- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
motormouse
aktív tag
...ott vannak a szeren, sajna csak a másodikat láttam de 5perc után úgy beleéltem magam h már szinte izgultam is, nem szaroznak
-
motormouse
aktív tag
...azt melyik fórumon lehet/kell megvitatni h az autó tuningolása után, mely módosított fájlok kerüljenek vissza a .mas fájlba és mit kell külön? ...jelenleg az autó belsejét, lámpáját, kerekét, kijelzőjét, ablak belsőnézetét visszatettem, csak a külső ablak és a skin van külön DDS-ben
-
motormouse
aktív tag
Neuro! ...volna neked vmi tipped peugeot kerékre? ...mármint h nem találom hol tudnám átfesteni és látom nálad fehér
-
motormouse
aktív tag
válasz
Ventur@ #5711 üzenetére
...ohh jajj, bocs a rossz linkért
, nem is igazán az uccsó futam a lényeg ebben, hanem a köv szezon. Két lehetőség adódik vasárnaponként, vagy itthon leszek és no problem, tudok indulni, vagy az h menni kell dolgozni, de általában időben és akkor estére a német határon be tudnék lépni a futamra (laptopon billel igaz, de tán csurranna 1pont v vmi
)
...most meg neki esek és megszakértem az ablakot -
motormouse
aktív tag
válasz
motormouse #5706 üzenetére
...be is léptem most innen a szeróra, így egyedül nem volt semmi para, folyamatos frankó, max majd jó hülyén fognak nézni rám a kávézóban a kamionosok h itt játszom
-
motormouse
aktív tag
válasz
N€T0X|N #5667 üzenetére
...
maholnap hazaérek és megnézem, azaz alpha lesz a gond, azt írta is h elveszik, amúgy angol, de max ha nem jön össze azért megszerkesztem és átküldöm, de talán menni fog csak kiestem a gyakorlatból
...köszi még egyszer
...amúgy ilyen a net itt Suben-ben, ha netán vasárnaponként jönnék ki időben, innen tudnék versenyezni
http://www.speedtest.net/result/1236511388.png -
motormouse
aktív tag
...volna egy problémám, de ráér mert most kb keddig nem leszek photoshop közelében, de az a gondom, h a peugeot 308as ablakára akarok képet tenni (szöveget még nem próbáltam) de nem a fehér lécre az első szélvédőn, hanem az oldalsóra , és elveszik az átlátszósága, fekete lesz meg az első lámpa is, ...ír vmit h az alpha elveszik, kikapcsoltam, meg próbáltam a játékban lévő szélvédőt is és az autó csomagban lévőt is, az egyiknél a photoshop túl sok csatornát talál és nem menti, egyesítve meg megint fekete, ...amúgy odateszi az ablakra amit akarok csak nem átlátszó
...ha valaki tudja miként lehet, megköszönném, meg ha sikerül vkinek vmit odatenni úgyh átlátszó marad, akkor elmenthetné nekem és majd letöltöm v vmi, ...kedd környékén leszek már asszem -
motormouse
aktív tag
dzsaver! ...asszem te nézed az enyémet, vagy mindegy ki, érzésem szerint nem tiszta a gyors köröm, nem nem tuti
-
motormouse
aktív tag
...bocs Dzsaver! ...kékhalál
, most meg nem lehet csatlakozni m verseny van, majd késöbb felnézek még
-
motormouse
aktív tag
...JJ! ...van egy Genius Speed Wheel 3 MT USB kormányom feleslegesen a szekrényemben, dobozával, garanciával december 27ig stb... , kb két hetet használtam aztán megvettem aThrustmaster-t m a Momo után hiányzott a kismotor hatása, amúgy van rajta Vibration Feedback, ha érdekel megbeszélhetjük, úgyis szinte mindig Zircen keresztül megyek kifele, ...ma is indulok németbe, későeste elviszem ha gondolod, kipróbálod aztán megegyezünk
(5nél többet nem kérek érte)
-
motormouse
aktív tag
válasz
Satan_Claus #4000 üzenetére
...azt akarom kérdezni, h ha kimegyek a boxba a felvezető után (m elfelejtettem tankolni) és a zöld (rajt) után ugye a játék megtankol nekem a megfelelő mennyiséggel kb 11mp alatt, plusz vártam még pár másodpercet, plusz amire kiérek a boxutca végére, ...na szóval olyankor mennyit kellene várnom h ne zárjon ki?
-
motormouse
aktív tag
Sziasztok! ...kissé eltűntem, sok a meló meg minden, próbálom utólag olvasni a hsz-eket, de ha vannak olyan dolgok amiket kötelezően be kell pótolnom (patch v bármi), megtennétek h csak röviden idebiggyesztitek nekem
köszi
...meg ránézek ezután a honlapra is, és még az is lehet ma felugrom edzeni este
...remélem hétvégén tudok jönni -
motormouse
aktív tag
...kékhalál
-
motormouse
aktív tag
válasz
motormouse #3430 üzenetére
...már megvan
...de soha sem fogom megérteni ilyenkor miért lesz elérhetetlen egy darabig
, és főleg soha nem tudom mitől jön vissza
-
-
motormouse
aktív tag
válasz
Sziszifeca #1992 üzenetére
-
motormouse
aktív tag
válasz
motormouse #1911 üzenetére
...hát nemtom h sikerült de most meg jó, szóval az előző hsz-t felejtsétek el
-
motormouse
aktív tag
...vmi gáz van nálam megint, amióta feltettem az új verziót ugyanaz a jelenség van h nem látom a szerót, a honlapunkon sem fut a csík, nem látom az online állapotát a szerónak
...múltkor egy rendszer visszaállítás elegendő volt, most már mindennel próbálkoztam ami tőlem telik és a súgót is átkutattam, de hülye vok ehhez
...gondolok olyanra h tiltja vmi az oldalt, vagy az ip-t, simán kilőttem a tűzfalat meg a vírusölőt is de nudli...ha valaki tudja mit, hol, hogyan kell beállítani egy xp-n, vagy a védelmen v bármin h működjön, kérem segítsen! Köszönöm!
-
motormouse
aktív tag
...én vmit nagyon benyaltam a versenyen, hiába nyomtam a versenyre nem tett ki a rajtrácsra, aztán egyszer csak, mikor már láttam mindenkit elindulni a felvezetőre, kirakott a boxba, nekiindultam h akkor hátha mehetek utánatok, láttam h zöld a lámpa, nyomtam egy kövéret és azt írta piros lámpánál léptem ki v mi
...visszanéztem zöld volt
-
motormouse
aktív tag
válasz
dzsavermadar #1452 üzenetére
...
-
motormouse
aktív tag
válasz
dzsavermadar #1450 üzenetére
...hát a fő arculat és a cruze marad mindenképp, szponzort szabad hozni, van még hely az autón
...és ami a tiltakozásodat illeti, Üdvözletem a Balaton Team-nek és az Unicumnak!
Találkozunk a pályán!
-
motormouse
aktív tag
válasz
Ted-Mosby #1447 üzenetére
...kimondottan mi nem jelentettük be, Baluuuka és én, mi egy csapat vunk, azonos verdával külön rajszám és név,remélhetőleg a patch után úgy is fog látszani h a chevrolet cruze-on belül a Chevrolet Cruze mellett az M-Motorsport (mint csapat) lesz látható és azon belül a két autónk
...akkor ezek szerint van még 1 hely, de mint a csapat főnöke kijelentem a csapat színeiben kell h versenyezzen, természetesen az Ő autóját is ellátom a nevével és rajtszámával + az extra kis táblával belül
-
motormouse
aktív tag
...Ted! ...ment pü, nevezés meg egyéb
-
motormouse
aktív tag
válasz
Mityu_76 #1319 üzenetére
...ömm mielőtt átfested sztem egyesítsd a rétegeket, utána fesd át
...amúgy készül a verdád, de tegnap egy áramszünet miatt kárba ment az első példány, ma meg autót akartam venni de eddig eredménytelenül, szóval röviden tömören még se neked sem nekem nincs autómaddig itt van ez, ha ezt még nem nézted : honda accord vodaphone
csak nevezd át, aztán a hétvégén igyekszem a redbull-al -
motormouse
aktív tag
...na vettem egy photoshoppot és ez már kezeli a plugint, szóval délután kezdődik a fóliázás
...majd vhogy azt akarom még megoldani h rendesen az én nevem legyen a nevem és a csapatom az M-Motorsport, mármint h a játékban is így szerepeljen mint külön autó, h az M-Motorsport autója és személy szerint az én verdám... ha ebben az ügyben kapnék infót jó lenne
-
motormouse
aktív tag
válasz
motormouse #1103 üzenetére
...hehehe nem adtam fel és sikerült
, igaz rohadt béna vagyok de legalább összejött
...most annyi bajom van még h a dds plugint nem akarja felfogni a photoshop CS2-öm , ha erre jönne megoldás priviben megköszönném
-
motormouse
aktív tag
-
motormouse
aktív tag
válasz
N€T0X|N #1078 üzenetére
...jaja megtaláltam, annyi h akkor a sima full-ra rátettem tévedésből a Ted féle v.2-t, aztán most rátettem a phmódot, remélem nem üti egymást a kettő
...az autó alapok az miaz? leszedjem?
...ja és baluuu megmutatta h kell belépni, de az írja jelen pillanatben h nincs elérhető játék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged