Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
-
Ventur@
senior tag
válasz
Doki-HUN1978 #6376 üzenetére
Jól mondja Sziszifeca
.
Toltam én is mind a kettőt (ill. rFactor WTCC modot most is a bajnokságunkban
), és az rFactor-os nekem nehezebbnek tűnik, mint a Race 07. Abban (Race 07) sokkal könyebb irányítani a szekeret (nekem úgy tűnik
). Hozzáteszem én bill.-vel toltam a Race 07-et és rFactorban is azzal játszok
.
Kormánnyal nincs tapasztalatom
.
Kicsit hülyén fogalmazva:
Race 07 = "egyszerű, mint a faék",
rFactor WTCC mod = "küzdelem az élet".
Béke!
-
Ventur@
senior tag
Srácok!
Most akkor Motion-nak melyik mod is kellene
? Nekem emlékeim szerint meg van az összes, amit eddig használtunk/teszteltünk. Olyan du 2 felé már otthon leszek és majd aki tudja, addigra írja már meg, hogy akkor melyik is kell pontosan
.
Kicsit elvesztem a sok v2 meg mindenféle verziókban és nem bírom követni
.
Motion_Blur: Báááz.....jól toltad a kis bajornak
. "szög gyári setuppal" ezen meg konkrétan sírva röhögtem, annyira jó duma
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Oxy.kiraly #6202 üzenetére
Nyugi nyugi oxykám, kaptok majd ti rendesen lelki terrort. Nem kell mindet elpuffogtatnom. Még el sem kezdődött az idény
.
Ha már viszont beszóltál, akkor remélem nem ilyen kasun fogod terelni a japán rizsrakétát, mert szégyen vagy
. A klán vezető helyében én gondolkoznék az elbocsájtásodon és nyílvános megszényenítéseden
.
-
Ventur@
senior tag
Aki tv-n nem tudja nézni:
[Zolder - Live stream - angol] -
Ventur@
senior tag
válasz
dugojancsi #6099 üzenetére
...de azért az ExtremeAiDriver ON és a NeuroTimeCheat ON-t kikapcsolhattad volna, akkor hihetőbb az idő
.
De szó mi szó, szépen toltad neki...[lelki_terror]viszont b*szhatod ha futamon meg úgy is eldobod a vasat[/leki_terror]
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
dugojancsi #6097 üzenetére
F*sza...köszönjük akkor neked
....elmész a csítes időddel a jófenébe
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Satan_Claus #6094 üzenetére
Végre más is elismeri a tudásom
. Kösz Télapó sátánja
.
-
Ventur@
senior tag
Neuro: pffheejjjj...még viliemsszel....pffhhejjjjj (köp-köp-köp)
. Egyébként nem rossz, jól el toltad neki
. Bár látható, hogy még vastagon van benne
. Tetszik és ki is próbálnám, de hát bill.-el nekem esélytelen. DTM-ben is kell a full tc és full sc, de még úgy is rakja a seggét. Boxból csak 2.fokozatban tudok kijönni, mert 1.-ben piruett van
.
dugo: honlap már megy, viszont gyanítom Neuronál net gond lehet, mert se a szerver nem megy, se a köridőket nem lehet megnézni.
-
Ventur@
senior tag
N€T0X|N: Látom létfontosságú volt, hogy beszólj
. [lelki_terror_v2]Sebaj, adok én majd a szádnak Ohio-ban. Bambuszt kösd fel
.[/lelki_terror_v2]
Satan_Claus: [lelki_terror_v2]Te csak ne vigyorogj bömbölős, mert igen karcsú vagy
. Szép festésetek van, de hát attól még csírke vagy
.[/lelki_terror_v2]
Oxy.kiraly: Elmész már a jó ...... 'csába a 48-as időddel
. Látom te is lezsíroztad magadnak a Neuro Cheat Pack 2.0-át
. Egyébként grat, hogy bill.-el ilyet mentél. Le a kalappal
. Úgy látszik nem leszek neked ellenfél
.Igaz én csak 4 kört mentem Essingtonban - meg offban talán vagy 5-öt - de eddig 50 körülire voltam képes. Bár hozzá teszem, szinte 0 setuppal. Csak a váltón állítottam, hogy a 6.-at hosszabb ideig tudjam kihasználni. Dobhatnál egy setupot
. E-mail címem adatlapon
.
dzsí mester és klán vezető: Elnézést, hogy a társasági formát elnéztem
. Remélem nem löksz ki majd egyik futamon sem emiatt
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Satan_Claus #6059 üzenetére
Nem rossz...nem rossz....de ettől nem lesz gyorsabb a szekér
. Sajnálom, hogy meg kellesz majd aláznom titeket...nem tehetek róla, ennyire pro vagyok
.
Ui: uppssz...elfelejtettem lelki_terror-ba tenni
. Ja és nem tudom miért ment el 2x is
.
-
Ventur@
senior tag
Faszat lett JJ
. Nekem speciel tetszik, így ahogy van
. Jó festők vannak a Dzsaver Klán Bt.-nél
.
-
-
Ventur@
senior tag
dugojancsi:
1. videó
Gyönyörű talajgyakorlatot láthattunk a magyar versenyzőtől. Most pedig lássuk a pontokat:9.8, 9.7, 9.8, 9.9, 9.9 fffaaantasztikus eredmény
!
2. videó
Figyelj jancsi! Hát...ez...nekem nagyon átjött, szerintem megasztár volt....iccólrájt!...Dorina...necsavargasdamellbimbóm!
Akinek nem menne, akkor a Showder kkubban volt Somogyi Andrástól, csak kicsit megfüszereztem.
-
Ventur@
senior tag
válasz
dugojancsi #5911 üzenetére
Maxi respekt a videóért
. De amúgy elmész te a jó piii....fenébe. Pont erre terveztem én is csinálni egy Brno videót
. Így akkor kihagyom, mert még az idényösszefoglaló videó alá sincs zeneötletem.
Tényleg! Nincs valakinek ötlete, milyen zenéket tegyek be a készülő idényzáró videó alá? Voltaképpen én mindenevő vagyok (najó, azért 90%-ig az electro stílust szeretem
). Szóval ha van valami ötlet, akkor ne tartsátok magatokban. Úgy se pár nap alatt készülne el a videó
.
-
Ventur@
senior tag
Gratulálok én is a két bajnoknak:
Independen's Trophy: KaraDani
Rookie Challenge: zsomboorNektek hamarosan írok privátot majd lessétek erősen
.
Sajnos nekem az utolsó futam kudarc lett. Levágott asztalra a játék és hiába váltottam ablakot esélyem sem volt visszamenni. Soha nem volt még ilyen....csak pont most
.
Sok sikert kívánok előre is mindenkinek a következő szezonhoz
!
-
Ventur@
senior tag
PaJa1: Ahoj és jól tetted, hogy regeltél...no meg várunk szeretettel a 2. szezonban
. Egyre kérlek: Ne légy túl gyors
.
adyz.: Zsííír...csak le ne égjen a nagy lángoktól a Leon
.
-
Ventur@
senior tag
Bambusz megoldotta a gondom, most már látja a 2.0n-es setupot...de így sem vagyok előrébb
. Amúgy meg madameről le lehet koccolni, kcsg csíter banda
.
-
Ventur@
senior tag
(#5733) N€T0X|N: A f*szom akkor az eltérő class miatt
. Amúgy meg elmész te a jó 'csába
.
(#5734) Mityu_76: Hát akkor ezzel a Honda-val mi jól befürödtünk rizstestvér
. Túl versenyképesek nem leszünk sajnos...de jó, hogy csak 1 futam van hátra
.
-
Ventur@
senior tag
Napot uraim
!
(#5724) zsomboor: Addig ne nagyon járjon a szád míg nem virítasz egy időt a listán, szóval khusss
. Setupot ha érdekel elküldöm ma délután. Feltolom valami ingyenes helyre aztán próbáld ki
. Amúgy megnéztem a Vectra-val milyen időt megyek, úgy hogy az Accord setupot használom...jobbat mentem
. Accorddal eddig 2:15.725 (online teszt, de talán még 1-2 tized van a gépben.), Vectra-val 2:15.347 (offline teszt) és még van a szekérben. Ez nagyon elszomorít engem
. Az meg pláne, hogy a Cruze-ra "húzva" az Accord setuppal 2:14.324-et mentem (offline teszt) és még ebben is bőven van (több gyakorlással és autóismerettel, valamint finomhangoltabb setuppal elcsíphető a 2:13.8-9xx). Természetesen ez mind bill-es idő
.
KaraDani: Jaja jöhetne már a zolder-i összefoglaló, mert ha nem lesz akkor utolsó futamon utolsó rajthelyet kapsz 50 mp késleltetéssel
. Egyébként én magam is tervezek egy összefoglalót Brno után, ill. most dolgozok egy bemutató videón
. Igen tudom, hogy hétvégén vége a bajnokságnak, de akkor is csinálok
.
dzsavermadar & N€T0X|N:
Boollddooggg PéééHáááá Szüüülliiinnaaappooootttttt....
.
Én ápr.26-án leszek 3 éves
.
(#5731) JJános: Nagy gratula a megalakuló csapatnak
.
"Életet az éveknek, és egy kis helyet a pályán! Pls!" nagy büdös francokat...küzdjetek meg a pontokért majd
. Nincs tisztelet, ellenfelek vagytok
.
Kérdés:
Miért van az, hogy a 2.0n-ben készített setupomat, ha átteszem az 1.2-ben (persze a megfelelő mappába), akkor nem látja az 1.2-es mod
?
No erre megoldást kérnék
!
-
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N #5720 üzenetére
Szerintem, ez ugyanaz amit te is írtál nekem, az az rfHUD vagy mi a bánat
. Csak sztem át van konfigolva
. 2.0n-ben én is betettem és átcsicsáztam úgy magamnak, hogy jó legyen, bár még mindíg nem az igaz meg szokni kell
.
YakQzA: Kösz, hogy megúsztam az atomot
. Esetleg lehet kérni, hogy zsomboora küldenél egyet és ha dugo megjelenik brnoban rá is ha lehetséges
. Előre is kösz
.
Oszt megelőzöl Ted. Hogy legyen féltengelyes a leonod, meg tankoljanak bele neked 99-as benzint brnoban
.
-
Ventur@
senior tag
(#5713) N€T0X|N: Aha...most már értem miért is mentél ilyen csíter időket
. Tegnap is érdekes voltál: zárt garázsajtó mögött bütykölted a bambuszt....hmmm egyre gyanusabb vagy te
.
(#5716) motormouse: Mindkét lehetőség jól hangzik, de az a legjobb hogy tervezed a következő idényben való indulást
. Maxi respect
.
YakQzA: Bocsánatott kérek, de tegnap elírtam neked a pontokat. Sajnos már nem lehetsz kategóriabajnok, mivel 38 pont a lemaradásod zsomboorhoz képest, de még a 2. hely sem elérhető, mert hozzám képest is 35 pont kellene. Szóval bocsánat, de kissé benéztem
.
-
Ventur@
senior tag
(#5707) motormouse:
majd mond meg nekik, ha nagyon bámulnak, hogy: vagy segítsetek setupolni vagy hozzatok egy sört, de ne bámuljatok bááázzz
. Egyébként a fentebb linkelt kép meg nem frankó, de azért kihámoztam és megnéztem
. Nem egy csúcssebesség, de egye fene. Lényeg, hogy legyél utolsó futamon te is
.
(#5709) dzsavermadar: na ez a nem mindegy
. Portimao-ban pölö a végefelé van egy visszafordító, ahol a domb tetején van a féktáv és jön egy balos kanyar. Na ott ha túl rámész a rázókőre, de úgy hogy elkapod a belső kék sávot, akkor garantált a két kerekezés
. Volt szerencsém párszor letesztelni
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
dugojancsi #5700 üzenetére
Köszönjük dugo mester
.
De jó, hogy nem voltál, mert így több pont jutott nekem és beérhettem a kategóriámban zsomboort. Már csak 3 pont választ el tőle
. Szóval nem bánnám ha Brnoban sem lennél, mert akkor lenne esélyem zsomboor ellen
. Persze ez csak vicc. Gyere és mutasd meg mitől dölgik a légy
.
zsomboor: 2:15.725. Kapd össze magad öcsisajt
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #5689 üzenetére
Én amondó vagyok, hogy Neurot büntessük meg, mert önhatalmúlag, diktatórikusan cselekedett - rajtfelállás beállítása - és nem figyelte, hogy te még írtál. Ezért javaslok neki egy 5 perces futam büntetést (Portimao), valamint Brno-ban utolsó rajthely + - mert egy pofátlan nagyképű csíter
- 30 mp-vel később indulhat.
Aki egyetért nyújtsa fel a mancsát
.
-
Ventur@
senior tag
zsomboor: No ezt nem tudtam, hogy dugo és feri is jelezték, hogy nem tudnak jönni
. Brnora kösd fel a bajúszt öccsééém
. Addig is ha van időd a héten - futam kezdetig - csapass már nekem egy bill-es időt majd, hogy tudjam mire számítsak
. Tegnap tente előtt még kicsit offban mentem pár karikát Brnoban és eddig úgy érzem eléggé jól megy: 2:16.898. Igaz ez még nem egy fullos setuppal, meg bőven 15 körre elegendő naftával mentem
. Kiváncsi voltam, hogy versenyre tervezett mennyiséggel, hogy viselkedik az autó - jelenlegi setupom mellett - és eddig eléggé kezes a szekér. Gumit sem fogyasztom annyira, mint ahogy szoktam
.
dzsavermadar: Néztem is amúgy a tükörbe, hogy wtf ez a dzsí meg mit csinál, miért megy ki a boxba
? Most már tudom a titkod
. Igazat megvallva abban a körben mehettem ki én is - ha jól emlékszem, mert a fene sem gondolta, hogy a 14 körre elég nafta kevés lesz
. De láttam, ezzel páran közdöttek
.
Chatstop megsértéséről nekem nincs képem, csak arra emlékszem, hogy valamit beírtál, max kapsz egy figyelmeztetést
.
Na meg igen, az első futam ahol nem volt komoly rajtbalhé és sikeresen túléltük
. Óvás eddig nem volt, én nem is fogok még ha volt is kisebb kakaskodás a rajtnál. Vastagon belefért. Hátrányt - replayt néztem meg nagyjából - senki nem szenvedet
.
N€T0X|N: Igazad van és ott a pont. Mityu is jelezte, most már emlékszem
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N #5678 üzenetére
Hátja
. Adyzon kívül én speciel senkiről nem tudok, aki jelezte volna, hogy nem vesz részt. Na de mindegy. Így végre győztél és én is szedtem össze pár pontot
.
zsomboor: 3 pont, háááárom pont öcccsééémmm.....Brnoban lesz nagy ereszd el a hajam
. Ha te előttem végzel kategória bajnok vagy, ha én végzek, akkor meg én nyertem a kategóriát
. Persze, ha csak dugo bele nem köp a levesbe
. Nekem mindenféleképpen előtted kell hogy végezzek
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
KaraDani #5608 üzenetére
Elmész a jó fenében kedves Dani
.
Most még rizsrakétázom, de következő idényben spanyol-német aszfaltszaggatóval megyek ez már száz, szóval kössétek fel a bajúszt
.
Új modban kipróbáltam Oscherslebenben mit tud a TFSI és hát eddig több mint fél mp-vel vagyok gyorsabb, mint az Accord-dal. De még van a pályában több, mert valamiért itt iszonyatosan ideges a Leon. Mugelloban, Magny -Coursban, Doningtonban, Monzaban és Hungaroringen ott nem dobálja magát - bár Mugello-ban sikerült a cél egyenes utáni sikánba úgy belemennem, hogy végigdrifteltem a 2 kanyart. Ez egy FWD-vel eléggé érdekes, de megoldottam
.
Akinek van ideje, dobjon már nekem időket ezeken a mappokon, amiket írtam fentebb, hogy mégis tudjam mire számítsak
. Előre is köszöntem
!
Ui: Portimaot én kihigynám szívem szerint. Rohadt kcsg egy pálya billel
. Igen tudom én vagyok a béna
.
-
Ventur@
senior tag
Erről van szó: [KaraDani videói]
-
Ventur@
senior tag
válasz
zsomboor #5589 üzenetére
Ez akár lehetne nekem örömhír is, hogy ennyit szenvedsz
...de az a baj, hogy én is csak sz*pok ezzel a pályával. Offline tesztelem (az online használta segítségekkel), de valahogy nem az igazi. Olyan "beláthatatlan féktávok" vannak néha, hogy csak lesek. Automata váltó nem jó, fél automata megint nem az igazi, manuál jó lenne, csak hát időnként elfelejtek fel/leváltani
. Eddig nagyonnembejövős a pálya
*.
Elleszek én megint a hátsó részben futamon. Bár így megelőzhetsz zsomboor és akkor lőttek annak, hogy kategóriában első legyek
.
* tudom én vagyok a balf*sz, meg a béna. Leírom és bevallom, még mielőtt bárk is nekem esne
.
-
Ventur@
senior tag
Fekete felnivel azonnal és most kell nekem. Kva jól nézz ki így
.
De öcsém ennyi logót ráaggatni b*szod
. Bár van közte ami zsír: Adidas, Akrapovic, AMD, Creative, Sparco, Vodafone...bár, hogy a Koni , K&N és a Sachs hogy fér el egymás mellet, azt speciel nem nagyon értem
. Enkei helyett pedig ha lehet BBS-t kérnék rá, ha már versenyautóról van szó
. WWF logó? WTF
? Meg a hátsó lökhárító bal és jobb szélén az mi? Ubuntu logó
? Kész vagy öcsém, mint a mateklecke
.
Told már fel valami tárhelyre, hagy töltsem le és próbáljam ki a motorháztetős vezetés miatt, hogy esetleg mennyire "zavaróak" a koponyák akkor. Előre is köszöntem
.
-
Ventur@
senior tag
(#5516) N€T0X|N: Ide érzem, hogy beszartál...gyorsan cserélj pelust
.
(#5518) adyz. Heee
? Seats Über Neuro? Miva'? Már ennyire diktátori hatalma van Neuronak, hogy még a csapatnévbe is bele kell venni
. Nem sok ez már egy kicsit
? Akkor már inkább a Hello Kitty Motorsport basszus
. Jobban elviselek egy hülye rózsaszín macskát az autón, mint hogy rajta legyen a neve annak a csíter bambusznak
*.
*ne vedd vérkomolyan amit írtam. Csak ilyen reggeli agymenés tőlem
.
-
Ventur@
senior tag
Nincsmit. Én benne vagyok, hogy csapattag légy
.
Gondolkoztam, hogy legyen Hello Kitty Motorsport a nevünk, de az szerintem kicsit betenne mindenkinek
. Na ez eléggé félelmetes lenne. Képzeld el, hogy belépsz szeróra és beírjak: Na megjöttek a cicák
. Húúúú.....gémóver
.
-
Ventur@
senior tag
VB videóelemzésem a zolderi futamról. Érintettek nézzék meg és olvassák el!
....
JJ: Én támogatom, hogy legyél a 3. fő a csapatban
. Addig is, agyalj te is valami überbrutál, félelemkeltő csapatneven, hogy rettegjen mindenki, amikor kint van a csapatunk a pályán
.
-
Ventur@
senior tag
-
Ventur@
senior tag
Srácok!
Aki tesztelgeti az új modot nézze már meg, hogy nála is a Lada b*szom magas futóművel látható replay-en (külső nézet. olyan mindegy!), Tegnap megnéztem Mugello-ban, Donington-ban meg Magny-Cours-ban is és akkora volt öcsém, mint egy terep autó
. Alapsetuppal és módosítattal is magas volt
.
Más:
Én is keresnék csapattársnak valakit, mivel a következő idényt Leon TFSI-vel tervezem, de csak olyan csapattársat keresek, aki ért a photoshophoz, mert én finoman is szólva: sötét vagyok hozzá. Viszont azt még nem tudom, milyen vezérlővel megyek (billentyűzet, gamepad vagy kormány). Az RWD-s autókon kívűl mindegyiket kipróbáltam már és a Leon TFSI tetszik a legjobban.
KaraDani: Jó lett a videó ismét
. Linkin Park szám meg jó
.
-
-
Ventur@
senior tag
Szeretnék gratulálni KaraDani versenyzőknek az alábbiak miatt:
1. PH WTCC Bajnokság Összesített első hely (már bajnok!)
2. PH WTCC Independent's Trophy első hely (már bajnok!)
3. PH WTCC Gyártók bajnoksága: Chevrolet Cruze első hely (már bajnok!)Sok sikert kívánok a következő idényben is és remélem azért trónfosztás lesz
.
Viszont felhívnám a figyelmet a Rookie Challenge versenyzőire, ugyanis ott még nem hírdethetünk bajnokot. YakQzA 18 pont lemaradással a 3., jómagam pedig 10 pont hátránnyal a 2.
.
Üdv: m4dm3n VB tag
-
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N #5250 üzenetére
Jaja szavaz a fene. Én már most rászórok mindenkire, aki előttem végez, vagy 1 perc büntetést és minden le van rendezve
. Neked bambusz 2 perc büntetés már alapból, mert úgy is tudom, hogy be fogsz szólni
. Dugónak meg már amúgy is osztottam egy utolsó rajthelyet, szóval jobb ha fel is adja...meg te is
.
-
Ventur@
senior tag
Na azt nem próbáltam rá, de majd megnézem milyen. Meg van egy régi tesztfutamos Zolder setup-om, majd csiszolgatom azt...na meg várom zsomboor segítségét majd
.
Ui: Hoppááá még mielőtt "valaki"* rámpirítana elírtam:
nürnburgringihelyett nürburgringi. Na még időben javítottam.
* igen bambuszrügy rád céloztam ezzel
.
-
Ventur@
senior tag
(#5225) 00roli00 Megfontolandó az ötleted. Lehet hétvégére beszerzek valami jóféle páleszt, aztán vagy segíteni fog, vagy nem
.
(#5226) dugojancsi Jól van látom nem nyugszol...szóval most szépen ki is osztok neked egy utolsó rajthelyes büntetést. Kész nincs vita
.
(#5229) zsomboor: Muchas gracias, ha tudsz segíteni. Rám férne, ha már akarunk egy jót harcolni egymással
. Múltkori futamon elmaradt, pedig isten lássa lelkem, hogy nagyon rá voltam készülve
.
(#5230) Satan_Claus: Ezzel nálam konkrétan az a baj, hogy a nürnburgringi setup-om is egy rakás sz*r volt
. De eskü kipróbálom. Veszíteni valóm nincs
.
-
Ventur@
senior tag
(#5209) zsomboor:Nem mondod, hogy ezt bill.-el mented
? Mi a jó isten van már na
. Én meg szinte semmit nem gyorsulok
.
Dani te is elmész már a jó fenébe a 40-es időddel. Lassíts bamme, vagy VB átkom lesújt rád, meglásd komám
.
Valaki segíthetne egy kicsit, hogy az isten áldjon meg titeket
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
dugojancsi #5188 üzenetére
Na jó, mivel már te is kezded, ezért indítványozok neked egy 20 rajthelyes büntetést és csak tolatva mehetsz a pályán Zolderben
. InHell te meg innentől meg ne szólalj, mert lelki terrorom megkapod - és az már nem semmi ha osztom
- ill. köv. idényben minden alkalommal büntetni foglak, mint VB, ha bűnös leszel, ha nem
.
dugo szép kis 720-a nyomtál, grat
.
-
Ventur@
senior tag
(#5166) InHell: Most nézem az idődet...hát elmész te is a jófenébe
. Este tente előtt toltam offban egy 5 kört és valami 1:43.891-et mentem, hát hol van ez a te idődhöz képest
. JÓ az igaz te kormánnyal tolod én meg bill.-el, de hát akkor is na. Lassíts bamme, ne ronsd el az ember kedvét már a hét elején
.
JJ: Gracias
. Kellett már az önbizalmamnak egy ilyen eredmény, mert Monza óta csak szenvedtem.
(#5178) dugojancsi:
pedig már reménykedtem, hogy kigolyóztalak a listáról, de hát nincs szerencsém
.
(#5179) YakQzA: Neked maxi respekt, hogy hajtottál, mert nagyon kellett. Szívem 600-at vert vagy 5-6 körön át és ezt neked köszönhetem
. Az a célegyenes ráfordító igen meleg szitu volt, ott azt hittem kigyorsnál vagy egymásba rongyolunk, vagy elmész mellettem
.
zsomboor: Kapkod össze magad mester, mert még két ilyen futam neked, mint Brands Hatch és YakQzA-val bedarálunk, mint a kolbásznak való húst öcccse
.
Már csak 4 pont a különbség. ja és YaQzA is csak 15-re van tőled, szóval kösd fel a bajúszt rendesen
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ted-Mosby #5174 üzenetére
De most dugo hova van sorolva? Gondolom kormányosok közé, viszont nincs az Independent's Trophy-ban a neve, Rookie Challenge-ben szerepel, de Brands Hatch-nél neki most 0 pont van, de összesítettben megint ott a neve. Hö
? Most akkor ő hova tartozik
? Én kiközösítem szivesen, rajtam nem múlik
(nyugi dugo csak vicceltem
)
-
Ventur@
senior tag
Ha - hangsúlyozom HA - ez a gumis dolog bevezetésre kerülne, akkor ez az egész már közel sem túraautó versenyzés lesz, hanem inkább már GT széria...ami nem zárja ki persze, hogy rossz lenne
. Támogatom azt a részét, ami korábban is fel lett vetve, hogy 2 x 10 (kb. ennyiről volt szó) kör legyen, mert ez olyan megoldás, mint ami a WTCC-ben is van. Viszont ott ugye nincs boxkiállás - továbbmegyek, nincs ugye gumicsere és tankolás sem - ezért is van 2 x 1x kör. HA! lesz is gumicsere + boxkiállás a köv. idényben, akkor tényleg át kell nevezni az egész bajnokságot, mert akkor ez már tényleg GT széria lesz és közel sem túraautó bajnokság (jó tudom a DTM-ben van kötelező boxkiállás, de azok perverz elvetemült németek és nekik kell
). Javaslom a "World Amateur GT Series 2011. Sponsored by: Neuro" nevet
.
Na csendben maradok...kicsit elkalandoztam
.
-
Ventur@
senior tag
Na reszkessetek! Visszatértem (úgy nézz ki
), szóval bajúszt felkötni és kapaszkodni holnap este ilyenkor
.
-
Ventur@
senior tag
JJ: Nem para, hogy nincs gép, mert ettől nem dől össze a világ, csk kicsit fura, mert így csak tv-zni tudok, ami egy idő után roppant mód unalmas tud lenni
.
Egyébként meg gyorsulj picit Brands Hatch-ben, mert amíg jó volt a masina mentem full manual váltóval 1:38:899-et (off-ban!) és még a setup mindíg nem az igazi
(váltót nem tudom jól belőni, ill. még mindíg egy kicsit pattog az autó, de már alakul főleg, hogy manual váltóval még túl sokat nem mentem
).
Neuro: Rajta vagyok az ügyön, hogy hétvégére legyen masina
(csak nem hagyom ki, hogy lássam az újabb 2. helyedet
)
Ui: Az A1 Ring keeeelllll az új modban, mint alap pálya. Kell a végsőbe, ebből nem engedek
.
Ted: Ahogy szokás mondani: A király visszatért
.
InHell: Üdv és sok sikert a játékhoz
.
zodo: Nem parázok azért annyira, hogy nincs gép. Ez van! Néha befigyelnek a dolgok
. Amúgy én a 2. packot kezdtem volna tölteni. Na arra kiírt nekem 3.5 órát!!! este 10-kor (mikor még ment a gép
)...itt feladtam
. Majd amint tudom lehúzom.
Na legyetek jók és gyakoroljatok bőszen, nehogy a hétvégén legyek és el kelljen titeket p*csáznom Brands Hatch-ben
.
-
Ventur@
senior tag
VB tagok és versenytársak!
Egyelőre bizonytalan időre el kell búcsúzzak minden nemű gépes dologtól, mert tegnap késő este a tápom elpukkant, Hiába tettem be egy másik tápot is, jelenleg a gép meg sem nyikkan (hajnali 2-ig szöszöltem vele). Nagy valószínűséggel elvitte az alaplapomat, amivel 2 gond van:
1. nincs másik AM2+-os lapom
2. nincs keretem új, de még használt alaplapra sem.Szóva előre is elnézéseteket kérem, hogy ha nem tudok részt venni a futamon/futamokon. Amint van valami pozitív/negatív fejlemény értesítelek itt titeket
.
Béke!
Ui: Természetesen mindent megteszek azért, hogy legalább a vasárnapi futamra gépet varázsoljak
.
-
Ventur@
senior tag
(#4999) Dragbajnok: Ha jól sejtem, akkor ez a BTCC mod. Na azt nem tudom pontosan melyik, de itt van egy: [rFactor - BTCC 2010 v1.0]. Nem nagy a mérete, szerintem egy próbát megér
(~140 mb és megaupload-os a link).
(#5000) N€T0X|N: Azt, azért áruld el a tisztelt közösségnek, hogy mégis mekkora az a nem kicsi méret
. Amúgy meg elmész már a jó büdös p*csába, hogy szinte az összes kerek számú hsz a tiéd, te ganéééé
.
(#5001) JJános: Nem leszek én jobb, hidd el. Valamiért online nem tudom azt az időt futni, mint offline. Gőzöm sincs miért
.
-
Ventur@
senior tag
-
Ventur@
senior tag
VB Tagok és smisa!!!
Még ma estig fáradjatok át egy kicsit a VB topikba és olvassátok el amit írtam.
Köszöntem!
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #4809 üzenetére
Áááccsiii!!!
Én is VB tag vagyok, akkor én is levághatok kanyarokat
? Szólhattatok volna hamarabb is, mert akkor így megyek minden futamon
.
(#4804) Ted-Mosby:
Már regeltem is
.
-
Ventur@
senior tag
smisa: Csak 1 futamról maradnál le, mert a múltkori technikai hiba miatt elmaradt* nürburgringi futam lesz megtartva - jelen szavazatállás mellett - szombaton
. Be is b*szna, hogy 2 futam "egymás után"
.
*([lelki_terror]egyébként, meg szerintem Neuro nem jól konfigolta be magának a csítet és jobbnak látta lelőni a szerót, nehogy beégjen a futamon
.[/lelki_terror])
Neuro: Grat az időhöz
... ezt is szépen összecsítelted
.
-
Ventur@
senior tag
Tegnap este kicsit belenéztem az online részre és olyan szinten gáz volt. hogy még a Matchmaker sem ment. Na akkor íme az én elméletem:
Neuronak elment megint a nete és nincs szerónk, nem tudunk gurulni. Matcmaker elszállt és így szintén nincsen semmilyen szerver. Neuro az utóbbi időkben egyre gyorsabb volt Nürnburgringen.
Következmény: Se a Té se a a Matchmaker nem bírta Neuro tempóját, így hát közös megegyezéssel lelőtték az egész online lehetőséget. *®
*az elmélet bejegyzett és csak a szerző/kitaláló engedélyével közölhető vagy felhasználható.
Köszönöm a figyelmet és most megyek bruttóhazaiösszterméket növelni kicsit még
.
-
Ventur@
senior tag
Én is tudok elvileg jönni. Ha, mégsem érek az időmérőre ide, akkor elnézést, de kedden és csütörtökön továbbmelózok, mint szoktam.
Max bukom a
1417. helyemet, amit elértem volna időmérőn.
-
Ventur@
senior tag
Na ácsi egy pöppet!
Egy szóval sem írtam, hogy elmarad a futam, én csak azt a lehetőséget vetettem fel, hogy ha időben nem javul meg a neted és késő lenne megrendezni a nürburgringi (remélem így már megfelel és nem kötsz bele!) futamot, akkor ne legyen hőbörgés, hogy most: mér' ez és ez jön, nekem meg nem volt időm felkészülni bla bla bla bla.
De javuljon meg minnél hamarabb a neted és tudjuk le a futamot. Én is ezt szeretném elhiheted.
-
Ventur@
senior tag
Köszönjük, hogy szóltál előre
.
Egyelőre csak annyi infó van, hogy Neuronak elment a nete és a Té (reméljük
) bőszen dolgozik rajta. Az elmaradt futamról meg akkor lesz döntés, amikor Neuro jelzi, hogy stabil újra minden
.
Figyelem!
Kérek mindenkit, hogy azért még ne vegye úgyhogy a futam nem lesz megrendezve. Saját véleményem, hogy ne maradjon el és későbi időpontban legyen megtartva (ugye eleve Curitiba kimaradt, szóval ha esetleg a végére is tesszük a nurnburgringi futamot, akkor sem vagyunk elkésve
).
Viszont - ha Neuro netjét esetleg túl későn csinálnák meg (elvileg 72 órán belül javítaniuk kell(ene)) - kérek mindenkit, hogy akinek csak ideje és lehetősége van, az azért offlineban készüljön fel Brands Hatch-ra (mivel ez lenne a most esedékes futam).
Uff! Szóltam
!
[B](#4627) JJános: A 2.0-á moddal kapcsolatban annyit tudok neked én elmondani, hogy az autók irányíthatósága sokat javult, valamint 3-4-5 mp-el gyorsabb időket lehet menni velük, mint a jelenlegiekkel. Ebből következik az, hogy pölö a kormány vs. bill. között továbbra is megmarad az a 2-3-4 mp-nyi "szakadék"
. Ami igazán érdekessé teszi a modot (még) az a különböző autók. Lada, 308, Leon TFSI, Volvo C30, Focus, Alfa 156 és még ami esetleg kimaradt
.
-
Ventur@
senior tag
Üdv mindenkinek!
Olvastam én is, hogy Neuronak net gondja van. Mivel 5 perc és indulna a futam, viszont szerver hijján nem tudjuk lefutni, ezért én azt javaslom napoljuk el a mai futamot.
Nem szeretném, ha ezt a futamot is törölnénk a naptárból, de viszont én azt se tudom senkinek mondani, hogy ekkor és ekkor lesz megtartva. Neuronak amint megoldódott a gondja majd jelzi és kiírják mikor lesz a futam
.
Részemről a mai futam így elnapolva, de kérek mindenkit, hogy azért legyen készenlétben a továbbiakban
.
Béke!
-
Ventur@
senior tag
(#4540) N€T0X|N: Na azért ilyen farost nem kéne betenni
. Jóhogy nem már a piros 7-es busz bele nem lesz téve és a Hősöktől a Keleti pu-ig fogunk versenyezni
.
(#4543) Satan_Claus: Na ezt már jobban el tudnám viselni, ez azért már csak túraautósabb
. Bár nálam a régi TOCA játékok emlékére, ha A4 akkor csak is 4WD
.
(#4548) Dragbajnok: Üdv bajnok
!
(#4550) b-type:"..és a WTCC rokonságot meg nem kellene erőltetni amíg ennyi segítséggel, és a valós versenyektől eltérő rendezéssel kerülnek placcra a futamok...".
Mindegy, hogy minek nevezzük a bajnokságot (felőlem lehetett volna: PH!TCC is), azért az egész szellemisége mégis csak a WTCC-hez áll közelebb
. Az meg, hogy mennyi segítség van alkalmazva megint más tészta. A banda 80%-a nem szimus beállítottságú, van olyan aki, most játszik először az rFactorral és vannak olyanok akik bill-el nyomják - tudom, jön az örökérvényű szólás: hogy bill-el nem játszunk szimulátort!, nekik viszont kell a segítség. Megnézném ki az aki bill-el ,minden segítség kikapcsolásával, normális időt tud menni akármelyik pályán
. Ha valaki ilyet felmutat, akkor mélységes elnézéséért fogok esedezni és meghajolok a tudása előtt
.
Felőlem lehet több RWD-s verda, pölö akár Satan által mutatott A4-es is, mivel annak van túraautós múltja, míg azért egy Mercedes SL65-nek nem hiszem, hogy túl sok van
. Egyébként tegnap este kipróbáltam a bömöst bill-el Nurnbugringen. Maradjunk annyiban, hogy többet drifteltem, mint egyenesen haladtam
. Minden elismerésem azoknak, akik kormánnyal is így tudják terelni a bajor csodát
.
(#4553) YakQzA: A 2.0-ás modban meg kell, hogy mondjam neked sokkal harapósabb az Accord, mint jelenleg
(bár én ennek ellenére 100%, hogy áttérek köv. idényben európai vonalra
. A 308 és a Leon TFSI igazi méregzsákok és baromi jól lehet terelni őket
)
-
Ventur@
senior tag
válasz
KaraDani #4526 üzenetére
Akkor meg Korn. Köss már bele légyszi
. Ezért 50 bajnoki pont levonás, mert jártattad a szád egy VB ellen és szerintem ebbe mindenki belemegy a kategóriádban
.
De mindegy, mert látom hogy amúgy sem találtam el, szóval mivel beleszóltál az istentisztelebe ezért még 25 pont levonás
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N #4519 üzenetére
öööcsééém ez a videó...hát ezek sem aludttejen nőttek fel az is tuti
. Mit leosztanak te jóisten. Elmebetegek egy elmebeteg pályán
. Nem lehetne majd a köv. modba betenni ezt a pályát
?
YakQzA: szám címét nem tudom, de szerintem valamelyik Corn szám. Na de gondolom ezzel sem sokat segítettem
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
KaraDani #4492 üzenetére
Bamme dani, hova sietsz ennyire
? Lassan ott tartunk, hogy tolatva jobb időt fogsz menni, mint én előrehaladva. Szóval lassíts, mert nem akarok hétvégén 1 kör hátránnyal futamot befejezni
.
([lelki_terror]Bár ha van Isten, akkor rajt után valaki szépen az elől lévőkbe rongyol és kiestek a fenébe...végre
.[/lelki_terror])
-
Ventur@
senior tag
(#4441) b-type:
csicsás egy szekér, de így kép alapján ezt az autót futamon a Taktaharkány - Boston - Peking útvonalon kell megkerülni, mert akkora batárnak tűnik
. Vectra sem egy kispolák, de ez még így - kép alapján - is ráver egy kört
.
(#4445) JJános: Ejjha JJ na szépen odapirítottál
. Majd ha leszel - na meg én is - este mutasd meg tesztfutamon mit tud az a koreai/amcsi csoda
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #4435 üzenetére
Sejtettem én, hogy itt van a kutya elásva, csak hát kellett a bizonyosság
. Egyébként meg nem vagy béna szerintem. Azért az a Valencia 8. qualy időt sem csak összeimádkoztad
(az, hogy a futamon nem úgy jött ki a lépés, már egy másik történet
).
Nurnburgringen én egyelőre ott tartok, hogy sikerült a 2:15,850, de ami fontosabb, hogy a tegnapi tesztfutamon is tudtam a stabil 16 körüli időket menni, szóval ez már nekem jó jel
. Még kicsit csiszolok a következő napokban a verdán, aztán hétvégén bevetem a titkos rizst és majd levillogok mindenkit az útról
.
-
Ventur@
senior tag
dzsaver: A korábban írt Cruze vs. Honda dolognál arra próbáltam választ találni, hogy a Cruze-al miért tudok olyan időt menni, amit a Honda-val eddig egyszer sem tudtam elérni
. Igaz a tegnapi tesztfutamon végre begyilkoltam 16 alá a rizsrakétát
. Viszont még így is messze vagyok a Cruze-is időmtől, de elég erről ennyi.
Az tuti, hogy köv. idényre váltok. Kell az újdonság
. Eddig nálam a Leon TFSI és a 308 az esélyes. Mindkettő iszonyat harap és mocskos jól lehet alapbeállítással is terelni őket. Ha most kéne választanom, akkor a 308-at kérném
.
Neuro: Talán a nogripen vagy az rfactor centralon láttam, hogy van valami dx9 mod ill. valami textura pack, amivel ilyen fényesebb-csicsácsabb kinézetet lehet rávarázsolni, de kéri a vasat azért hozzá
. Nem tudom pontosan már melyiken láttam
.
-
Ventur@
senior tag
Neuro és dzsaver:
Nálam nem a váltóval van gond, meg nem a setup-al (úgy érzem eltaláltam a dolgot, bár még kicsit csiszolnom kell rajta
. Nem is időmérőre akarom belőni az autót, hanem futamra, hogy ott tudjak stabil köröket menni. Mivel úgy is tömegkaramból lesz Nurnburgring első kanyarjában
), hanem az, hogy a Cruze-al lazán kihoztam a 15 alatti időt a Honda-val meg hülyre szenvedek és nem tudok 16 alá menni
.
Szóval keresnem kell valami jobb rizsgyárat, mert ez a mostani gáz nagyon
.
-
Ventur@
senior tag
Srácok!
Nem lehet autót váltani idény közben mi
?
Tudom, hogy nem lesz a válasz, de elszomorít egy dolog
. Nem bírtam még éjfél után aludni rendesen, ezért csak próbaképpen offline csaptam pár karikát Nurnburgringen a Honda-val és az eredmény: 2:16.003 (honlapon a best lapom 1 ezreddel gyorsabb
). Ennél többet nem bírtam kicsikarni belőle.
Na de most jön a poén. Tesztre "elkértem" Julezko Cruze-át (thx) és csont azzal a setuppal menten: 2:14.973-at. Most akkor mi a tetves egetet csináljak a Honda-val. Nem hiszem el, hogy majd 2 mp-vel lassabb időt megyek vele, mint a Cruze-al, amivel az egész mod alatt jó ha mentem vagy 20 kört. Ja és úgy mentem 15 alatt, hogy még vagy 4-5 századot simán ott hagytam a pályán.
Setup-ot nem tudok fejből, de amire emlékszem: 17L nafta, 21 fokos kormányszög, 55:45 fékarány, 3-as hátsó szárny, 5 fokos kerékdölés (vagy mi a t*k*m
)elől-hátul, 8.5 cm-es utazómagasság elől, 9 cm-es hátul, meg a ki és berugázósok is kis értéken (na ezt tényleg nem tudom fejből
). Cruze-al 8. best lapom lenne a honlapon, Hondaval 13. vagyok
.
Na nem lehet váltani
? (azért egy utolsó próbát megért
)
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ted-Mosby #4315 üzenetére
. Ahogy néztem nincs vele gond
.
Féltávhoz érkeztünk srácok, szóval gratula eddig minden résztvevőnek és további jó csapatást a hátralévő 5 futamhoz
. Independent kategória, ahogy nézem az elkövetkezendő 2 futamban eldőlni látszik. Neuro gyújsd be a bambuszt, mert le vagy maradva, Ted pedig kormolj az orra alá mindkettőnek aki előtted van
. Viszont a Rookie kategória most kezd izgalmas lenni
. Gratula zsomboor az újabb szép eredményhez, YakQza toljad neki te is keményen, mert csak 5 pont van köztem és közted. dugojancsi neked maxi tisztelet az elért eredményért
. Kár, hogy később tudtál csak csatlakozni. Bár ez így jó, mert akkor esélyük sem lenne ellened
.
Viszont én is megkérném a társaságot, hogy hétközben - ha nem is minden nap - de legyünk kicsit aktívabbak az esti teszteken, mivel most már futamok óta a szokásos történet van, hogy az első kanyart nem lehet túlélni nagyobb koccanás és balhé miatt. Tudom ez a rendes WTCC-ben is így van, de többeknek is már az első kanyar után elmegy a futam. Ez betudható a kevés rajtgyakorlásnak. Szóval, akik tud vegyen részt hétközben is
(kicsit magam ellen szóltam, mivel a múlthéten 1 nap voltam én is fent, de betegeskedtem és nem volt kedvem 38+ C-os lázzal a gép előtt űlni
). Tudom, hogy hétközben mindenkinek húzósabb a program, de azért írta, hogy aki tud vegyen részt
.
-
Ventur@
senior tag
JJ: Nem történt semmi
. Nekem valamitől átváltott a kép máshoz, aztán mire visszataláltam magamhoz, ott állt az autóm a pálya szélén, gázt meg hiába adtam egyszerüen az autó meg sem mozdult
(megposhadt a rizs?
).
Neuro: Részben egyetértek azzal amit leírtál: több gyakorlás = kevesebb baleset (remélhetőleg
), de...még mindíg azt veszem észre a futamokon, hogy amint zöldre vált a lámpa szinte mindenki nyomja neki, mint süket a csengőt és utána 100%, hogy jön a balhé. Ez eddig minden futamon így volt (totál mindegy, hogy most az adott versenyző, aki bajt okoz, milyen vezérlővel megy!) és így is lesz amíg az: első kanyarban kell eldönteni mindent szabály fog érvényesülni.
Részemről a hétvégi történések itt le vannak zárva. Örülök, hogy túl vagyok ezen a &@#*&@ (síííp) pályán és többet nem kell rajta menni
(nagyon remélem a köv. idényben kimarad Macau
).
-
Ventur@
senior tag
(#4063) KaraDani: Ööccséém ez nagyon büntent
. Odab*sz és azok az effektek az elején az kész. Smisát jól fel robbantottad
. Yak is basszus, hogy belerongyolt 3:50 körül Zodoba. Iiistenem, de szép volt, mint egy fasza kis igazi WTCC futam
.
(#4065) Satan_Claus: Nem is égel...hoooll máááárrr, kicsit sem
. Olyan sebességgel mentél basszus falnak, hogy már majdnem teret váltottál
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
zsomboor #4043 üzenetére
Köszöntem a csatlakozást
. Ki is nevezlek altábornagynak
.
Te amúgy miért álltál meg a kanyarban?
Valamiért átváltott a kép máshoz és mire visszataláltam magamhoz állt az autóm, megmoccani meg sem moccant hiába nyomtam a gázt, mint süket a csengőt
. Nem tudom mi a fene lelte a játékot.
-
Ventur@
senior tag
(#4033) smisa: Igen volt ilyenről szó, de nem lett alkalmazva (szabályzatban ill. a versenykiírásban sincs sehol feltüntetve)
. Véleményem szerint értelmetlen az, hogy 12 futamból csak 11-et veszünk figyelembe. Ha van egy bukós futamunk, hát istenem így jártunk
. Nem csak te jártál rosszúl ezzel a futammal
. Spec. nekem is bukó volt az egész
.
zsomboor neked meg gratula és maxi respekt a 4. helyért
. ([lelki_terror]Mutasuk meg ezeknek a fránya kormányosoknak, hogy mitől döglik a légy
.
Billentyűs társaim! Harcba hívlak titeket, hogy megalázzuk az elnyomó kormányos hatalmat! Kurzorra fel
!
Egyébként meg ha így haladnak a kormányosok, hogy lassan már mindegyiknek gondja van a tekerővel, oda jutunk hogy átvesszük az uralamat és bealázzuk őket rendesen
.[/lelki_terror])
-
Ventur@
senior tag
1 kör felénél átváltott máshoz a játék, mire visszaváltottam hiába nyomtam a gázt nem mozdult az autóm
. Remek verseny volt
!
-
Ventur@
senior tag
2.36, 2.39, 2.40, 2.41-es idők
@&#@* (sííííp) én meg 2.45 alá nem tudok menni
. Ki hagynám szivem szerint ezt a macaui futamot, de hát a rookie táblázat miatt kell a pont. zsomboor tör fel, mint a büdösvíz
Ted: Hiába néztem meg vagy 20x az autófestős videódat, akkor sem tudok csinálni egyet sem (akkor én most lúzer vagyok
?). Szóval, nekem megint bérfestőre lesz majd szükségem
.
-
Ventur@
senior tag
N€T0X|N: Majd adok én neked olyan újra fogalmazást, hogy megemlegeted. [lelki_terror]Egyébként is ilyen autófestést....széééégyen...paint-ben jobbat rajzolok
. Kevés vagy te ide, mint árvaházban a szülőiértekezlet
.[/lelki_terror]
(#3783) Ted-Mosby:
Pompáson nézz ki amit leírtál és most így első blikkre tetszik a boxkiállásos dolog is. Nekem, mint bill-es júzer kellesz nagyon, mint éhezőnek a falat kenyér
. Monza-ban a 6-7. körtől már iszonyatosan fájtak az újjaim
.
Mod v2.0-hoz srácok csak kedvcsinálónak annyit, hogy az autók - bár nem mindegyik - de sokkal gyorsabbak. Időket nem írok hagy maradjon titok
. Mivel még pre-beta fázisban van az egész, sokat nem árulok el, de egy-két dolog: Leon TFSI igazi méregzsák, 308 szintén. Lada nagyoon adja, C30 kellemes csalódás, Accord fényévekkel jobb, mint a jelenlegi. Ford meg még mindíg szörnyű
. Na ennyi mert kapok a fejemre
.
(#3788) adyz.: félre barmok, itt a bajnok
Kész ezen feküdtem, de így legyen, ha már voltál olyan merész és kiírtad a szélvédőre. Ha nem így lesz ladástól alád gyújtunk
.
-
Ventur@
senior tag
Csöcs mindenkinek
!
(#3743) zsomboor: Macau-tól ne parázz, ott sem leszek jó, mint Osch-ben. Marhára nem fekszik nekem az a pálya. Részben amiat, hogy szűk, részben meg a sok hülye tetves kis kanyar miatt. Szóval ne parázz, mert úgy is garantált a nagy balhé a futamon
. Én nem is törekszek jó rajthelyre, mert úgy se jön össze, hogy az első komoly kanyarnál ne legyen tömegkaramból (lásd: Monza, de Osch-ben is kis híjja volt!). Túlélésre megyek itt is
.
(#3761) Satan_Claus: Elmész te a jó fenébe az időddel, na meg hogy ha jól tudom bill-es vagy, szóval éppen ezért elmehetsz a búsba
.
(#3764) N€T0X|N: [lelki_terror]Na te is mész a jó francba most már. Mit képzelsz te magadról? Nem vagy már egy kicsit pofátlan? Még képes vagy ilyen időt berakni, holott mindenki tudja mekkora egy csíter vagy. Na meg nagyképűen - lentebb - magyarázod, hogyan hoztad össze az időt, pedig csak benyomtál gép gombot a csíten. Te kis @&#*&&#@ (síííííííííp)
.[/lelki_terror] Azért légyszi futamon majd ne körözz le, oké
?
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ted-Mosby #3739 üzenetére
.Amint otthon vagyok töltöm is már lefele
.
Amúgy kezdünk már olyanok lenni, mint a nagyok. Minden hónapban 1 patch
.
Oszt egy kérdés: a 4 magvas procimat megaja gétéöccáznyócvanamat kihajcsae mostan má' fúlhádéba'
? Mer' én csak fúlhádéba' jáccom. Nem is tudom hogyan lehetett élni régen fúlhádé nélkü'
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
KaraDani #3657 üzenetére
Danifijú he! Há' dogozzó má' valamitet ezzel aja videjóval-e mer' nöm lehet mögtekintenije
.
Tetves szonija is-e há' ho' húzzam fel-e őtet aja vasvellára, nem agyaja a jó muzsikát alája. Valamije lakodalmast tegyé' má' alája. Tudod ilyen kadlotkarcsit, hárompluszkettőt, lagzilajcsit kékaszemed, akácosúthavégigmegyekrajtadéééénnnn...há' érted-e na, tudod-e te na
.
Nejuro: Kitet érdekel ho' te hogyan szeressed
? Nekünk kell ajaza zene alája na. Csöndben legyé' mer' megszúrkállak a vasvellával
.
-
Ventur@
senior tag
(#3565) KaraDani: Muchas gracias Dani a leírást
. Néztem is, hogy miért van annyi kamerabeállítási lehetőség, de most már tudom
.
(#3570) zodo: Köszöntem...és reszkess, mivel kegyetlen VB leszek. Nem kímélek senkit
.
Bázzz Ted megelőzté, szóval mégis szerkesztettem a hsz-met, mivel én még az 1.0-ás verziót ajánlottam
.
Satan_Claus: Csak tölsd bátran és játsz
. Benne van minden ami kell. Hidd el nekünk nyugodtan
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
KaraDani #3560 üzenetére
Kva jó lett Dani
. Írd má meg privátban, hogyan csinálod ezeket a kameraállásokat. Legjobban a rajtos rész érdekelne
. Egy-két dolgot én is tudok, de ilyet spec. nem
.
Előre is köszöntem
!
Ui: Na remélem ma már feltudok menni Osch-re tesztelni, mert napok óta nem futottam ott egy karikát sem. Monza óta jó ha vagy 5 kört mentem azt is offline-ban (mostanában egy kis COD4 multi móka napokat tartottam. Ha már meg van nyüstöljem azt is
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- JBL Tour One M2 - Champagne
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest