Új hozzászólás Aktív témák
-
YakQzA
tag
válasz
dugojancsi #6097 üzenetére
Ha véletlenül úgy hozza a sors, hogy egyszer VB leszek én tutira bekérem a kontrollered felülvizsgálatra!
-
YakQzA
tag
Nagyon jó lett! Tetszik!
Am mi az az LX Power? Csak nem találtátok vhol ezt a fényezést?
A miénk Dugóval talán nem lesz ennyire szép,de lesz benne meglepi és apró finomságok!Motor:
(y)
Nyomhattál volna egy gyors versenyt is a kamionnal!
Tesómnak van 90km/h tiltás a teherautóban. Volt már, hogy jól megviccelte egy kamion! -
YakQzA
tag
válasz
dugojancsi #5834 üzenetére
Hát nem tudom ki fog ebből videót csinálni, de lesz dolga vele az tuti!
Én is rengeteget csatáztam ma! -
YakQzA
tag
Elnézést, hogy nem jeleztem előre a távollétem! Azt hittem a futamig hazaérek, de végül csak este 9 felé sikerült.
Pedig szerettem volna kicsit megnehezíteni a leendő rookie bajnok dolgát! -
YakQzA
tag
válasz
dzsavermadar #5431 üzenetére
3 csapatot?
Akkor kb a mezőny 1/3-a a te kezedben van!
-
YakQzA
tag
válasz
dugojancsi #5354 üzenetére
Neuro megelőzött...
-
YakQzA
tag
válasz
dugojancsi #5261 üzenetére
Kezdetnek nem rossz!
Remélem lesz folytatás is!
Köszi.
-
YakQzA
tag
Mi a fenét csináltok Ti, hogy már most 40es időket mentek?
Az előbb offline megpróbáltam és biza 46-47es idők jöttek. Megnéztem a pb-m az is csak 45ös idő. 1-2 mp-t biztos faragok még majd, de akkor is.... ez most szíven ütött!
Támogatom a Tisztelt VB ötletét!
Csak tolatva, behúzott kézifékkel, este lámpa nélkül, fakeréken a sóderágyban mehessenek! -
YakQzA
tag
Igazából örülnöm kéne nekem is az eredménynek, de mégsem vagyok teljesen elégedett magammal!
Először Teddel nem bírtam, pedig az elején feltartott!(nagy szó)
Aztán történt egy kis malőr és leszakadtam róla. Utána meg azon kaptam magam, hogy annyira izgulok, hogy elkezdem lejárni a pályáról! Ted végleg elérhetetlenné vált. Sőt a mögöttem lévők is kezdtek felzárkózni rám.
Próbáltam lenyugodni így az üldözőket "leráztam".
Majd M4d hibázott és jött vissza a pályára, de olyan jól csinálta, hogy elrontottam a célegyenes ráfordítót és nem tudtam elé kerülni utána meg nem bírtam vele.dugojancsi
Veled mindig csak a baj van! XD -
YakQzA
tag
válasz
dzsavermadar #4670 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ma nekem csak később lenne jó a szokásosnál!
-
YakQzA
tag
válasz
dzsavermadar #4620 üzenetére
Ez így korrekt!
KaraDani:
Köszönjük! -
YakQzA
tag
ehh....
Azért, ha lehet kérnék egy hivatalos közleményt is VB urak!
Nem szeretnék itt ülni és várni a csodára. Köszönöm. -
YakQzA
tag
válasz
Ted-Mosby #4546 üzenetére
Kicsit szomorú vagyok, de megértem a dolgot. Sajnos ezek az autók más játékokból lettek átültetve így igencsak megnehezítik a helyzetet.
Ezek után viszont az Accordba kereshetnél még pár lovat!Egyébként miben nyilvánul meg a 2.0-ban az "azonos" erőviszony? Mert eddig kb úgy képzeltem el, hogy csak a kocsik skine és hangja tér el, de a műszaki paraméterek megegyeznek.
-
YakQzA
tag
Jelentem kicsit belehúztam PB terén!
-
YakQzA
tag
válasz
dugojancsi #4355 üzenetére
Nálam volt némi lag a rajt után. Ezt láttam:
[Video] -
YakQzA
tag
Zodo:
Nem történt semmi!M4dm3n:
Ami a csövön kifér! Csak hát kis csapat vagyok kis pénzel!Dugojancsi:
Most látom, hogy 3. lettél?
Atya ég! Nem gondoltam volna amikor a rajtnál még én is megelőztelek!
Mondjuk az első kanyar érdekes volt élőben. Valakin ott szépen átteleportáltál!
Azt hittem baj lesz belőle. De még nem néztem meg a replayt szóval lehet csak lagoltál nálam. -
YakQzA
tag
válasz
dugojancsi #4121 üzenetére
Üdv itt!
Remélem hamar belejössz és csatázhatunk nagyokat itt is!
Ha teheted esténként nézz be gyakorolni! -
YakQzA
tag
válasz
KaraDani #4096 üzenetére
Ennek én is nagyon örülnék!
Eddig úgy gyakoroltam, hogy két kerék az aszfalt csíkon maradjon. A PB-t is így mentem.
Ma viszont csak pislogtam amikor megláttam, hogy az AI is lazán átvágja a kanyart a kék részen.
Néztem videókat a pályáról és az életben nem létezik kék része a pályának! A hülye gumifalakról már nem is beszélve. Már most látom, hogy a gumifalak néhányunk vesztét fogják okozni. -
YakQzA
tag
válasz
Satan_Claus #4074 üzenetére
Zodo, Satan_Claus
Nincs harag, csak ki kellett adnom magamból a feszültséget!
Lenyugodtam, befejeztem. Előre tekintek, gyúrok a következő futamra! -
YakQzA
tag
válasz
dzsavermadar #4069 üzenetére
köszi.
Az a bajom, hogy ott 1mp alatt eldönteni, hogy ki a hibás az képtelenség!
Nem óvok,mert baleset volt és nem szándékos dolog úgy érzem. Nem is azért mondom.
De úgy érzem ezen majd változtatni kell. (ha itt lesz az ideje)Neuro:
Részben van csak igazad. Kacsázott az igaz, de mellett volt hely bőven. Én ott rontottam el, hogy azt hittem annyi hely van, hogy még elférek Zodo és a korlát közt. Pechemre mire odaértem ő is arra került volna. -
YakQzA
tag
Hol lehet az AI erősségét állítani?
Am pedig a hócipőm tele van ezzel a pozíció visszaadós szabállyal!
Most is csak szívtam miatta! Belementem Zodóba, mert lefékezett egy olyan helyen ahol ki is kerülhette volna Satan-t. Már az is vicces, hogy az én kocsim ledobta az elejét ő pedig "gond nélkül" ment tovább apró sérüléssel. Aztán gondoltam vissza engedem magam elé, de akkor már nem csak ő ment el mellettem hanem többen is. Ezután még mehettem a boxba is javíttatni.
Ez már a második futam amit 1 kör hátrányban fejezek be. Szóval kezdek azon az állásponton lenni, hogy nem érdekel semmi. Majd a végén megbüntetnek, ha hibáztam! -
YakQzA
tag
válasz
N€T0X|N #3701 üzenetére
Nálam egész nap semmi gond. Belépek a játékba és pár perc múlva jó eséllyel a net megszakad. Ilyenkor rányomok a hibakeresésre. Kijavítja a hálózati átjárót. Net ok. Be játékba és kezdődik előröl. 2-3 alkalom után pedig nem jön elő többet. Semmi nem fut csak az rfactor.
Fene sem érti. -
YakQzA
tag
Úgy néz ki, hogy behalt az 5.1-es hangrendszerem. Nem tudom, hogy este némám akarok-e versenyezni.
-
YakQzA
tag
Én magamtól jöttem ki és elnézést, hogy köszönés nélkül.
Manuális váltóval rajtoltam és jól beugrottam!Aztán kaptam egy áthajtásost de azt is elrontottam, mert megálltam és így kereket cseréltek. Szóval jöhettem újra az áthajtásost letudni.
Na de már ezt is tudom és holnap talán már nem ér meglepetés. -
YakQzA
tag
na vazze, most engem vágott ki a start jelre
-
YakQzA
tag
válasz
Syrius XIX #2461 üzenetére
Tényleg nem akarok kötözködni,de a teherautós duplakuplungot ne keverjük már ide....
Szerintem mikor életedben először vezettél autót az sem ment elsőre tökéletesen.
Amúgy meg kár ezen vitázni. Ez egy ilyen játék. Ehhez kell alkalmazkodni.
A Grid után valóban nehéz volt irányítani. Viszont lassan mindenki ráérez erre is. Neked is menni fog ha gyakorlod kicsit. -
YakQzA
tag
Értem én, hogy könnyíteni kéne a VB dolgán, de megmondom őszintén nekem nem igazán jönnek be ezek az ötletek.
Kicsit úgy érzem, hogy a rengeteg szabály betartatása, ellenőrzése lassan rányomja a bélyegét a játékra. Szóval többek közt nem szeretnék szombaton időt mérni.
Az én véleményem az, hogy igenis mindenki próbáljon odafigyelni! Tudom ez nem mindig sikerül. Ilyenkor lépnek életbe szankciók. Ezáltal kicsit megkeveredik a pakli. Ha pedig valaki folyamatosan büntetést kap esetleg, akkor magában keresse a hibát. -
YakQzA
tag
Megint én. Most meg miért irkálja a szeró a jelszó megadása után, hogy "jelenleg nem lehet csatlakozni" ?
-
YakQzA
tag
Valami nem ok nálam. Próbálok belépni a szeróra, be is jutok majd kiválasztom a kocsit. Aztán mikor a pálya betöltésére kattintok kidob az asztalra mindenféle hiba nélkül.
Mi lehet a gond? -
YakQzA
tag
válasz
Ted-Mosby #1917 üzenetére
Egy észrevételt, ha megengedsz nekem?!
Az előbb kérted, hogy írásban is juttassuk el hozzád, hogy tudomásul vettük a szabályzatot.
Most Neuro írja, hogy éppen reformálja még. Akkor?Másik dolog meg a festések. Volt egy határidő. Aztán volt egy dátum a kiadásra.
Erre megint majd utólag kell még ezt meg azt beletenni a játékba.
Nem nagy gond, de ha már így hangsúlyozzátok a szabályokat akkor itt is legyünk precízek. -
YakQzA
tag
Elnézést, h köszönés nélkül jöttem el, nyomtam egy alt+tabot és teljesen megörült a játék mikor vissza akartam lépni.
-
YakQzA
tag
válasz
Ventur@ #1728 üzenetére
A szívem a Hondáé! Majdnem olyan festést csináltam a Cruze-ra, amin a Hondát éltetem, hirdetem!
Sajnos az idők viszont a Cruze-t igazolták. Nem akartam totál esélytelenül indulni. Mármint a billesek közt!Azért így is szinte csak japán szponzoraim vannak!
Ez az újonc(bill) elképzelés nekem tetszik. Így legalább nem gáz, ha nincs csapattársam. Bár egy mixel csapat ellen sincs kifogásom!Ted akkor neveznék, ha már így szóba jött!
Név: YakQzA
Rajtszám: 28
Autó fajtája: Chevrolet Cruze
Csapatnév: ??
Irányítás : billentyűzetHamarosan küldöm a kocsim is. Már csak apróbb finomítások vannak hátra.
-
YakQzA
tag
Most meg én nem látom a szerót!
-
YakQzA
tag
Egy pár napig nem nézek be ide és máris akkora lemaradásban vagyok....
Szóval majd ne csodálkozzatok semmin, amit írok/csinálok!
Remélem ma este már tudok jönni veletek egy kicsit gyakorolni. -
YakQzA
tag
válasz
dzsavermadar #141 üzenetére
LoL már nekem is. Korábban még ment. Na de most megnéztem. Kereken 15x kattintottam a linkre mire megjelent a multiuploados link. Próbálkozz!!
-
YakQzA
tag
válasz
dzsavermadar #136 üzenetére
jobb gomb a linken (mentés szó), majd mentés másként úgy már jó!
-
YakQzA
tag
Nekem is sok frissítés után adta csak be a linket. Aztán vmiért a sebesség eléggé ingadozott és lassan tudtam csak leszedni. Mikor meg vége lett kaptam egy hiba üzenetet, hogy a fájlt nem lehet menteni ismeretlen hiba. Próbáljam újra.
-
YakQzA
tag
válasz
Ted-Mosby #101 üzenetére
Nem vágom, hogy milyen limitek vannak különböző oldalakon, de ha a korábbi ~800mb felment, akkor azt javaslom .rar-ban 2 részletben tedd fel. Aztán kicsomagolás után lehetne telepíteni.
szerk.:
Akkor nem szóltam. Örülök, hogy megoldódottMost uninstalálhatom a régit? Vagy telepítsem rá az újat?
-
YakQzA
tag
Már egész tűrhetően megy Michelisz Leonjával. Némi állítgatás után.
Ez mondjuk nem éppen F1, mert nincs olyan erő és sebesség a WTCC-ben.
Automata Kuplung
Kipörgésgátló
Blokkolásgátló
Akkor ez tul. képpen ajánlott és szabadon választott. (alacsony,közepes,magas)
A váltó és box is automata nálam. (még)
Az összes többi ki? Na ez a gáz, mert még kezdő vagyok és billenytűs. Szóval ezek nálam még játszanak.És javasolnám legalább az alacsony szint engedélyezését!
Ti milyen időt mentek az AI-hoz képest?
-
YakQzA
tag
Ezzel szerintem mindenki így van még. Nagyon más mint a Grid. Néha már túl nehéznek érzem.
Egy dologban kéne majd megegyezni, mégpedig abban, hogy milyen segédleteket és milyen mértékben használjunk. Akkor jobban lehetne rá gyakorolni. A full BE itt nem jó, mert akkor már magától megy a kocsi csak a gázt kell nyomni. -
YakQzA
tag
Jelentem Teddel szombat este sikeresen elindítottuk a multi részét a játéknak!
Dzsaver:
Van az alapjáték amit feltelepítettél. Utána bemásolod/összefésülöd azokat amit Ted küldött utólag. Az 1db fájlt is csak másold be a legvégén. Nem rátelepíteni kell. Aztán a meglévő ikonnal az asztalon használható a játék.
Zodo:
BMW,Cruze,Lacetti, Leon TDi, és ha minden igaz akkor Ted intéz nekem Accordot is! -
YakQzA
tag
csináltam egyet én, hátha Te majd látod.
név.: YakQzA
pass.rfactorhol mutatja az ip címet?
-
YakQzA
tag
válasz
dzsavermadar #4 üzenetére
Kezdetnek nem is rossz!
Nekem sem megy jobban. Én eddig csak a Hringen mentem h legalább a pálya ismerős legyen. Am a Cruze gyári beállításokkal jobban vezethető egy picit.
A bwm ugyanolyan kiszámíthatatlan mint a gridben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest