- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted-Mosby
senior tag
-
-
Papíron az is ugyanaz, mint a BMW, vagyis az eredeti modkészítő alkotta ilyenre. A különbség az új motorban és a 6 sebes váltóban van (bár a Merci és az Audi alapból 6-os, szóval ez csak a BMW-nél változott). Ha valamitől más, azt nem tudom miért lehet, de ez van. Annyira nem értek hozzá, hogy tökéletesre csiszoljam őket, mint ahogy az FWD-nél se tettem, csak összehangoltam mindet.
-
Úgy értem, hogy pl. ha 20km/h-nál rálépek a gázra, kb. negyed másodperc alatt megfordul, mintha nem egy 1.5-2 tonnás szörny lenne, hanem valami 200 kilós tákolmány.
Hát, egyrészt nem is 1.5-2 tonnás, mert ez egy versenyautó. Másrészt 280Le, az 280Le és egyesben szeret elpörögni egy ilyen gép, ha padlózol vele. Persze fwd után ez nyilván újdonság.
Roli: azt értem, hogy neked 8, de a hiba okát meg kéne találni...
-
KaraDani
addikt
Az hagyján, hogy én levezettem, na de végig nézni, milyen unalmas lehetett
A Verda kérésen kicsit túl pörögtök, szinte teljesen egyformák, az a minimális difi, ami a tengelytávokból lehet, annyira kicsi, hogy észrevenni is alig lehet. Azt kell választani ami tetszik, meg jó a hangjaJJ: nem igazán értem, hogy ha külön raktad fel, mi gondod lehet vele, mivel nem is "rendes" telepítés, csak egy önkicsomagoló telepítő, a registryhez sem nyúl.
3 perc és végez a gép a Nürburgringi video renderelésével, gyors csekkolás, hogy oké-e minden, aztán izzadhat a net a proci után a feltöltéssel. Ha minden jól megy 1-1,5 óra múlva fent lesz.
-
Nekem viszont pl. a kocsi oldalán van a rajtszámom és a nevem is. Gyakorlatilag ugyanúgy, ahogy a mostanin is. Eszem ágában sincs összefirkálni az ablakokat (na jó, első szélvédőn még ott van a nickem).
Úgy gondolom ebben ne legyen megkötés. Látszódjon a rajtszám, aztán kész. A többit szerintem mindenki csinálja, ahogy akarja (kivéve lehetőleg a szélvédő feliratot az egységesség kedvéért).Dzsaver menet közben ígyse-úgyse látod, ha egyszer oldalt van a szám.
Úgyhogy nem teljesen értem a problémádat. A nézők pont hogy látják, akárhol is van. -
dzsavermadar
senior tag
Azért javasoltam az ajtót, mert azért a rajtszámnak jól láthatónak illik lenni.
Nem tudom, hogy némelyik autó hátsó ablakán mennyire látszana.
Nem igazán láttam még rajtszámot ablakon.
A nevedet meg oda rakod, ahova akarod, akár látszik, akár nem.
Ha akarod fel sem tünteted. -
Tehát ha a játék nem jelzi érvénytelennek, ha valamilyen szinten lecsapok egy kanyart, attól még az lehet a VB-k szerint érvénytelen?
Nem véletlenül írtam neked az elején, hogy olvasd el a szabályzatot.
Természetesen szabálytalanságért büntetést kapsz - ha a játék nem büntette.
-
JJános
addikt
"Még így is hihetetlen nagy élmény, hogy úgymond nem tétre megy."
Amúgy tétre megy, mert pontokat lehet kapni, és élvezni ha jó helyezést csinálsz, de valóban hihetetlen élmény! Még nem lankadt meg bennem a szorgalom, mert ezt én is így gondolom. Hihetetlen élmény.
Aztán jön a futam kiszárad a szám, és kapkodom a levegőt, és ebből felszabadulni is elég nagy élmény.
-
Azzal megkönnyítenéd sokak dolgát.
Elsőre nem rossz az a 40-es idő. Cruze-zal fogsz nyomulni akkor? Mert a másik időt akkor kiszedem (elvileg csak egy kocsival jöhet mindenki), hogy ne zavarja ott a képet - úgyis jóval rosszabb.#5054 Satan: benne van a Lacettiben a 36-os idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Elektromos cigaretta 🔞
- Háztartási gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged