Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
KaraDani #6046 üzenetére
valamikor pár éve voltam egyszer fent a rönó masters vagy mi volt a neve bajnokságon, az is ingyenes volt, voltak is páran, de bőven elfértünk, egy fél órára a boxutcát is kinyitották, be lehetett menni
a célegyenes közepe felé találtunk is ülőhelyet, majdnem a díjkiosztó tribünnel szembennagy élmény volt, főleg a start az a hangzavar, pedig nem is f1-es autók voltak
a mi ZSÓTTI fiunk meg ment pár kört az akkori f1-es rönóval
tehát ha sikerül összehoznom, akkor mindenképpen megyek -
zsomboor
tag
válasz
KaraDani #6007 üzenetére
Én gridben szerettem, mert itt álltalában elvertem a népet
, de itt most nem igen jön be...úgy kezdtem mint dugo
...aztán egyetlen kört nem bírtam végigmenni, bár épp' nem is nagyon volt kedvem, inkább kiléptem...
majd később talán...
Most feltettem win7-et műkszik is, de annyit összeszenvedtem míg felment a logi driver...egyszerűen betöltött, nem jött be a kalibrálás, meg el se indult a program....
....de most meg egyszer csak úgy gondolta h működik, és felment normálisan....ill. ez a szar nem akarja a dx9-et normálisan feltenni, és most egyesével kell összevadásznom a dll fájlokat ....
-
válasz
KaraDani #5932 üzenetére
A kormányelfordulásnak ahhoz, hogy az autó kerekei mekkorát tudnak fordulni semmi köze
Azért előbb értelmezd mit írtam, aztán oktass ki. Ha 34-es steering lockot használok, de a 720-as kormányon csak 180-at tekerek, akkor bőven van hova korrigálnia a játéknak az autó kerekén, ha ő úgy gondolja, hogy szükséges.
-
válasz
KaraDani #5930 üzenetére
Hova nincs nyitnia? Nem a lockot változtatja, hanem a kereket fordítja el jobban, mint amennyire az a kormány aktuális állásában el van fordítva (15-ös kerékszögnél se tekertem ki teljesen az EX-et, mégis ki tudtam fordulni a boxból, pedig az már kevéssé esélyes). 540-es kormányszögnél én még rendesen éreztem, ebből gondolom. 720-szal megyek egy ideje, ezzel lehet, hogy kevésbé érezhető, de ezzel nem próbáltam, mert rögtön kikapcsoltam, ahogy éreztem, hogy valami nem stimmel, ugyanis nem volt érezhető különbség az EX-hez képest. Kikapcsolás után viszont igen.
Bekaphatod. Csupa hasznos, információdús hsz-em van.
-
válasz
KaraDani #5927 üzenetére
Szerintem olyan helyzetben jól érezhető, ahol pl. szűk a boxutca, de érezhető a Makaó visszafordítóban is. Sokkal kisebbet kell tekerni a kormányon - logikusan - elvégre 90km/h alatt rásegít a játék. Nyilván ha kitekered tökig - ami tök felesleges - akkor nem segít rá pluszban, mert hova fordítsa még a kereket...
Még valaki elkezdi ezt a "remélem nem szavazzuk meg témát" és kizárólag azt fogom betenni a bajonkságba, amire ezt mondjátok.
-
válasz
KaraDani #5924 üzenetére
Ha maxos steering lockot használsz alapból, akkor nincs befolyással értelemszerűen semmire.
De van. Alacsony sebességnél akkor is nagyobbat fordít a keréken, ha te nem tekered ki teljesen a kormányt.
Ennek az ellenkezője van írva a nagy kormányos logout cikkben, de nekem ez a tapasztalatom (amúgy logikus is szvsz), ezt mondtam már neked msn-en is...
PaJa: "A játék menüjében nem lehet kikapcsolni!" (mert tényleg nem lehet)
-
Ventur@
senior tag
válasz
KaraDani #5608 üzenetére
Elmész a jó fenében kedves Dani
.
Most még rizsrakétázom, de következő idényben spanyol-német aszfaltszaggatóval megyek ez már száz, szóval kössétek fel a bajúszt
.
Új modban kipróbáltam Oscherslebenben mit tud a TFSI és hát eddig több mint fél mp-vel vagyok gyorsabb, mint az Accord-dal. De még van a pályában több, mert valamiért itt iszonyatosan ideges a Leon. Mugelloban, Magny -Coursban, Doningtonban, Monzaban és Hungaroringen ott nem dobálja magát - bár Mugello-ban sikerült a cél egyenes utáni sikánba úgy belemennem, hogy végigdrifteltem a 2 kanyart. Ez egy FWD-vel eléggé érdekes, de megoldottam
.
Akinek van ideje, dobjon már nekem időket ezeken a mappokon, amiket írtam fentebb, hogy mégis tudjam mire számítsak
. Előre is köszöntem
!
Ui: Portimaot én kihigynám szívem szerint. Rohadt kcsg egy pálya billel
. Igen tudom én vagyok a béna
.
-
válasz
KaraDani #5600 üzenetére
De igazából kinek is kell egyáltalán? Csak Zsomboornak? Mert akkor aztán sok értelme van.
Nekem amúgy tökmind1, mondom én tudom csinálni, a céges net elbírja.
Az előbb pár másodperc alatt feltoltam én is valakinek azt a kemény 2.4%-ot ami már átjött hozzám, annál többet még nem tudok adni. -
válasz
KaraDani #5593 üzenetére
Mondjuk ha most leszállna róla mindenki és átjönne hozzám a cucc, én tudnék seedelni értelmes sebességgel (6-700KB/sec-et úgy tudok engedni, hogy még nem zavarja napközben a hálózatot, éjjel lehet 1.2MB is)). Nem sok értelme van így, hogy 2K-val jön...
Amúgy szvsz marhaság, mert a következőknek meg kell várni, hogy legyen elég seed. Addig meg bőven le tudná szedni akármilyen oldalról. Arról nem beszélve, hogy a jövőben is illene seedelni...
-
válasz
KaraDani #5484 üzenetére
Feltolom majd melóhelyen a pack-eket is multiupload-ra.
Torrenthez mindenkinek folyamatosan seed-elnie kéne, amúgy meg minek jelszó? Ezt már adyz felvetésénél se értettem. Nincs benne olyan, ami ne lenne elérhető a neten szabadon. Ha valaki más is letöltené, az meg csak jobb lenne.
-
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
KaraDani #5433 üzenetére
Őszinte legyek?
Engem nem nagyon érdekel ez a csapat, nem csapat dolog. (egyelőre)
Ennél számomra sokkal fontosabb dolgok is vannak a jövőre nézve.Igazából úgy lenne szép, ha 2 fős csapatok lennének, azonos autóval és festéssel.
Csak a sofőr egyedi, személyes dolgaiban, rajtszámban térne el a festés. -
válasz
KaraDani #5424 üzenetére
Ez a verzió nekem is tetszik. Aki meg nem indul csapatban, azt csak a privát illetve az összetett egyéni listán vezethetnénk, aztán kész. Nem muszáj végülis csapatban versenyezni mindenkinek. De kétségkívül élvezetesebb lenne.
Autóból azt gondolom, hogy jobb lenne, ha egyformák lennének csapaton belül, de az egyforma fizika miatt mondjuk - ha másképp nem megy - talán ezt is áthidalhatjuk. Kivéve talán az rwd+fwd vegyesvágottat.Részemről a 2 vagy 3 főt támogatom, de ha nagyon ellenzitek, lehet csak kétfős is 1-1 csapat.
-
dugojancsi
tag
válasz
KaraDani #5424 üzenetére
egy fős csapatok
Egy kis képzavar, de semmi baj, értettük
Erről az egyik kedvenc filmem, a Trópusi vihar jut eszembe: "Legyé egyszemélyes hadsereg!"
Szerintem meg ne bonyolítsuk túl a dolgokat, 2 fős csapatok legyenek, azzal én is egyetértek h aki egyedül marad, az meg induljon privátban és akkor nem kell kombinálni h most 3 főből melyik 2 kapjon pontot
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
KaraDani #5414 üzenetére
a csapat dolgokat mindenki privátban beszélje meg
pl Bridgestone Team már van 2 fővel, autó Honda Accord
ha lesznek egy fős csapatok akkor viszont a több fős csapatokból csak a több pontot szerzőt számoljuk,mert akkor nagy előnyben lenne egy 3 fős csapat
még nem alakult ki véglegesen semmi, de kapkodni nem kell még van bő egy hónap és az első szezonnak sincs vége
-
válasz
KaraDani #5414 üzenetére
gondolom az összetett állása szerint értve, nem minden versenyen külön
De. Elvégre azért csapat, hogy mindig a két legjobb számítson.
Adyz: autónévExtra8.dds néven ments egy valamilyen színű fájlt (benne van a skin pack-ben). Olyan színű lesz a kereked (legalábbis Leónnál).
-
InHell
senior tag
-
InHell
senior tag
válasz
KaraDani #5192 üzenetére
Köszi.
Ha levágom a sikánokat az érvénytelen kör lesz, legalábbis kipróbáltam, ha csak úgy egyenesen átvágom egyből bünti.
Tehát ahogy csináltam, a kerekek mindvégig érték a padkát, ahol lehet látni a guminyomokat végig. Gondolom úgy még szabályos.
Majd úgyis kialakul ki milyen időt megy.Egyébként a játék alapján van büntetés, vagy a VB-k által ilyen esetekben?
Tehát ha a játék nem jelzi érvénytelennek, ha valamilyen szinten lecsapok egy kanyart, attól még az lehet a VB-k szerint érvénytelen? -
válasz
KaraDani #4848 üzenetére
Nem azt írtam, hogy hsz gyűjtés a cél, hanem azt, hogy szeretnék egyéni avatart majd én is, ezért inkább itt fórumoznék, itt van az idióta blogom is meg satöbbi.
.
Magyarul ez nem jelenti azt, hogy ezért napi 200 értelmetlen marhaságot írok a fórumba. Mint, ahogy nem is teszem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest