- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oxy.kiraly
tag
Látogass el ide, videó bemutató van róla, de ha kell akkor az illetékesek nagyon szívesen segítenek.
-
Oxy.kiraly
tag
válasz
dzsavermadar #6239 üzenetére
Én is csatlakozom!
Boldog szülinapot! -
Oxy.kiraly
tag
Semmi jó hír a Zengő csapatnál.
-
Oxy.kiraly
tag
Szóval, a reggel én is megkaptam a jelszót (körüziben gondolom), kérdeztem is Ted-et, hogy biztos nekem is kell a jelszó, indulhatok? Nem jött válasz, sejtettem, hogy tévedésből kaptam, ezért nem jöttem, csak a honlapon figyeltem az eseményeket. A végén meg azért csatlakoztam, mert azt hittem még lesz egy kis körözgetés. PONT
-
Oxy.kiraly
tag
Az új móddal ment már valaki a mostani pályán? Ha igen mennyivel gyorsabb mint a jelenlegi mód.Én személy szerint az új móddal 1,5 mp vagyok gyorsabb. Ennyivel gyorsabb lenne az új mód?
-
Oxy.kiraly
tag
Az általad megadott helyről letöltöttem, kicsomagoltam egy külön könyvtárban, majd a mappa teljes tartalmát bemásoltam a gyökérkönyvtárba.
Szerkesztés:
c:\Program Files\WTCC_2Mod\Plugins\rfDynHUD\editor\rfdynhud_editor_launcher.exe
...és adja magát mit hogyan.
Ennyi. -
Oxy.kiraly
tag
Elkelne a segítség.
Játékon belül mi a az a "yaw" az irányítás/Arányoknál (igaz hogy ott van magyarul de nem értem mi az)
A rFDynHUD-ot hogyan tudom testre szabni?
Nagy-nagy THX!!! -
Oxy.kiraly
tag
Nagyon "zsííír-király" az új mód!!! GRAT A készítőnek!!!
Csak a Hringet próbáltam, mentem 20-30 kört de nagyon bejövős (amíg meg nem tudom ti mennyit mentek rajta) Én 1,59,8xx mentem most, gondolom ti 55 környéke.
-
Oxy.kiraly
tag
Mivel újonc vagyok, nem tudom, hogy volt-e már szó az AKOvcr, ill. az AKOdat nevű progiról, amivel pillanatok alatt vissza lehet nézni ki mikor hol hagyta el a pályát. Anno az F1 ligában ezt használtam a tiszta körök ellenőrzésére. A lényeg az, hogy a replayt betöltöd az adott pályára, és mindent kimutat
-
Oxy.kiraly
tag
válasz
dzsavermadar #5030 üzenetére
Na! Ez a beszéd
Megyek is és megdöntöm a pályacsúcsot.... -
Oxy.kiraly
tag
válasz
dzsavermadar #5030 üzenetére
még nem, de most ki fogom próbálni.
Köszi! -
Oxy.kiraly
tag
újra kellet telepítenem a rendszert, és azóta nem indul el ez a mód. Az eredeti igen. Külön könyvtárban vannak.
Ezt hiányolja: "d3dx9_40.dll"
Mit csináljak, mert már párszor instaláltam, de nem segített az sem hogy másik könyvtárat adtam meg, vagy külön raktam a Dx is.
Win7.64Bit -
Oxy.kiraly
tag
Tisztelt Fórumlakok!
Érdeklődni szeretnék, hogy lehet e jelentkezni új ligatagnak, ha igen hol, hogyan stb....
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged