- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JJános
addikt
Hehe! Ez az én totyikom.
-
JJános
addikt
Lehet, hogy kisajátítom ezt a totyikot.
-
JJános
addikt
Ide is kirakom legyen archív.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=w6z4EiJWg2g#!
-
JJános
addikt
Már csak én őrzöm ezt az oldalt, a régi szép idők emlékét.
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #6434 üzenetére
Igen! Én személy szerint használnám ma is. Ide is regisztrálni kell, és sokkal barátibb mint bármely más honlap. Arról nem is beszélve, hogy lehet lógni rajta.
-
cellpeti
nagyúr
üdv
tud nekem segíteni valaki, illetve megy még ez a topik, illetve a PH WTCC liga?
-
Ventur@
senior tag
-
Valamivel talán könnyebb is, bár mondjuk az M1 turbóval azért emberes dolog köröket menni... én azzal szoktam (H váltó, heal and toe).
No, itt a phwtcc 2.0 mod (minden akkori frissítéssel, egyéni kocsik nélkül).
-
-
-
-
Nekem megvan még az eredeti mod, bár a telepítő nem, mert elfelejtettem a jelszavát és letöröltem...
De kicsomagolva megvan. Bedobozolom és feltöltöm valahova, de majd csak hétfőn melóhelyen, mert viszonylag nagy (460 MB) és 900kbit-tel felfelé nincs kedvem itthon szüttyögni vele. Remélem addig kibírod. -
Sziasztok!
phFaktor212 full telepítője megvan valakinek? Az oldalon halottak a linkek, torrentet pedig nem seedelik.
-
AMD_ok
őstag
válasz
dzsavermadar #6412 üzenetére
Köszönöm neked is!
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok
Kicsit behalt a topik, azért írok, hogy köszöntselek benneteket,, regeltem a PHWTCC oldalon is, nemsokára gurulok elvileg ott veletek valamilyen sorozatban, nyüstölöm rendesen a túraautókat, Ted-Mosby és Karadani segítségével!
Ezúton is köszönöm nekik az eddigi jóságukat, remélem találkozunk a pályán valamikor!Én személy szerint várom az rFactor2-t, azonnal előfizetem ahogy lehet az open bétát, ezért van egy kis plusz online idő (6 hónap)
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #6408 üzenetére
Nekem sem kell másik rfactor. Jó ami van!
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
JONAS77 #6407 üzenetére
Én nem várom az rF2-őt annyira, mert a gépigénye megnő rendesen, és nem hiszem, hogy tudnám követni.
Ami a fizikát illeti, nagy változás nem lesz gondolom a mostanihoz képest.
Aki ért hozzá, az bármelyik mostani modot is be tudja lőni olyanra, amilyenre szeretné a fizikát. -
JONAS77
aktív tag
válasz
dzsavermadar #6406 üzenetére
Kivárom, mit lehet tenni. Már vágyok egy igazi szimre, mert az F1 2011 nagy csalódás volt
megint. A codi szerintem csak a pénzre hajt, kiadnak egy játékot befejezetlenül.
Az rF2 szeritem pont ezért lesz jó, mert nem hamarkodnak a kiadásával.
Bár csak ott tartanánk! -
JONAS77
aktív tag
Mi van az rFactor 2 részével? Mikor jelenik meg?
-
JJános
addikt
válasz
sortiefish #6402 üzenetére
Szia IE!
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
sortiefish #6402 üzenetére
Szia!
-
sortiefish
tag
Sziasztok!
-
Frenky89
addikt
Sziasztok!
Aki érzi magában a Forma 1-es szikrát és van kedve egy kis aszfaltszaggatáshoz azt a PH! F1 Team szeretettel várja, a harmadik szezonjába. Saját szerverünkön 0-24 gyakorolhattok, illetve versenyezhettek a csapat mod-jával (A CTDP 2006-on alapul és egyen-fizikát kapott). További információkat a topikunkban olvashattok. A szükséges modról, és a telepítési sorrendről pedig itt találtok részletes információt.
-
gabi81
tag
sziasztok.
új vagyok még ebben a fórumtémában mivel most találtam csak rátok.
Hogyan lehet nevezni ebbe a wtcc 2011 bajnokságba mert eddig rbr-t nyomtam csehen csak már a vwrc-n kívül kezdem egy kicsit unni. Kb. 2 hónapja kezdtem komolyabban elkezdeni rfactorozni, eddig is toltam csak nem olyan sokszor.
Szóval mit kell tennem mert már regisztráltam a http://phwtcc.ucoz.hu oldalra. -
JJános
addikt
Aki még nem látta: [link]
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #6395 üzenetére
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!
Ha érdekel valakit WTCC-s Liga nézzétek meg ezt!!!www.hunwel.hu ha van kedvetek gyertek ide
-
zodo
nagyúr
Szétszaladt a társaság, ki erre ki arra.
Apropó van még pár szabad hely a VCRC Ktcc bajnokságában akinek kedve támadna a virtuális aszfalt koptatásához!
Bővebb infó a honlapon => Vcrc.hu
Promo és a próbafutamról készített összefoglaló videó, Sziszifeca jóvoltából. -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #6389 üzenetére
Hát úgy is lehet mondani!
-
JJános
addikt
Nah itt jól megállt az élet.
-
Oxy.kiraly
tag
Látogass el ide, videó bemutató van róla, de ha kell akkor az illetékesek nagyon szívesen segítenek.
-
Egyedi festést hogy lehet készíteni?
-
válasz
Doki-HUN1978 #6382 üzenetére
Valszeg a saját honlapján, ahol most is. Klikk.
-
válasz
Doki-HUN1978 #6382 üzenetére
Meglátjuk ha kijön, addig felesleges találgatni.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Sziszifeca #6381 üzenetére
Ekkora bölcsességre nem számítottam...
Csak mert tudomásom szerint boltokba nem kerül, csak letölteni lehet...
Nem így van?
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Doki-HUN1978 #6380 üzenetére
boltban
-
Doki-HUN1978
senior tag
Jah igen, még valami eszembe jutott.
Az Rfactor 2-t hol lehet majd megvásárolni, ha megjelenik?
-
Doki-HUN1978
senior tag
Köszi a segítséget Urak!
-
Ventur@
senior tag
válasz
Doki-HUN1978 #6376 üzenetére
Jól mondja Sziszifeca
.
Toltam én is mind a kettőt (ill. rFactor WTCC modot most is a bajnokságunkban
), és az rFactor-os nekem nehezebbnek tűnik, mint a Race 07. Abban (Race 07) sokkal könyebb irányítani a szekeret (nekem úgy tűnik
). Hozzáteszem én bill.-vel toltam a Race 07-et és rFactorban is azzal játszok
.
Kormánnyal nincs tapasztalatom
.
Kicsit hülyén fogalmazva:
Race 07 = "egyszerű, mint a faék",
rFactor WTCC mod = "küzdelem az élet".
Béke!
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Doki-HUN1978 #6376 üzenetére
Ahogy tapasztaltam, az Rfactor kicsit nehezebb, és jobb a fizikája, a Race07-ben másképp vannak a segítségek, pl. látszik az úttartás, és hogy hanyasba vedd a kanyart..stb.
Szinte majdnem ugyanaz, de ha választanom kell, RFACTOR, mivel most is azzal nyomom. -
Doki-HUN1978
senior tag
Sziasztok!
Milyen játékbeli különbségek vannak az Rfactor ill. a Simbin által fejlesztett (Race 07) WTCC között?
Lehetőleg olyan válaszoljon, akinek mindkettő játékkal van tapasztalata!
Köszönettel: Szabolcs
-
Ted-Mosby
senior tag
2011.06.19. PHWTCC bajnokság 5. futam -- IMOLA
Lebonyolítás:
Elérhetőség:
SZERVER IP cím: 18:15-tőlSzabadedzés: 18:20
Időmérő menet kezdete: 18:40
Időmérő menet időtartama: 20 perc, körszám nélkülWarm up, pihenés: 19:00
Első verseny indítása: 19:15
Első verseny időtartama: 20 perc, körszám nélkülMásodik verseny indítása: 19:45
Második verseny időtartama: 20 perc, körszám nélkülMindenkit szeretettel várunk !!!
-
Ma 18:15-től bajnoki futam az imolai pályán!
-
Ma 19:30-kor szerver teszt, bővebb infó PHWTCC-n.
-
válasz
dugojancsi #6370 üzenetére
Értem már, ez a módszer valóban elég gyilkos, iszonyat pontosságot követel meg. Xbox kontroller azért kényelmesebb sokkal ennél a módszernél, próbáld ki.
-
dugojancsi
tag
Azért nem érted, mert xbox kontrollerrel nem lehet úgy játszani mint a Rumblepad 2-vel
Én nem a hátsó gombokkal szoktam fékezni, hanem a jobb analóg karral (ezzel gyorsítok is), a bal oldalival pedig kanyarodok. Ezért írtam, hogy szerencsésebb ez a kialakítás...
Én így szoktam meg és elég precízen lehet adagolni, persze a többtízezres kormányoktól elmarad és elég fárasztó is tud lenni az ujjaidnak egy idő után, de ha megtanulod kezelni, akkor ott lehetsz a "nagymenők" közelében.
GRID-hez vettem anno, oda tökéletes volt, rFactorban azért jobban kijön a különbség a kormány és kontroller között, de nem olyan drámai: 1-1,5 mp a leggyorsabb kormányostól.
Úgyhogy ne add fel, a sok-sok gyakorlásnak meglesz az eredménye (akár kontrollerrel is) -
Önmagában nekem nem működik a mod, indítás után kéri a nevet és egyéb adatokat, de nem engedi Accept-elni a kiírás és semmilyen billentyűre, kattintásra nem reagál, csak ctrl-alt-delel lehet bezárni.
dugojancsi: "két analóg kar és nem kell átnyúlni" -ezt nem tudom hogy érted, de joy pontosabban iránytítható, mint rumblepad-en, és hátul nekem tengelyek vannak fékezésre, míg neked csak gombok, így elméletileg jobb időket kellene elérnem vele, de inkább egy olcsó kormánnyal próbálkozom most.
-
dugojancsi
tag
Szia!
Huh, xbox 360 kontrollerrel nem nagyon
Nekem van Logitech Rumblepad 2 kontrollerem és azért jobb mint az xbox kontroller, mert sokkal közelebb van egymáshoz a két analóg kar és nem kell átnyúlni, egy szóval kényelmesebb vezetést biztosít
Megbízható is, 2 éve vettem semmi gond nincs vele, pedig kapott már tőlem hideget-meleget
Nyüstölöm még amíg bírja, aztán jöhet a G27 -
-
WTCC modot seedelné valaki vagy feltöltené Deposit helyett más letöltőoldalra? 30kb/s-el jön le, ami 4 óra letöltést jelent, de néha megszakad a netem mondjuk 3,5 óránál, akkor az ideg szétszed
-
-
-
válasz
Ted-Mosby #6361 üzenetére
Bettes Péter féle moddal mentem, nem tudom ez mond-e valamit, ez a neve. Van egy kormányom, de az sajnos inkább visszafog mintsem segítene, a fogaskerekes rendszerével van valami gubanc, ha lesz egy kis időm lehet megpróbálom szétszedni és megjavítani, ha nem jön össze, akkor marad a kontroller
-
Ted-Mosby
senior tag
Szeva!
Nem mindegy, hogy melyik mod-dal próbálkozol, egy-egy WTCC mod között is lehet 2-5, vagy akár 10 mp különbség is. Nálunk is van pl aki Logitech Rumblepad 2-vel nyomja és ott van a legjobbak között. Igen fejlődni kell, egy-egy pályán legalább 50-100 kört kell megtenni, hogy megismerd, azután kezdheted setup-olni az autót és egyre jobb időket érsz majd el.
De persze egy kormány sosem árt. -
Sziasztok!
Xbox 360 kontrollerrel el lehet érni jó időket a játékban, vagy csak kormánnyal van erre esély? Most próbálgattam a játékot WTCC moddal, Phwtcc-n néztem, ott a legjobb idő Hungaroringen 1:55 volt, ehhez képest 2:07 volt a legjobb időm. Kérdés, hogy kontrollerrel lehet hozni versenyképes időt, csak fejlődni kell vagy esélytelen, addig ne is próbálkozzak, amíg nem szerzek egy komolyabb kormányt?
-
-
JJános
addikt
válasz
Ted-Mosby #6350 üzenetére
Jöttem volna ma is, ha kapok jelszót. Sajna tele a szeró gondolom. Pedig készültem.
Igaz csak Neuronak, és M4dm3nnek írtam.Lehetőségre várva lassan nem marad más hátra, hogy én is elköszönjek.
Megköszönöm a sok szép emléket, és a sok munkát.Nagyon szerettem, és szeretem az rfactor PHWTCC versenyágat. Sok szép emlékem van.
Jók legyetek, és figyeljetek egymásra. bb. -
-
David888
tag
Sziasztok!
Dúl még a szezon? Mert szeretnék jelentkezni
-
JJános
addikt
Vinyócsere volt a gépemben, és a WTCC honlapon csak olvasni tudok. Azóta négyszer reggeltem, de nem küld válaszlevelet.
Én magamtól léptem ki Irén miatt, és javára, de nem mentem el, ha valakinek még homályos a dolog. -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #6345 üzenetére
Dzsaver nagyon sajnálom, és köszönöm, hogy felemelted szavad azok érdekében akiknek most nem jutott lehetőség.
Én önként mondtam le, mert Irénnel szerettem volna bandázni, de nem is fogok ráérni.
Folynak a munkák a szőlőbe, és a kertben, és az 35 km-re van innen.Örülök, hogy írtad, hogy továbbra is feljársz. Legalább talizunk.
Én is fel akarok járni hétköznap.
Meg néha a GRID szerókon.Bye!
-
dzsavermadar
senior tag
Bejelentés
Köszönök mindent, amit itt kaptam tőletek! Sokat tanultam, jó élményekkel lettem gazdagabb, de mostanra megérett bennem a gondolat, hogy ez nem az én világom.
Én nem tudom kiiktatni a gondolataimból, hogy ez csak egy játék, és nem „vérre” menő verseny. Továbbá, hogy én már nem tudom elfogadni ezt a csapatszellemet bizonyos dolgokban. ( Ezzel nem vagyok egyedül, több tagunk hozzászólásaiban is észrevettem már )
Amikor elindítottuk ezt az egészet néhányan, nem gondoltam, hogy ide jutunk. A célunk a kipróbálás volt, és a jó, élvezetes versenyzések.
Nagyon sokat léptünk előre. Remek versenyek voltak, szép és első osztályú honlapunk is lett, de mindezeket borússá teszi néhány olyan dolog, ami nekem, saját magam felfogásával nem összeegyeztethető.
Gondolok itt arra, hogy véleményem szerint elsikkadt az ember, és a csapatszellem bizonyos vonalakon, és előtérbe kerültek az egyéni érdekek.
A Fair Play száműzve lett a versenyeken, még pedig nem elfelejtve, hanem kihangsúlyozva, kinyilvánítva, hogy nincs helye, és nem is értékelendő.
A jogosultságokat a versenyzéshez, a játékhoz, egyre inkább visszaszorítja a szabályok szigorítása, illetve tagjaink közül azok hozzáállása, akiket természetesen nem érint.
A különböző manipulatív megnyilvánulások.
PL: az utolsó szavazás kiírási módja (ez betette a kaput)
3. pont. Ez volt a legdurvább
„3 – akkor válaszd, ha szerinted ez az egész egy rakás… de ehhez legyenek jó ötleteid is!”
Először is, senki nem fogja mondani, hogy nagy rakás…., mert nem az, tehát ez így már alapból befolyásoló tényező.
A másik befolyásoló tényező, hogy nem a kiíró szavaival/kifejezéseivel kell egy kiírást megtenni, mert van aki ilyen kifejezéseket nem is használ, és nem is szereti, ha a kifejezéseit helyette megformálják.
Továbbá két feltételhez is volt kötve:
Egy: Legyenek ötleteid
Kettő: Ráadásul jók is legyenek ( ezt pl. ki dönti el )
2. pont ez már finomabban árnyalt, egy burkolt „fenyegetéssel”(mintha már el lett volna döntve a kérdés ez ügyben) Tehát ennek a mondatnak nem is volt létjogosultsága megjelenni sem. (manipulatív)
„szortírozni kell minden futam előtt, hogy ki fér be és mi alapján”
1.pont
A másik két pont magyarázata után ez természetesen azt sugallja, hogy ha nem változtatsz, biztonságban vagy, nem szorulsz ki sehonnan, nem kell semmire válaszolnod, stb.
Az előzőek szellemében oda lehetett volna írni, hogy „akkor válaszd, ha nem akarod a helyed kockáztatni, hanem nyugisan, biztonságban le akarod nyomni ezt a bajnokságot.”
De így is lehetett volna:
Akkor válaszd, ha mindent és mindenkit leszarsz, csak te gurulhass nyugodtan.Természetesen ettől még itt érvényes lett a szavazás. (mert etikai szempontból nem vizsgálta senki). Én is elfogadom az érvényességét, csak a véleményemet írtam le, épp ezért utólag.
Aztán még habnak az is elhangzott, hogy akik nem szavaztak, azok nyilván az egyes pontra szavaztak, mert…. (érdekes megközelítés)
Az persze fel sem merült kérdésként, legalább mint infó, hogy az összes szavazat alapján a 20-ból 8 főnek nem tetszik az egyes pont.
Ehhez még gondoljunk az újakra/várakozókra (3 fő per pillanat), akkor már jelentős az a szám, akiknek nem biztos, hogy az 1. pont a legjobb.
11 fő érdekeit/véleményét semmibe venni a 28-ból, ez nekem nem elfogadható egy olyan csapatban, ami az összes érintett kedvéért jött össze.
Mostanra az egyenrangúság megszűnt sok mindenben. Természetesen szabályok kellenek, és a betartásuk/betartatásuk is, ezzel nincs is gondom.
Az elmúlt bajnokságban is végig, és már a mostaniban is elég sok következetlen véleményt tapasztaltam. Ezt természetesen az egyéni érdekek vezérelték általában, és egy másik kárára.
Nyilván ez a vélemény megfordult, amikor az esemény is fordult.
Ez is sérti az igazságérzetemet, még akkor is, ha nem voltam részese.
Itt jegyzem meg, hogy az én irányomban senkitől nem tapasztaltam inkorrektséget soha, és ezt nagyon köszönöm!!!
Remek a honlapunk, de még itt is „szigorú” szabályokba ütközünk. Ha valaki nem a megfelelő rovatba ír valamit, azonnal le van szidva (persze, mondjuk nevelési szándékkal)
Jó a struktúra, de nem mindenki követ mindent, mindenhol, ezért nem biztos, hogy mindenről értesül. Nem kellene ezért bántani senkit szerintem.A szabályzatból:
„A PH WTCC TEAM* egy amatőr szimulátoros közösség, mely elsődleges céljának tekinti a szórakozást versenyein.”
Ha az itt említett közösségnek egy része nem érzi szórakozásnak ezeket a versenyeket, akkor ott valami hiba van.
Magunknak azt csinálhatnánk, amit akarunk. Senki nem akadályozná meg.
Próbáltunk is néhány dolgot ez ügyben, de nem jött össze. Hogy miért, ezt most nem taglalnám.
Itt is a következetlenség:
Pl. egyszer baj, hogy a gyengébbek a pályán tipródnak, menjenek a fenébe, útban vannak ( képletesen értettem), de az erre irányuló megoldások, kezdeményezések meg el vannak vetve, ugyanazok által.Személy szerint senkivel nincs problémám, sőt, amiket itt leírtam, egy része nem is érintene/érintett engem, de a közösség egy valamekkora része miatt szerettem volna tenni valamit.
Nem kívánok elszakadni tőletek, a továbbiakban is szívesen felmennék a szeróra, ha ráérek, és engedélyt kapok rá, továbbra is látogatom a honlapot, és a konkrétan felém írányuló bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, ha adódik ilyen, de a bajnokságban nem kívánok részt venni, és az ezzel együtt járó dolgokba sem kívánok a továbbiakban beleszólni.
Köszönöm a VB tagsággal járó bizalmat, és most erről is lemondok.Én olyan ligában szeretnék versenyezni, ahol minden egyes ember egyformán számít, (tudástól függetlenül) és a Fair Play az elsődleges.
Még az is lehet, hogy nem csak én gondolom így.További sok sikert kívánok, és jó versenyzést mindenkinek!!!
-
válasz
Oxy.kiraly #6340 üzenetére
Köszönöm. Dzsavertől és Neurotól már kaptam jó néhány infót
JJ: kipróbálom még egyszer a dolgot, hátha több türelmem lesz hozzá
-
Sziasztok!
Van valahol egy teljes körű leírás, hogy mit hogyan kell telepíteni, beállítani, stb? Szeretnék még egy esélyt adni a dolognak, de arra nincs időm, hogy magamtól jöjjek rá mindenre....
Előre is köszönöm a segítséget
-
00roli00
aktív tag
válasz
Satan_Claus #6337 üzenetére
Azt nem fontos,csak a deadzonet,vagy mi a tö*ömet.
Remélem jó lesz.
-
IreN!CuS
addikt
Üdv.
Érdekelne,hogy az első hsz-ben linkelt ~800 megás file-on kívül kell-e még más,hogy tudjak veletek futni pár kört,persze csak ha szabad.
Kormány nélkül is lehet jönni vagy alapfeltétel?
Láttam pár hsz-al lejjebb,hogy egy honlapról beszéltek,betudnátok linkelni? -
Akkor ezt most úgy veszem, hogy annyira mégsem lett szar az a honlap.
-
KaraDani
addikt
válasz
Satan_Claus #6317 üzenetére
Szerintem zárni nem kellene, elvégre itt alakultunk és az emberek többsége itt talál rá a ligára.
-
JJános
addikt
válasz
intercooler #6318 üzenetére
Beszéljetek össze. Remélem sokan mentek szurkolni a mi üdvöskénknek, Norbinak.
Nézz ide be. [link] -
JJános
addikt
Na ez a topic behalt rendesen. Elvonult a hadnép a honlapra.
-
válasz
dugojancsi #6312 üzenetére
Gyááá... adok én neki olyan gyufát mos'má...
-
Ventur@
senior tag
Srácok!
Most akkor Motion-nak melyik mod is kellene
? Nekem emlékeim szerint meg van az összes, amit eddig használtunk/teszteltünk. Olyan du 2 felé már otthon leszek és majd aki tudja, addigra írja már meg, hogy akkor melyik is kell pontosan
.
Kicsit elvesztem a sok v2 meg mindenféle verziókban és nem bírom követni
.
Motion_Blur: Báááz.....jól toltad a kis bajornak
. "szög gyári setuppal" ezen meg konkrétan sírva röhögtem, annyira jó duma
.
-
adyz.
aktív tag
válasz
Motion_Blur #6306 üzenetére
-
válasz
Motion_Blur #6301 üzenetére
Dee az a V2, amit te keresel, az nem a miénk, azt ugye tudod? Szóval azzal hiába hasonlítasz. Miért nem jössz fel inkább a szeróra hozzánk gurulgatni? Akkor használhatod a mi modunkat.
-
adyz.
aktív tag
válasz
torrent? vagy az nem működik?
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
"Sajnos még a régi moddal, de majd csak megkapom egyszer az újat is"
kerestem mindenhol, de még nem találtam a héten "kigyomlálom" a DVD-ket, valahova csak kiírtam, ha meglesz szólok
-
Motion_Blur
félisten
A1-Ringen most ez lett a vége bömössel, szög gyári setuppal:
rFactor WTCC 2010 @ A1-Ring - 1:41.808 ^^BMW 320si^^
Sajnos még a régi moddal, de majd csak megkapom egyszer az újat is
A pálya közepén lévő két balosban megmutattam milyen egy túl és egy alul kormányzott autó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- Foxpost
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest