- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus #6317 üzenetére
Szerintem zárni nem kellene, elvégre itt alakultunk és az emberek többsége itt talál rá a ligára.
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
Reel fell pluginnal van olyan gondom, hogy kb egy hete egyszer csak elszállt egy alt+tab után. Ez még rendben is lenne, volt már ilyen, game restart elég is volt, de azóta nem jó egyáltalán, a játék gyári ffb-je van. Nincs valakinek valami ötlete?
sup: hát alt+tabbal nekem is produkál a mod furcsa dolgokat. Néha kifagy, néha FFB fordult (amíg ment
) de ilyen konkrétan nem volt még. Az tuti, hogy nem 100-as valamiért a tálcára letétel a moddal.
-
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus #6250 üzenetére
ctrl+alt+del és nézd meg h fut e a háttérben, ha igen zárd be.
-
KaraDani
addikt
válasz
Motion_Blur #6234 üzenetére
Ez bizony így van. Lassú tempónál nagyon alul kormányzott.
De múltkor megnyugodtam, hogy az életben is ilyen érzés volt Norbinak átülni a BMW-be, szóval nem lehet olyan rossz a fizikája a gépnek
Nevezni nem fogsz a bajnokságba? -
KaraDani
addikt
válasz
Motion_Blur #6232 üzenetére
Hát ami nekem van az finoman szólva is maximum félkész
Nem olyan rossz az az alap futómű amúgy, szokni kell az autót szerintem. Elég rakoncátlan gép, sok modban a sokkal erősebb rwdket könnyebb terelni.
Az új mod a gyorsabb. De az előző nem egységes fizikájú modban levő legjobb autókhoz (chevik) képest nem nagy a differencia, mivel azok fizikájából és motorjából van összegyúrva.
Egyébként Üdv itt -
KaraDani
addikt
válasz
Oxy.kiraly #6129 üzenetére
Feltételezem nálad is az lesz a gond, hogy 64 bites photoshopra raktad a plugint. Másold ki azt a dll-t amit az felrakott, most fejből nem tudom megmondani mi a neve. És rakd át a 32 bites photoshopba, és ha dds el akarsz dolgozni a 32 bites ps-t indítsd.
-
-
KaraDani
addikt
válasz
Ted-Mosby #6048 üzenetére
Hozd össze, meg aki tudja az is, jó banzáj lenne ha sokan lennénk. Én az elmúlt 3 évben kint voltam F1-en, olcsó magyaroknak való állójeggyel
Helyileg szerintem a célegyenesráfordító az egyik legjobb, onnan nagy részét be lehet látni a pályának, mert magasan van. Állva meg a hátsó egyenesnél lehet pár méterre a pálya mellé sétálni, ott a jobbos előtt a féktávon a hangok elég durvák
Első két évben voltunk csütörtöki boxutcalátogatáson, ott azért amikor kerékcserét gyakoroltak 2 méterre az embertől az is elég félelmetes volt, mind a hangok, mind a csere tempója.
-
KaraDani
addikt
válasz
Ted-Mosby #6045 üzenetére
Elég nagy az a pálya, és nem hiszem, hogy többen lennének, mint F1-en még ha ingyenes is. El lehet majd férni
Én autó helyett hévvel mennék ki akkor már, sokkal hangulatosabb, a hév megállóban levő kocsmában meg kell inni egy jókis falusi áron mért sört, aztán egy kis séta a pályáig. Bár, gondolom csak a főbejárat lesz nyitva, akkor az nem is olyan kicsi séta de sebaj
Ez tényleg jó lenne találkozónak is -
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #6009 üzenetére
WTF are u talking about Bro? Ki se próbáltam még rFactorban
Biztos tudom akkor milyen rajta bmw-vel
Mondjuk most jöttem rá, hogy én a sprint verzióra asszociáltam, a hosszúra nem emlékszem most így hirtelen. Annyi tuti, hogy a rövidet gridben utáltam (meg általában a legtöbb japán pályát)
-
KaraDani
addikt
válasz
dugojancsi #5988 üzenetére
Kösz! Szerintem iszonyat jó pálya, nagyon megszerettem. Az utolsó szektorban lehetne kicsi, bár a végén a rontott féktáv után (szokni kell még az ABS kikapcsolását
), még egyszer nem tudnék ilyen jól fordulni a falon, ha direkt az tuti
Az marha jól jött ki.
-
KaraDani
addikt
Nekem Surfer's Paradise nagyon bejött amúgy, fel is dobtam, a bömbis köröm, Youtube-ra
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #5975 üzenetére
Veszélyes úton haladsz
Nemrég voltam kb így a bömbivel tempóra, mint most te kb. Aztán elkapja az embert a hév, és megábasszippant az rwd feeling
Superman: jó az az 52 eleje ennyi kör után szerintem, főleg, hogy most kezded újra. A rendszeres gyakorlás, majd biztos megteszi a hatását
49 ebben a pályában biztos benne van amúgy. -
KaraDani
addikt
válasz
Mityu_76 #5964 üzenetére
Biztos, hogy rövidebbet lehet fékezni abs nélkül, ha jól csinálja az ember. Nekem is le kellene szokni róla, GTL-ben meg semmilyen más játékban nem használom már amit singleben játszok.
Amúgy meg annyit "profi"-ztok itt. Mostmár akkor szeretnénk látni a pénzt is, aki profi az abból is él
-
KaraDani
addikt
válasz
Superman #5959 üzenetére
Mért mennék rosszabbat tc nélkül mint tc-vel? Főleg ilyen mértékben. Gázpedálkezelés kérdése, nekem csak egy low abs van bekapcsolva a bömbivel és szerintem a monacói időm se lett olyan rossz tegnap
Dragbajnok se használ semmit se. A segítségek csak lassítanak általában.
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #5933 üzenetére
Értem mit írsz, de mindenhol azt írják (nem csak a kormány kalauzban, átböngésztem pár fórumot), hogy a steering lockot növeli, nem a kormányzást babrálja a megadott sebesség alatt. Amit te írsz, az kvázi úgy működne mint a steering help, de itt elméletileg nem erről van szó. De aztán az is lehet, hogy igazad van, csak tévesen ez terjedt el.
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #5931 üzenetére
A steering lock a maximális kerékelfordulást jelenti, nem a kormány elfordulását. Azt a te kezedben levő kormány befolyásolja nem a játék. Amekkora steering lockot állítasz akkora fokot tudnak fordulni az első kerek. Szóval a steering lock és a kerekek elfordulása egy és ugyanaz. Ha egyszer 34 fokot képes maximum fordulni az a kerék azon az autón, akkor nem tudja tovább forgatni, ha te arra állítottad alapból.
A kormányelfordulásnak ahhoz, hogy az autó kerekei mekkorát tudnak fordulni semmi köze.
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #5929 üzenetére
De ha maxon van a steering lockom nincs hova nyitnia
Én tényleg nem éreztem, direkt boxban néztem, hogy mekkorát kell tekernem, hogy kiférjek épp, és ugyanakkorának tűnt gurulva. De mindegy is, nem tart semeddig kikapcsolni, és akkor tuti a dolog. Szóval, aki nem akarja kapcsolja ki és kész az a tuti.
Látom sikerült a hsz vadászat, grat
-
KaraDani
addikt
Nem. Ez a speed sensitive steering egyik verziója, amit a játék menüjében nem tudsz kikapcsolni. 90km/h->0km/h-ig folyamatosan nyitja a steering lockot a maxig az általad beállítottról, hogy a kisebb kormányelfordulással játszó embert segítse a hajtűkben, meg a boxban befordulni. Ha maxos steering lockot használsz alapból, akkor nincs befolyással értelemszerűen semmire.
-
KaraDani
addikt
válasz
dugojancsi #5915 üzenetére
Elmész te a ...
-
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus #5912 üzenetére
Ki, de EX-el steering locktól függően necces lesz.
Pl. Race07 ben anno kikapcsoltam és 10 es steering lockot használtam a 200 fok mellé. Így volt olyan boxutca, ahol Y-ozva tudtam csak kifordulni a garázból FWD-vel, azért az meg ciki
-
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus #5869 üzenetére
Mondjuk vezethetőségre nagyon nem zavart, csak kicsit furcsa volt, hogy sokat kell korrigálni egyenes futásnál is, de a merci sokkal szarabb volt ilyen téren
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
Nagy Gratula az Újdonsült Rookie Challange Bajnoknak, a leendő csapattársamnak
Ez lesz ám az All-star team. Reszkethet mindenki, nem lesz egyszerű kikerülni minket, ahogy majd esünk-kelünk a bömbivel a pályán
-
KaraDani
addikt
Én sem indulok ma, színházban leszek, nektek jó versenyt
-
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus #5775 üzenetére
Jól néz ki
Viszont, így elég hasonló festésünk lesz nagy eséllyel. Az eddigi betáim fekete alapon zöld vagy ilyesmi sárga csíkos mintásak. De végülis nem is baj, legalább látszik, a nagy bmw család
Ja az időhöz grat
-
KaraDani
addikt
válasz
00roli00 #5766 üzenetére
Attól függ miről szól az adott kiruccanás. Kényelmesre vett túráról haverokkal, vagy edzésről vagy versenyszellemben teljesített túráról, vagy konkrétan versenyről. Utóbbiaknál izó lötyi megy persze kulacsból, camelbackből meg víz.
Egyszer lenne kedvem gyakorolni erre levág a szerver, és vissza se tudok menni
-
KaraDani
addikt
Köszi, a bicajos topic a törzs helyem, és egy ~100km es teljesítménytúrára elengedhetetlen kellék a sör
(rendőrbácsi ne tessék figyelni
)
-
KaraDani
addikt
Gratula JJ
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #5658 üzenetére
Megtaláltam, bár így se az igazi, de jobb. (kikapcsoltam az aláírásokat is, dugó méteres képe is kicsit túlzás...
) Esetleg kisebb avatarokat, és aláírásokat nem lehetne kikötni? Mert azért segít a könnyebb átláthatóságban egy kicsi, de az ekkora batár nagyok, mint a mostaniak nagyon tördelik a topicokat.
Azt viszont ha jól látom nem lehet beállítani, hogy a topicok nálam fordítva pörögjenek, tehát a legfrissebb hsz legyen az első oldal tetjén, ne a legutolsó alján
-
KaraDani
addikt
válasz
Ted-Mosby #5652 üzenetére
Ha menni kell, hát menni kell... Általános csevegésre ez a fórum sokkal kezelhetőbb, átláthatóbb szerintem is, nem szeretem azokat a fajtákat, ami a honlapon is van. De az tény, hogy a többi külön topic ott hasznos
Neuro: már csak az avatarokat kéne eltüntetni, és akkor tényleg nem lenne fél oldal egy egy soros hsz
-
KaraDani
addikt
válasz
dzsavermadar #5637 üzenetére
+1
-
KaraDani
addikt
válasz
Ventur@ #5605 üzenetére
A fő probléma jelenleg az, hogy valószínűleg pár idióta csigazabáló, amcsi, meg japán, meglátta a WTCC szót, és töltik ész nélkül, az nem zavarja őket, hogy azt se tudják mi az. Ki az az idióta aki úgy tölt valamit, hogy nem is érti az adott nyelvet, és azt sem tudja mi az
Beírtam a torrenthez, hogy nem real race video, hátha rájönnek
Bár ha az nem volt gyanús, hogy nekem már 6 rendes versenyvideóm van 2011-ben...
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #5596 üzenetére
Valaki elviszi egyedül az egész sávszélt szinte. Egy peernek sokkal jobban megy, többinek lassú. De abban igazad van, hogy értelmesebb lenne, ha te szednéd le először egyedül, egy embernek kb 3 óra alatt át tudom tolni.
Amúgy nem a tempó miatt választottam torrentet, hanem a kényelem miatt, mivel nem sürgős úgysem, és így nem kell egyesével szórakozni vele, majd lejön. Ha meg mindenki leszedte, felesleges fenntartani a seedet szerintem, akit csak úgy érdekel, mint külsős megnézi úgyis online. -
KaraDani
addikt
válasz
Ted-Mosby #5582 üzenetére
Hajnali 4 körül elment az egyetlen peer, így lekapcsoltam a gépet. Mostantól hajnalig megint van seed(de ha éjszaka is szeditek bent hagyom a gépet akár)
Látom 4-en is rácsatlakoztak rögtön, bár a japán peert kicsit furcsállom
Nem feltétlenül lesz így gyorsabb, az első letöltőknek, mintha feltöltögettem volna valahova, de nem kellett darabonként szórakozni vele, meg kényelmesebb a torrent szerintem, majd lejön...
-
KaraDani
addikt
Az eddigi általam készített 6 videót felraktam torrentre, mivel Zsombor mondta, hogy le szeretné tölteni. Aki nem tudja kibányászni a videomegosztókból, vagy eredeti formátumban szeretné az töltse nyugodtan. Seed kb. 120kb/sec. [link]
-
KaraDani
addikt
80pont98pont104pont13
pw:alma -
KaraDani
addikt
Genyó hot laps már diszkriminál, nem ette meg az 57.9-es időmet
Tuti Neuró keze van a dologban
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #5487 üzenetére
Ne szenvedj ezzel már. Szedtem le egy dl managert, így majd lecsorog ma meg holnap az első pack
Csak az őrjített meg, hogy 10-11 órán át nem lehet így kikapcsolni a gépet, amúgy ráér. Csak azt nem értem, hogy hogy van az, hogy csak nekem ilyen tetves lassú megaupload a legtöbbször. A másik dolgot meg, hogy nagy ritkán van ami max sávszéllel 1,7mb/seccel jön, azt meg már nem is akarom megérteni, de jellemzően azok a kis fileok szoktak lenni persze
-
KaraDani
addikt
Hát egyébként ilyen fileméretnél sokkal egyszerűbb és gyorsabb lenne alapból torrentre rakni jelszóval. 800 megát 20kb/seccel ~10 óra amíg leszed, ennyit nincs egyben bekapcsolva a gép, na meg az esetleges szakadásokról nem is beszéltünk. Azért naponta rápróbálok hátha épp gyors, a mod pl 100kb/seccel "hasított le"
-
KaraDani
addikt
válasz
Mityu_76 #5473 üzenetére
Alfával, Cruzeal, Lacettivel-vel mentem már Hungaroringen pár kört. Tök ugyanúgy 57 végi időket tudtam futni mindegyikkel. Majd még szépen lassan kipróbálom mindet, de szerintem semmi csoda nem lesz, nagyon egyformák.
Neuró: Akkor Hungaroringre nem kell szavazni, az fixen benne van a versenynaptárban, ugye?
Le kéne már szednem azokat az átkozott track packeket, de olyan tempóval jön, hogy az valami gyalázatBepróbáltam most is 15-20kb/sec
Ennyit nincs összesen bekapcsolva a gép egyben, most szar megaupload miatt rakhatok fel valami download managert
-
KaraDani
addikt
válasz
dzsavermadar #5431 üzenetére
Na már látom a következő szezonban a csapatfelállást:
Dzsaver Klán Zrt. Team 1
Dzsaver Klán Zrt. Team 2
Dzsaver Klán Zrt. Team 3
Dzsaver Klán Zrt. Team 4...
Monopol helyzetre törsz
Amúgy csábítom az egyik pilótádat, panaszkodik, hogy kevés a fizu -
KaraDani
addikt
válasz
dugojancsi #5428 üzenetére
Ted írta az egy fős csapatot, arra reagáltam
( a filmet nagyon szeretem
) A 3 főre azért lenne szükség szerintem, hogy ha akar mindenki biztosan tudjon csapatba rendeződni. Mert a 2-3 as variációval több a lehetőség, pl páratlan létszámnál is tud mindenki csapatban is lenni. De a fix 2 fővel sincs gondom, az tényleg a legegyszerűbb megoldás.
Neuro: egyetértek, lehetőleg legyenek egyformák az autók csapaton belül, úgyis csak kinézetre térnek el. Aztán ha nagyon nem sikeredik úgy összehozni, mert biztos van aki nagyon ragaszkodik egy autóhoz, akkor kivételek lehessenek persze.
Hihetelten, elméletileg befejezte a publishinget dailymotion, röpke 4 óra alatt kb.
Elméletileg lehet nézni a videot. De mindjárt felér Youtub-ra is, hátha megeszi az audio tracket az is épp.
-
KaraDani
addikt
válasz
Ted-Mosby #5416 üzenetére
Szerintem egy fős csapatok ne legyenek, mármint a csapatversenyben ne számítson, csapatneve legyen persze. Aki nem szeretne csapatban indulni, az indul privátban. A 3 fős csapatoknál meg úgy gondolom, az összetettben két jobban álló versenyző pontjait lenne érdemes összeadni, nem az adott versenyen a két legjobb eredményt. Azért, mert 3 indulóból nagyobb esély van 2 jó eredményt kihozni egy futamon, illetve, ha nem tud egy versenyző indulni egy futamon, és az a 3 fős csapatban összetettben 1. vagy 2. helyen áll, akkor ugyanúgy bukik vele a csapat, mintha a 2 fős csapatból nem tud valaki rajthoz állni. Szerintem így igazságosabb, lenne, és a választási lehetőség is ott van mindenkinek, hogy akar-e csapatban indulni, vagy sem.
-
KaraDani
addikt
válasz
Ted-Mosby #5411 üzenetére
Hú már ilyen közel van a nevezés
A csapat dolgot akkor lassan ki kéne találni, nem? Neuró mondott nekem egy jó ötletet, még régebben, hogy 2-3 fős csapatok, de csak a legjobb 2 pontjai számítanak a csapatversenyben. (gondolom az összetett állása szerint értve, nem minden versenyen külön) Szerintem ez jó, mert 2-esével rendeződni nem biztos, hogy egyszerű, ha egyforma autókkal szeretnénk csapatokat alkotni lehetőleg. Na meg ha esetleg páratlan a létszám, az a fix 2-t rögtön borítja.dugojancsi: wá, azt hittem már végzett, csak nálam nem frissül. Pedig már nekem HD is van rajta, meg is tudom nézni HD-ban, akkor nem értem mire várunk még, hogy más is megnézhesse
Annyit tudok akkor mondani csak, hogy türelem, sajnos. Vimeon a Macaura 13 órát kellett várnom
Dailyn 1-2 óra volt eddig max.
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
Ventur@: Mindig addig megyek előre amíg a játék engedi, eddig is ugyanígy álltam fel mindig
A festés csak "grafika" a pályán a piros kocka a lényeg. De nagyon helyes, hogy mindent kiszúrsz
-
KaraDani
addikt
Az hagyján, hogy én levezettem, na de végig nézni, milyen unalmas lehetett
A Verda kérésen kicsit túl pörögtök, szinte teljesen egyformák, az a minimális difi, ami a tengelytávokból lehet, annyira kicsi, hogy észrevenni is alig lehet. Azt kell választani ami tetszik, meg jó a hangjaJJ: nem igazán értem, hogy ha külön raktad fel, mi gondod lehet vele, mivel nem is "rendes" telepítés, csak egy önkicsomagoló telepítő, a registryhez sem nyúl.
3 perc és végez a gép a Nürburgringi video renderelésével, gyors csekkolás, hogy oké-e minden, aztán izzadhat a net a proci után a feltöltéssel. Ha minden jól megy 1-1,5 óra múlva fent lesz.
-
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus #5314 üzenetére
191 centi vagyok és 100 kiló, így is vállalod?
szerk.: akkor fair meccs lesz
-
KaraDani
addikt
válasz
dugojancsi #5261 üzenetére
Jó lett, Köszi! Holnap megcsinálom Nürburgot, és már el is tűnik így a lemaradás
-
KaraDani
addikt
válasz
dugojancsi #5226 üzenetére
Grat, szép! De meglepődnék, ha ez lenne a vége részedről
-
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus #5105 üzenetére
Nyomjad, csak leugrik még idő
Én ma iRacinget próbálgattam, nagyon bejön, ez az autó meg főleg.
-
KaraDani
addikt
válasz
dugojancsi #5090 üzenetére
Gondolom el lett nézve 22 nek.
szerk.: káprázott a szemünk ajajj
-
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus #5068 üzenetére
Most már csak azért is kipróbáltam
Simán a Cruzeos setupot húztam rá.
Ott van az (már ha 36.5-re értetted, a 35.5 semmiben nincs benne szerintem), ha megnézed az első kör két első szektorát, meg a 3. kör utolsó szektorát, már ki is jön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest