- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsomboor
tag
válasz
dugojancsi #6179 üzenetére
Ja.....
Már egy idő után láttam h ebből galiba lesz, de nem akartam befelé megrántani, mert akkor helyben megfordulok az út közepén, és akkor te minimum kapsz belőlem egy falatot, és lehet a többiek is....+ így még nagyobb esélyem volt h elkerülöm a bajt, nem feltétlen áll keresztbe a füvön...de megtette a gané, én hülye meg véletlen se szálltam vón' le a gázrol, eszembe se jutott ilyen őrültség a nyakamon veled, így legalább mondhatom a csapatnak h nem megelőztél, hanem kicsúsztam...
-
zsomboor
tag
Hát ezért kár volt az első versenyt végigküzdeni....
Ráadásul pont ott, ahol még egy 3 éves kisgyerek is vidáman befordul....
-
zsomboor
tag
válasz
KaraDani #6007 üzenetére
Én gridben szerettem, mert itt álltalában elvertem a népet
, de itt most nem igen jön be...úgy kezdtem mint dugo
...aztán egyetlen kört nem bírtam végigmenni, bár épp' nem is nagyon volt kedvem, inkább kiléptem...
majd később talán...
Most feltettem win7-et műkszik is, de annyit összeszenvedtem míg felment a logi driver...egyszerűen betöltött, nem jött be a kalibrálás, meg el se indult a program....
....de most meg egyszer csak úgy gondolta h működik, és felment normálisan....ill. ez a szar nem akarja a dx9-et normálisan feltenni, és most egyesével kell összevadásznom a dll fájlokat ....
-
zsomboor
tag
Ez szörnyű egy pálya.....
-
zsomboor
tag
-
zsomboor
tag
Nekem úgy tűnt fel, hogy a BMW-vel van valami, úgy jeleníti meg ha más BMW-vel megy, mint amikor belép valaki és kint vagy a pályán....és ez a hibaüzi is akkor van, ha valaki BMW-vel kószál a szerveren, asszem az előbb be tudtam hiba nélkül lépni, amikor nem volt BMW fent..
(én is BMW-vel megyek, de a sajátomat ugyebár normálisan megjeleníti, csak másét nem...)
-
zsomboor
tag
M4d, mi a......mi történt?
Egyébként meg gratulálok mindenkinek, ezért a versenyért, és az egész bajnokságért is...
Szervezőknek meg külön köszönet....
-
zsomboor
tag
Ohh lol, most állhatok neki setupolni újra, mert windows reinstall volt....ááááááá....ez így érdekes lesz...
-
zsomboor
tag
Akkor ki fog indulni?
Én biztos leszek, nem adom ám olyan könnyen oda m4d-nek a rookie első helyet...
Ja, azért mondom, mert múltkor is csak 10-en voltunk, azért az "kicsit" kevés...
Satant meg nem lesz nehéz kilökni, az eddigi tapasztalatok alapján...
-
zsomboor
tag
válasz
Ted-Mosby #5676 üzenetére
Hát bill.-el müveltem, de 1 ha nem rajtollak le , akkor simán otthagysz,
2, azért az a seat sem épp' egy nyeröképes verda szerintem, bár azt nem tudom h neked mennyire jön be, stilusfüggö is, de cruze-al pl. simán otthagytál volna szerintem...Ha meg nem rontjuk el a tankolást akkor....
Viszont örömmel láttam hogy bejött a taktikám...hogy beengedlek belül..kisodrodsz, én meg elfordulok...
(részben, az üzemanyag stratégia már nem annyira
)...majd talán Brnoban folytatjuk....
-
zsomboor
tag
Hát ez FAIL vót
...de még is a legjobb versenyem, ha az eredményt nem nézem
....mert álltalában egyedül autózok..itt viszont Teddel tényleg komolyat csatáztunk
...grat
(és mellesleg együtt is szívtunk...
)
JJ, neked is Grat, ill Smisának és Neuronak is...
-
zsomboor
tag
Hát én még nem próbáltam (és nem is akarom...
)...de nekem már az itt lévő cruze is kb. 1,5-2 másodpercet jelent...
-
zsomboor
tag
válasz
dzsavermadar #5588 üzenetére
Pályaismerettel annyira nincs gond, tudom mi jönne...a probléma ott kezdődik hogy csúszik mint jég...85-ös féknyomással, és MAGAS ABS-el is kipróbáltam...még úgy is blokkol a kerék...
És sehogy se jó....ha nagyobb tapadást adok neki azse..ha kisebbet azse...ha nagyobb az utánfutás azse...ha kisebb azse...nagyobb steering lock se jó..kisebb steering lock se jó...csúszik így is, úgy is..mind1 mit csinálok....
Hát nem tudom...ez nem seggel cssúszik kicsit h jobban kanyarodjon...hanem egyszerüen leeseik a pályárol
-
zsomboor
tag
Na ez a pálya bill.-el + Vectrával így ritka szar....
-
zsomboor
tag
válasz
dzsavermadar #5431 üzenetére
Csak 3-at?
Szerintem 3 fös csapatok is lehessenek, mert pl. ha egyvalaki kimarad, de szeretne csapatban lenni akkor mit mondtok neki? (azt hogy DIKTATURA
)
-
zsomboor
tag
válasz
Ventur@ #5342 üzenetére
Igen...Daninak nagy gratula.....
Ti meg Yak-al készüljetek, mert még nincs eldöntve, bármelyikünk nyerhet
....Brno nem lesz az én pályám sztem
....úgyhogy nekem most kellene valamit még alakítani...
És még összetettben Smisával és Mityuval, illetve most már dugoval kell eldönteni mi legyen ott 4-7 helyen...
-
-
zsomboor
tag
Hmmmmmm.....
2 zsomboor Dzsaver Klan Rt PHWTCC,Vauxhall Vectra Practice 417 1:40,746 1:40,746 26-márc.-2011 2:30 DU (még mielőtt valaki meglepődne, ez már kormánnyal volt....
)
-
zsomboor
tag
válasz
Satan_Claus #5267 üzenetére
Ha csak kicsi akkor sztem nem kell....de egy kicsi az enyémben is van, ugyhogy...Neuro majd megnézi...ha még elmegy akk. nem lesz kitörölve gondolom...
-
zsomboor
tag
válasz
dugojancsi #5261 üzenetére
Jo lett
.....köszi....bár én elég szerencsétlen voltam Brands Hatch-on...
Satan: bocs hogy így leléptem szo nélkül, csak jött egy exe hiba, és már menni készültem amugy is...
Viszont az idödet már ne javítsd....elég az a pár ezred közénk
-
zsomboor
tag
válasz
Ventur@ #5224 üzenetére
De mondom....
De pénteken/szombaton este majd küldök setupot...meg felvezetlek pár körre ha gondolod...
dugo:GRAT!...de nem hiszem én azt hogy neked ez a vége...mindig vagy 1,5 másodperccel elöttem vagy...igaz ez az egyik kedvenc pályám,így lehet kevesebb lesz,de még én vasárnapig simán kinézem belöled a 40-es idöt...én meg már max 1-2 tizedet tudnék összekaparni...de az is már elég nehéz lenne....
-
zsomboor
tag
válasz
zsomboor #5208 üzenetére
Bazzzzz....bill.-el 2. VAGYOK YEEEEEAAAAAAHHHHHHHHH
pedig már kezdtem azt hinni hogy nagyon nem megy már bill.-el...de ez most qva nagy önbizalmat adott....
Na m4d/ Yak.....fel van adva a lecke....
2 zsomboor Dzsaver Klan Rt PHWTCC,Vauxhall Vectra Practice 116 1:42,401 1:42,401 21-márc.-2011 2:46 DU
-
zsomboor
tag
válasz
Ventur@ #5184 üzenetére
Most szinte garantálni tudom hogy itt jó leszek
....egyik kedvenc pályám...jól is megyek rajta...
És mostmár 5. vagyok a hotlapson....illetve még mert majd mindjárt azon kapom magam hogy már csak 10.
5 zsomboor Dzsaver Klan Rt PHWTCC,Vauxhall Vectra Practice 113 1:43,546 1:43,546 21-márc.-2011 2:39 DU
-
zsomboor
tag
válasz
#70869248 #5146 üzenetére
Jelentem, már egy-két hete be van szerezve egy DFGT
Már nem bírtam tovább kormány nékül a szimezést (kb. 5 éve bill.-el nyomom...GTL...rFactor..GTR1/2...csak már ezt a szezont befejezem így...monza után válltanom kellett volna...akkor még nem veszítettem volna sokat...de már "késő"...
-
zsomboor
tag
Ha érdekel esteleg valakit...... Formula Drift élőben....
[link]
-
zsomboor
tag
Uhhhh.....valaki idelinkelné a VB topikot? mert a ph-t elég nyögve hozza be a telefonom, és megkeresni nehéz lenne (folyton kifagy...)
-
zsomboor
tag
Mi a jelszó?
Nem tudom...........
Ventur@: Én meg pont a leváltást nem szeretem magamnak csinálni
...... felfelé meg szarul vált az automata, ott magamnak kell váltani, de azt am. is magamnak szoktam
.......
-
zsomboor
tag
válasz
dzsavermadar #4872 üzenetére
Veled am. mi történt? Ostromoltál egy ideig, azután elkezdtél visszaesni ,utánna csak a boxban láttalak, pedig satan-t neked kellett volna távol tartani tölem....
(pedig már gondolkodtam h hagylak menni, 1000x gyorsabb vagy, meg kell elözni a rizskazánokat a manufacturer bajnokságban....
)
-
zsomboor
tag
válasz
Satan_Claus #4861 üzenetére
Mi vót már megint?
Amikor kicsúsztál mögülem, az tiszta volt? Mert nem tudom, csak azt láttam hogy kicsúszol jó közelről......
Akkor ok.......kár hogy a rajtnál mindig van valami zűr........(mondjuk ez nekem most jól jött
, de akkor is....)
-
zsomboor
tag
válasz
KaraDani #4579 üzenetére
Hát ja, ott tényleg váltani kellett volna
.........csak ot monzában még annyira nem jött ki, főleg hogy akkor még csak egy napos volt a kormányom.......de azután oschersleben, valencia , és most ezen is sokkal jobb a kormány, mert látod mentem össz. 5 kört eddig itt, és 5.-re már mentem egy jó időt.......
aminek részben örülök, részben meg nem, mert jó hogy a kormánnyal majd ilyen időket tudok menni, viszont az meg nem jó hogy ti ennyivel gyorsabbak vagytok a kormánnyal......
Jé télleg.......nekem kéne akkor előrébb lenni
-
zsomboor
tag
Juhhéééééééé!
Mostan van nálam nagy bódogság, me' mentem a kormánnyal egy 13-as időt......
Na most ez miért is jött el 2x?
-
zsomboor
tag
Juhhéééééééé!
Mostan van nálam nagy bódogság, me' mentem a kormánnyal egy 13-as időt......
-
zsomboor
tag
válasz
zsomboor #4565 üzenetére
Lejárt a szerk.
Zsíííííííír most már a BMW-vel is jobb vagyok........
Méghogy nem jó itt a BMW....... az 1. és a 2. sectorban is a BMW-vel megyek legjobban, csak az utolsóban túl sokat veszítek a sikánnál........ha a sikán nem lenne akkor simán PB lenne a BMW-vel........ -
zsomboor
tag
Ajjajjj......... kipróbáltam a cruze-t és hááát 1.14.xxx elsőre alap setuppal, sok hibával.....vectrával meg ha megszakadok se tudok 15. alá menni, sőt mostanába örülök a 15. végének, nem tudom miért
.....
.
-
zsomboor
tag
válasz
Ted-Mosby #4044 üzenetére
Hát igen....csak pl. én hétköznapokon nem érek rá, pénteken meg elborult az agyam azon hogy 1000x probáltam, még se tudtam egy kört se lemenni nagyobb crash nélkül...
Azután szombaton reggel 9-töl este fél tízig azzal szenvedtem( no persze azért kisebb nagyobb szünetekkel), de legalább volt értelme...
de én ott lassítottam is a karambol elött inkább hagytam ferit menni , de ez volt a szerencsém, még így is elkapott, majdnem bumm lett , jobbra-balra csuszkáltam (ezért bocsi roli, ott te lehet megusztad volna...de nem tudtam mit csinálni...
)
-
zsomboor
tag
válasz
dzsavermadar #3991 üzenetére
Na de mit?
-
zsomboor
tag
válasz
Satan_Claus #3962 üzenetére
Grat!
Te hogy a pics@ba mész ilyen időt?????
kezdek egyre jobban félni tőled.....
Kár hogy oscherslebenben nem voltál még, egyedül "unatkoztam"(már amennyire lehet egy versenyen unatkozni) a 3. helyen egész versenyen, mert Neuro, és Dani messze voltak előttem, a többiek meg mögöttem....de te kb. ott lettél volna velem, ha máshol is így mész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest