- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Mityu_76 #6223 üzenetére
80-90 felett mennyit akarsz még baszki?
1024-es felbontásra 5850... hát ha a kihajtás érdekel, akkor az én GTS250-em is nyom 100+ fps-t ezen a pályán, jóval nagyobb felbontásban (1680x1050, természetesen max. grafikával) és jóval gyengébb procival (2 mag 2.93Ghz, mondjuk alapból a játék csak egyet használ, ha nem +fullproc kapcsolóval indítod).
Szóval nem, nincs kihajtva az a kártya... de ebben a felbontásban soha nem is lesz. -
JJános
addikt
válasz
Mityu_76 #6038 üzenetére
Én Hondás leszek, de nekem már van csapatom. Oxyval viszonylag hamar összeálltunk.
Ha akarsz hozzánk jönni harmadiknak, akkor beszélek elősször Oxyval, hogy van-é ellenvetése.
Meg Neurótol meg kell kérdezni, hogy mehet-é a három egy csapatba. De szerintem nincs akadálya.
A festés nálunk már eldöntött, hogy lesz. -
KaraDani
addikt
válasz
Mityu_76 #5964 üzenetére
Biztos, hogy rövidebbet lehet fékezni abs nélkül, ha jól csinálja az ember. Nekem is le kellene szokni róla, GTL-ben meg semmilyen más játékban nem használom már amit singleben játszok.
Amúgy meg annyit "profi"-ztok itt. Mostmár akkor szeretnénk látni a pénzt is, aki profi az abból is él
-
törölt tag
válasz
Mityu_76 #5630 üzenetére
engedi sajnos.
meg lehet moddolni hogy nehéz legyen (nehezebb), de általában nem használják mert lassabb lesz tőle a köridő.
A valóságban is elég egy gázelvét a felváltáshoz, te is megcsinálhatod csak nagyjából érezni kell mennyi.
Egy könnyített blokknál ahol hamarabb esik-kell a fordulatszám egyszerűbb, az utcai autón felesleges.Ami nagyobb szívfájdalom (nekem) hogy a visszaváltást is megteheted kikapcsolt automata kuplung mellett anélkül hogy kuplungolnál....itt mondjuk annyi van hogy egy jól megírt clutch nyomaték és leváltási idő mellett az RWD meg tud táncoltatni féktávon simán. De a legtöbb moddnál erre nem igazán figyelnek.
Az FWD-nél szinte semmi nincs akár kulisszásan akár szekvenciálisan váltasz nyugodtan dughatod vissza kuplung nélkül féktávon...én mondjuk mindig rúgom a gázt ha visszaváltok, szal az sem kerül semmibe..talán használ is,..de a lényeg hogy nem igazán büntet a játék.
Meg lehet írni úgy egy moddot hogy rákényszerítsd....pl. magasra blippeled a gázt váltásoknál, és a motor fordulatszámhoz kötött elhasználódását ehhez igazítod, és a különböző kopásokat...de ehhez már társaság is kell aki így vezet....mert különben itt mindenkinek 1 kör alatt elfüstölne a motorja.
Ott van az F1 '79 mod, ott figyelni kell erre. be kell melegíteni a gumit, és ha nem használod jól az autót akkor tönkremegy.
..persze ehhez be kell kapcsolni a mechanikai hibákat meg kikapcsolni a vezetési segítségeket..stb. -
KaraDani
addikt
válasz
Mityu_76 #5473 üzenetére
Alfával, Cruzeal, Lacettivel-vel mentem már Hungaroringen pár kört. Tök ugyanúgy 57 végi időket tudtam futni mindegyikkel. Majd még szépen lassan kipróbálom mindet, de szerintem semmi csoda nem lesz, nagyon egyformák.
Neuró: Akkor Hungaroringre nem kell szavazni, az fixen benne van a versenynaptárban, ugye?
Le kéne már szednem azokat az átkozott track packeket, de olyan tempóval jön, hogy az valami gyalázatBepróbáltam most is 15-20kb/sec
Ennyit nincs összesen bekapcsolva a gép egyben, most szar megaupload miatt rakhatok fel valami download managert
-
JJános
addikt
válasz
Mityu_76 #5180 üzenetére
Ha megnézed a visszajátszást, még Ted mögött voltam, amikor elkezdtem nyomni a féket.
Ha megnézed, a féklámpák egyértelműen mutatják ezt, mind ahogy azt is, hogy nem előrefelé igyekeztél, hanem elém kanyarodtál.Mindamellett a balhé az enyém. Ezt sosem vitattam. Csak a várható viselkedés a részedről sem az volt, ami.
Ami pedig az időmérőt illeti, visszanéztem, és sem téged, sem mást nem akadályoztam.
Nem úgy, mint te, aki időmérő balesetet okoztál egy sárga autónak.Ezeket bátran írom, mert visszanéztem több autó szemszögéből.
-
KaraDani
addikt
válasz
Mityu_76 #3829 üzenetére
Hát G25-öt már egyáltalán nem kapni, még használtan is vadászni kell. Hogy tudtad leszedni a kormánykereket a tengelyről? Hasonló cipőben járok, enyém is szétesőfélben van, egyre erősebben lötyög maga a kormánykerék a tengelyen, szerintem záros határidőn belül úgy járok mint te, és megadja magát.
-
JJános
addikt
válasz
Mityu_76 #3469 üzenetére
Nem igaz, és mentél tovább, mint aki jól végezte dolgát, és a végén egy bocsi sem.
Nézd végig a futamom. ahol eltűnt a tábla többször kicsúsztam, de a sikánokat igyekeztem szabályosan venni.
Ha normálisan megbeszéljük a végén, nem jelentem.
Kirakott zsombi is, de elnézést kért, és el is felejtettem. -
Ventur@
senior tag
válasz
Mityu_76 #2899 üzenetére
Nagyon remélem én is, hogy lesz valaki aki ír egy jó hondát, mert nekem sincs szívem megválni a jó kis rizsrakétámtól
. Rice Power
.
(#2900) zodo: Nem kell vérkomolyan venni, ez csak a szokásos lelki terrorom, amit alkalmazok, mivel valahogy le kell küzdenem a hátrányt, ha már a pályán erre nincs esélyem ellenetek
.
-
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Mityu_76 #1611 üzenetére
A dds fájl elnevezése telejesn mindegy mi, csak a veh fájlban is arra kell hivatkozni.Máshol a játék nem kresi ezt a fájlt.
Egyszer már nálam is előfordult ez a probléma régebben egy festés után, de csak most jutott eszembe, lehet hogy az is számít hány karakter van a .dds előtt.
Ez volt a "rossz" verzió:
Mityu76_HONDA_ACCORD.DDS
és így lett jó:
00076_HONDA_ACCORD.DDS
a második 2 karakterrel kevesebb.
De ez teljesen lényegtelen, bőven elég ha így nevezitek el pl.:
Mityu76.DDS
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Mityu_76 #1600 üzenetére
Ez az oldal már megjelent itt, talán nem is egyszer.
Ted idetette az biztos. Nem pont a Hondákat, de az oldalt.
Figyelmesebben olvasd legközelebb a hsz-eket.
Igazad van, így egyénibb leszel.Zodo
Mondjuk időzabáló foglalatosság az biztos, talán azért fizetős.
Itt nálunk viszont ingyenes bármilyen segítség.
Szóval szívesen segítek bárkinek is a festésben, amit tudok.
Mindent nem tudok sajnos, de már elég sok mindent.
Erre a hátralévő pár napra felajánlom a szabad kapacitásomat bárkinek.
Bedolgozom szívesen. -
Ted-Mosby
senior tag
-
motormouse
aktív tag
válasz
Mityu_76 #1319 üzenetére
...ömm mielőtt átfested sztem egyesítsd a rétegeket, utána fesd át
...amúgy készül a verdád, de tegnap egy áramszünet miatt kárba ment az első példány, ma meg autót akartam venni de eddig eredménytelenül, szóval röviden tömören még se neked sem nekem nincs autómaddig itt van ez, ha ezt még nem nézted : honda accord vodaphone
csak nevezd át, aztán a hétvégén igyekszem a redbull-al -
válasz
Mityu_76 #984 üzenetére
Én is csak azért írtam, hogy lássátok hogyan nézne ki ez az egész élesben. Természetesen itt semmiféle büntetés kiosztásáról nem lesz szó.
Megpróbálom ma este 7-re is belőni a szervert, de nem biztos, hogy itthon leszek. Ebben az esetben a jelenlévők szavazással tudják irányítani a szerót, csak egy kérdés van: Spa - ami most is fut - megfelel pályának?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged