- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
A My Tweaks-nél beírsz egy nevet, utána save, ekkor engedi elmenteni.
Azt a balra húzást ki lehet vele egyenlíteni talán, a tengely kalibrálásával, de ehhez neked kell belenyúlnod, mégpedig a cALIBRATION PONT ALATT A mIN ÉS A mAX ÉRTÉKEKET VÁLTOZTATVA.
(A Caps Lock miatt már nem törlöm vissza...
-
Superman
nagyúr
Nekem is segítség kéne. Leteszem a játékot az asztalra, vissza és utána már a kormány működése megváltozik. Késik, ha fordítom késve fordul az autó. Ez mitől lehet?
-
Superman
nagyúr
Sajnálom, hogy nem tudtam menni, de összeszakadt a netem.
Remélem izgalmas versenyek voltak.
-
Superman
nagyúr
Sajnos péntek-szombat-vasárnap nem leszek, gyakorolni sem tudok, vidéken van "fellépésem". Mindenkinek jó gyakorlást kívánok!
-
Superman
nagyúr
DTM-ezni valaki?
Azért....azt szokták mondani a "profik" (Greger Huttu-ra és társaira gondolok), hogy a segítségek lassítják a köridőket. Hát, én ennek az ellenkezőjét tapasztaltam.
TC nélkül 1:26.602, TC-vel (low) 1:25.597....
A különbség magáért beszél, de mindegy, gyertek, mert egészen jó ez a DTM. Billentyűvel persze kicsit nehézkesebb lesz, de gondolom nem lehetetlen.
-
Superman
nagyúr
válasz
N€T0X|N #6141 üzenetére
Hát nem tudom...most már lényegtelen.
Megnéztem a DTM modból az Audit az A1 Ringen. TC és ABS nélkül, ahogyan szoktam, alig módosítva a setupon is 1:27-et mentem elsőre. Szerintem nem kéne semmit használni csak a billentyűsöknek, mert úgy lenne igazán összemérhető az emberek teljesítménye.
Ha rövidebb féktávot veszel, erőlteted kicsit, jól reagál a kocsi, csak a kanyarba való fordulásnál hajlamos besokkalni, körbefordulni az orrán és a Jóisten sem fogja meg.
Persze TC-vel már állni lehet a gázon a kanyarba bemenet...
Egyébként szerintem jó, stabil autókról van szó, élvezetes vezetni őket.
-
Superman
nagyúr
Azt megmondaná valaki, hogy ha elkészítek egy setupot, finomítani akarom, belépek újra a szerverre és konstans, vagyis állandó az időjárás, miért futok vele 1.4mp-vel lassabb köridőket?
Nem hibázok, a kormánnyal nincs gond...
-
Superman
nagyúr
Valaki linkelne egy BMW setupot Bugatti Le Mans-ra?
-
Superman
nagyúr
válasz
Satan_Claus #6120 üzenetére
Benne volt még pár tized, mert egyszer lecsúsztam az ívről, egyszer meg blokkoltak a hátsó kerekek...
-
Superman
nagyúr
Mentem még párt kört az Eurospeedway-en. 1:58.708 sikerült a BMW-vel. Itt egy replay és egy setup, kicsit módosítottam Satan Claus beállításait.
Replay: [link]
Setup: [link]
Zárójelben jegyzem meg, hogy tudom, páran itt WR időket mennek, de egyre jobban érzem a dolgot három év után és nekem már ez is jó.
-
Superman
nagyúr
válasz
Satan_Claus #6035 üzenetére
Hmmm...jóféle.
-
Superman
nagyúr
Most értem vissza Zalából, gratulálok mindenkinek, aki indult!
-
Superman
nagyúr
Mellesleg ki mennyit megy a Hungaroringen, hogy be tudjak lőni egy időt és setupot, ha esetleg visszaérnék?
-
Superman
nagyúr
válasz
dzsavermadar #5957 üzenetére
Én még újonc vagyok itt, nem tudok igazán mit mondani, legfeljebb azt, hogy ha valaki rwd autóval megy és minden segítséget kikapcsol, 3-4mp-el megy rosszabbat, mint aki TC-t használ.
Nyilván el lehet mondani, hogy persze nem kötelező kikapcsolni, de elég demoralizáló, amikor valaki a kanyarban már áll a gázon, míg ha kikapcsolná a TC-t, akkor simán kicsavarodna a kasztni, vagy megfeküdne a rázókövön.
Nem mondom, hogy ne legyen, csak egy megjegyzés volt, off-ba is teszem.
-
Superman
nagyúr
válasz
Dragbajnok #5953 üzenetére
Köszi, megkaptam.
-
Superman
nagyúr
válasz
Dragbajnok #5942 üzenetére
Köszi, nagyszerű lenne. Használtál valamilyen segítséget?
-
Superman
nagyúr
Van valakinek BMW setupja, amivel jobbat ment 1:42.5xx-nél A1 Ringen, vagy máshol? ha igen belinkelhetné, megnézném.
Másfelől, ki milyen kormány szöggel megy?
-
Superman
nagyúr
Egy kis BMW adalék. Persze elszoktam már tőle, de 50 kör alatt offline-ban tudtam futni egy 1:42-es időt. Az is igaz, hogy nem használok segítséget és belső nézetből megyek, mindez persze az én számlámra írandó, de ebből nem engedek...
Viszont a kasztni nagyon instabil. ha egy kicsit is erőltetem a rövidebb féktávot, blokkolnak a kerekek akkora erővel, hogy hiába állok a gázon és adok gázfröccsöt a kocsinak, kilinccsel előre akar menni.
A visszaváltás még hagyján, de olyan módon instabil, hogy a legtöbb rázókő az FWD-s autókkal ellentétben halál....
No mindegy, majd gyakorlok és setupolok...még a kormányt is be kell lőni, mert a mostani 450 fokos fordulattal 30-as steering lockot kell használnom, hogy elforduljon az autó egyáltalán.
-
Superman
nagyúr
Megint uknown token banner mesh hiba. ha belépek vissza a boxba, már ki sem tudok jönni, mert kifagy és le kell lőnöm.
-
Superman
nagyúr
Nekem mindenféle MAS hibát írt ki a háttérben, majd kifagyott.
-
Superman
nagyúr
Kora délután én is megyek gyakorolni, setupot gyártani. Kipróbálom az összes kocsit.
)
-
Superman
nagyúr
válasz
Dragbajnok #5859 üzenetére
Nem tudom, mit lehet beállítani és mit nem, még nem volt időm megnézni, de az utánfutás (Caster) értéke pozitív, vagy negatív? Negatív utánfutás beállításakor szokott imbolyogni a kocsi a pályán, mintha nem lenne iránystabilitás.
-
Superman
nagyúr
válasz
Dragbajnok #5852 üzenetére
Hmmm...ez kérdés sem lehet.
Valamilyen RWD autóval, nagy valószínűséggel BMW-vel.
-
Superman
nagyúr
Mától már lehet együtt gyakorolni a szerveren a 2.0-val?
-
Superman
nagyúr
Egy kérdés: a ma esti futamot meg lehetne nézni élőben, ha nem is indulhatok?
-
Superman
nagyúr
válasz
Satan_Claus #5792 üzenetére
Pedig a BMW, mivel hátsókerekes, az egyik legjobb autónak tekinthető rajtolás szempontjából.
Anno engem rajtoltak le a BMW-k, amikor Alfa-val indultam a régi időkben.
-
Superman
nagyúr
válasz
N€T0X|N #5784 üzenetére
Olvasgattam a honlapot, a szabályzatot, mindent.
A különböző segítségek bekapcsolása (például a kipörgésgátló magas fokozaton van) ugye csak egy ajánlás?
Anno megszoktam, hogy semmit sem használok, csak automata kuplungot.
Ha lehet ettől a szokásomtól most sem térnék el.
-
Superman
nagyúr
Beírtam a csapatválasztó topikba a honlapon.
Várok visszajelzést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest