőkerekesek sajna. -
InHell
senior tag
-
InHell
senior tag
válasz
Ted-Mosby #5369 üzenetére
Ezen pl. tök jól látszik a szám, bár nem néztem minden kocsit még az új modban, mekkorák a hátsó oldalsó ablakok.
Így tökre el tudnám képzelni.
Mindenkinek ott lenne a neve, rajtszáma, meg ha kell akkor zászló és kész.
Nem takarná ki a szám a kocsi oldalára festett csajszim mellét. -
InHell
senior tag
válasz
dzsavermadar #5363 üzenetére
,,Az első szélvédő tetején meg az a csapatnév, vagy valami, amit majd kigondolunk és eldöntünk". támogatom.
Szerintem jobb lenne, ha mondjuk a bal és jobb hátsó ablakon lenne a név és szám, hogy ne zavarjon bele a festésbe.(#5357) N€T0X|N Ok köszi.
-
InHell
senior tag
Autófestéssel kapcsolatban van valami szabály?
Tehát akármit ráfesthetek? -
InHell
senior tag
Grat a futamhoz srácok!
Ahogy nézem elég jól sikerült a 2.0mod. -
InHell
senior tag
Hát azért még ez nem teljesen így van, mert ahogy jelenleg autózom, kb. 4 kör alatt elfogy a gumi, szóval nagyon sok mindent kell még tapasztalnom-tanulnom.
Pl. még ott tartok, hogy akárhova állítok akármit a setupban, egy mp-et sem tudok javítani, illetve nem nagyon látok semmi különbséget. Pedig direkt kipróbáltam ilyen drasztikus változtatásokkal is.
Nem tapadt jobban utána az autó, de nem is lett rosszabb.
Ugyanúgy tolja az orrát minden kanyarban.
Gondolom úgy kéne, hogy jobban lelassítsak kanyar előtt, majd a kanyarban kigyorsítani, de valahogy mindig túl lassúnak tűnik még így is a kanyarsebességem.
Szóval jócskán van mit tanulnom. -
InHell
senior tag
válasz
KaraDani #5192 üzenetére
Köszi.
Ha levágom a sikánokat az érvénytelen kör lesz, legalábbis kipróbáltam, ha csak úgy egyenesen átvágom egyből bünti.
Tehát ahogy csináltam, a kerekek mindvégig érték a padkát, ahol lehet látni a guminyomokat végig. Gondolom úgy még szabályos.
Majd úgyis kialakul ki milyen időt megy.Egyébként a játék alapján van büntetés, vagy a VB-k által ilyen esetekben?
Tehát ha a játék nem jelzi érvénytelennek, ha valamilyen szinten lecsapok egy kanyart, attól még az lehet a VB-k szerint érvénytelen? -
InHell
senior tag
válasz
Ventur@ #5184 üzenetére
Hehehe.
Egyébként utána mentem egy 1.40.500 körüli időt is, csak azt már nem linkeltem be ide, de van screenshot
Akkor fogom eldobni az agyamat, ha majd jöttök az ilyen 1.38-as eredményekkel.
Bár miről beszélek, összesen mentem eddig vagy 15 kört.
Hogyha pl. az előző pályán is 1.38-39 -nél nem tudtam jobbat csinálni, azaz legalább 3-4 mp-el gyengébb voltam az elsőktől, és ezen a pályán is így lesz, akkor kb. 1.36-37 körül fognak menni az elsők gondolom.
De remélem nem így lesz. -
InHell
senior tag
válasz
Oxy.kiraly #5134 üzenetére
Picit félreérthető volt, de természetesen nem indulok a bajnokságon, csak a következő szezonban, privátban ez le lett tisztázva Ted-el.
Addig meg gyakorlok a többiekkel.Nem is baj, mert legalább szokom a versenyzést a próbafutamokon, előtte nem versenyeztem, szóval nekem ez még teljesen új élmény.
Még így is hihetetlen nagy élmény, hogy úgymond nem tétre megy. -
InHell
senior tag
Jó kis futamokat nyomtunk!
Köszi mindenkinek! -
InHell
senior tag
Jön valaki gyakorolni?
-
InHell
senior tag
válasz
N€T0X|N #5066 üzenetére
Igen Cruze-zal nyomatom majd, kezdem már megszokni, meg nektek sem akarok sok munkát, úgyhogy nem variálok, jó lesz ez.
A másik időt kitörölheted nyugodtan.(#5067) Ventur@ : köszi
reméljük hétvégére lesz géped
-
InHell
senior tag
A tegnap esti-éjjeli gyakorlás tök jó volt a szerveren, sokkal kellemesebb mint unalmasan egyedül offline tolni.
Ugyan 1:40 alá nem sikerült bekerülni, de a lényeg, hogy jól éreztem magam.Ha gondoljátok az egyszerűség kedvéért InHell névvel fogok akkor szerepelni, csinálok új accot a szerveren is. FesteringMass-t meg nyugdíjazom 3 óra játék után.
-
InHell
senior tag
Sikerült.
A frissítés meghozta hatását.Cigiztem.
most csatlakozom.
-
-
InHell
senior tag
válasz
dzsavermadar #5042 üzenetére
Szia.
Egyébként a demot próbáltam ki, amit a kormányhoz kaptam CD-n, és csak 1 kocsit és 2 pályát tartalmaz.JJános ne izgulj, egyelőre szerintem ez a veszély nem fenyeget.
Nekem most az is hatalmas élmény, hogy kicsúszás nélkül végig tudok menni a pályán. -
InHell
senior tag
Sziasztok!
Mi kell ahhoz, hogy veletek tudjak játszani?
A héten vettem egy G25-öt, rögtön kipróbáltam ezt a játékot, és nagyon megtetszett.
Hol tudom megvásárolni legjobb áron ezt a játékot? Szeretnék lehetőleg online versenyezni, néztem pár videót amit itt a topikban találtam, és nagyon megtetszett.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged