Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
Köszi! Hát próbáltalak kergetni, és le is küzdöttem egy másodpercet, de addigra a bal első kezdte megadni magát, és még egy darabig tartottam magam, és igyekeztem bevinni az autót.
De te ennyivel gyorsabb is vagy!De azért még majd ha tudlak megkergetlek. Gondolom, ha akartad volna nagyobb távolságot is tartasz.
M4dm3n is végre ismét nagyot ment. Gr! (nem lelki terror, hanem nyalizás)
-
Ne aggódj, a 2.0-ban az Accord ugyanolyan jó lesz, mint bármelyik másik FWD kocsi.
Azaz, a műszaki paraméterek, mint pl. motorteljesítmény és a teljesítménygörbe egyformák. A vezethetőségük is nagyban hasonlít, különbségek a tengelytáv miatt azonban nyilvánvalóan adódhatnak. Én mondjuk ezt csak a Vectránál éreztem komolyabban, a többinél nem.Billel is jól terelhetőek, de egy fentebbi állításomra utalnék: Madame idejére röpke 3mp-et vertem ugyanazon a pályán, ugyanazzal a kocsival. Én négy kört mentem, ő mondjuk nem tudom mennyit.
De ez most nem az önfényezés helye, csak az a helyzet, hogy valószínűleg ugyanúgy (meg)lesznek a különbségek, mint most. -
dzsavermadar
senior tag
"kis csapat vagyok kis pénzzel!"
Ha kell valami, csak szólj, szívesen rendelkezésedre bocsátunk akár egy új autót is, vagy jöhetsz bármikor a garázsainkba bütykölni, ingyen és bérmentve.
Zodo #4348
Ugyan még csak első benyomás, de nagyon nem egyformák a dolgok.
Van pár db, ami alapból egész jó, és a többiből mit lehet kihozni, azt még nem tudom.
Amit Neuro is írt itt régebben róla,
hogy a Ford és a Vectra felejtős, ha eredményt is akarsz elérni.Igaza lehet.
Viszont a Chevroletek alapból nagyon jók. -
zodo
nagyúr
Én bocs Yaq!
Nem igazán értettem a helyzetet és csak a kérdőjelek ugráltak a szemem előtt, hogy mit is akar Satan_Claus a defektes kerekével ezért lefagytam és nem tudtam mi tévő legyek.
(#4100) b-type
Szabály az szabály!
Direkt vágsz vagy sem, bünti jár érte mert ez nem a való világ! -
Pont azért nem tudta kikerülni, mert Satan kacsázott előtte a rommátört kocsijával. De ezzel az erővel te is kikerülhetted volna őket, volt ott hely.
Az meg általában normális, hogy az a kocsi, amivel elöl van a motor/kormányzott kerék (azaz mindegyik), elöl sérülékenyebb is. Persze, hogy jobban sérültél...
Én különösebben nem néztem meg mi történt, mert senki nem óvott.
-
dzsavermadar
senior tag
Főmenü/Beállítások/Nehézség
Tovább mehettél volna, nem kötelező pozíciót vissza adni, főleg, ha nem te vagy a hibás.
(Itt most nem tudom). bünti csak akkor van, ha valaki "bepanaszol" (óv ).
Különben nem foglalkozik senki az esettel. (kivéve rajt baleset, felvezető kör.stb.) -
Nekem meg ugye akkor szeret megszakadni, ha fent vannak páran, és elkezdek feltölteni - pl. replayt, ugye.
Lehet, hogy nem szereti a net a több program/sok szálon dolgozást, bár érdekes módon pl. torrentnél nem szakad meg, pedig az is maxon teker néha felfelé, és az sem egy szálon dolgozik... -
KaraDani
addikt
No problem, elérhető lesz egy órán belül máshol is, csak éjjel már csak arra maradt erőm, hogy belökjem a Youtube uploadot, meg beállítsam a gépet, hogy kapcsoljon majd ki. Amúgy ezt a Sonys országos cuccot nem értem, nálam pl. megy. De múltkor pl. barátnőm linkelt, egy video-t melóhelyéről és nálam írta ki ugyanezt, most gyanakodjak, hogy nem is dolgozott, hanem reggel elrepült valahova, este meg vissza?
Neuro: nem muszáj, én jobban szeretem, nézni is, meg csinálni is így. Le lehet szavazni, ha többeknek jobb lenne zene nélkül, megcsinálom úgy. Mondjuk úgy sok érdekesség nincs a vágásban, mert csak a replay összedobálása, de lényegesen gyorsabban megvan.
Ventur@: rajta vagyok az ügyön, kis türelmet, most nyomom alá a kicsiny falum-at
-
zodo
nagyúr
A beugrást láttam, de nem tudtam hogy ilyet lehet, mármint manuális váltóval beugrani.
Játék nem fogja a verdát míg nem lesz zöld a lámpa?Köszi mindenkinek
, jó volt csak aggaszt a kerék melegedésem.Dzsaver
Múltkor lett említve, hogy állíts be egy setupot mint Favorit és akkor nem lehet ilyen gond többé.
(#3047) 00roli00
Már nem tudom ki indult a 2. helyről.
Na szóval őt láttam beugrani. -
Igazad van, mi vagyunk a vb-k, mi feladatunk. Én elvállalom akár egyedül is a többiek részét, amikor nem érnek rá.
Ted ne fújjuk már fel megint jobban az egészet, mint amekkora... csak egy ötlet volt Dzsaver részéről, elvetjük, ennyi.
Roli EZ AZ. De akkor a körnevezősdi nem lesz. Csak egy ötlet volt.
-
Ted-Mosby
senior tag
az egészből én is csak a kétnapos versenyhétvégét látom jónak
így is van elég dolgom, lassan a versenyzéssel már nem is tudok foglalkozni
az pedig így van, versenyezzen mindenki szabályosan és ha vétkezett viselje a következményeit és ne höbörögjön
a Zolder-i futamon kiosztott büntetések mindegyike jogos volt, nem a másikban kellene a hibát keresni, hanem odafigyelni a saját versenyzésemre és betartani a szabályokat
nekem nincs szükségem arra, hogy 2-3 órákat is eltöltsek egy 20 perces futam elemzésével
-
Ted-Mosby
senior tag
Én kérek elnézést !!!
Maradjunk annyiban, hogy mivel a versenyszabályzat még nem teljesen kész, ezért az elfogadásáról szóló üzenetet hagyjuk meg arra az időre amikor végleges lesz.
Köszönöm, hogy valaki figyel.A nevezések folyamatosak, Zyl-t és G.-- -t is később vettem(ük) fel ezért kell kiadni külön majd a festésüket, mivel a mod már kikerült.
Ezután is lehetnek nevezők (már van hírem egy újabb jelentkezőről is), tehát majd megpróbálom úgy intézni, hogy 2-3 új autónként kelljen csak új patch-et kiadni és bemásolni.Utólag már csak az újabb autók festését kell beletenni a játékba, illetve ha a második szezonban majd más pályákon futunk azokat is.
-
zodo
nagyúr
Lehet, mert nem Operát használtok?
Nálam így néz ki, ha a saját linkemre kattintok.Ha a címsorba beillesztitek a lenti hivatkozást?
http://www3.multiupload.com:81/files/C6D393A13C428A3CB54A4EF7008325E5F8722D35837EDEBCEC3B6C9A1DAABE2D71B3951237F4171D762B55162EA18840B79ACF3B3A7C05338B336305B14476E975DA650854B13B6BF57B87C566755D/rFactorWTCC2010.v.2.exe
-
Ted-Mosby
senior tag
4 helyre próbálom most feltölteni, ahol elméletileg lefogadják az 1 gb-nál nagyobb méretet
meglátjuk mi sül ki belőlekb 1 - 1 1/2 óra múlva lesz link és lehet tölteni
aztán mindenki gyakoroljon, aki jön az esti próbára
PÁLYA: MILAN
SZABADEDZÉS : 20 PERC
IDŐMÉRŐ EDZÉS: 15 PERC
FUTAM: 7 KÖRa mai nap minden segítség engedélyezett lesz, az autók törése 50 %-ra lesz állítva
a szeró kezdési időpontja kb.: 19:30
-
zodo
nagyúr
Beállítási segédleteket hagyjuk még szerintem, mert ezzel még ráérünk. (talán)
Elsőként az lenne jó, ha akinek kedve van ezzel a játékkal játszani az fel tudja tenni és a multi rész tesztelése. Szerverhez való csatlakozásra gondolok.
Mindenki menjen úgy és ahogy tud az egyedi segítség beállításaival.Én még egy AI-val sem találkoztam.
Tényleg nem, mert először a kormány és auto megfelelő beállítására gyúrok.
Gumihőfokok, stb mellett, mert ez sem árt, ha majd később hosszabb futamokat is szeretnénk futni.
Szóval egy mért köröm sincs eddig., de melyik pályán?
-
zodo
nagyúr
F1-es topik versenyzői a lentiek használatát favorizálják, ha jól tudom.
Automata Kuplung
Kipörgésgátló
BlokkolásgátlóTovábbiak szabadon választottak:
Sebesség váltás
Box utca segítség (ez amúgy is béna, érdemes kikapcsolni)Összes többi: Ki
Irányítási segítség
Helyes irány
Fékrásegítés
Stabilitási segédlet
Irányba fordításEdzésen és a Versenyen, pedig a Be és Ki a Sebezhetetlenség.
Zyl
Akkor telepítsd fel ahogy szokás egy szoftvert, next, next, next.
Nincs benne semmi amire ügyelni kellene csak a telepítés helyét ad meg, ha máshová szeretnéd tenni, mint amit felkínál a játék telepítője.Ha ez megvan akkor Dzsaver 45. hsz.-ben lévő 2 hivatkozás alatt található fájlt is szed le.
Elsőben lesz 2 mappa + 2 fájl a kicsomagolás után.
Mind a 4-et húzd át a játék főkönyvtárába és írd felül a régi fájlokat vagy fésüld össze, ha így érthetőbb.
Második linken lévőt, pedig színén húzd át a játék főkönyvtárába és irány az aszfalt.Ne felejtsd el először a "Config.exe"-t indítani a játék főkönyvtárában, hogy az alap beállításokat meg tud adni!
-
zodo
nagyúr
Ok. Köszi.
Akkor ezek, mind egy kategóriát képviselnek és bármelyiket is tesztelhetem, mert mind jó egy esetleges későbbi multi rajzáshoz.Ha netán sokan lennénk, előbb vagy utóbb akkor csapatokat és csapattársakat is lehet választani.
Úgy értem, Ted szavaiból azt vettem ki, hogy személyre szabható a játékban akár az autó festése, felíratok, stb. és akkor az igen komoly lenne.Nekem elsőre a Grid-es Lacetti igen nehezen mozgott a pályán az alapbeállításokkal.
Egy jó kanyarvételem sem volt.
Persze, tudom ez teljesen más fizikájú játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged