Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Szétszaladt a társaság, ki erre ki arra.
Apropó van még pár szabad hely a VCRC Ktcc bajnokságában akinek kedve támadna a virtuális aszfalt koptatásához!
Bővebb infó a honlapon => Vcrc.hu
Promo és a próbafutamról készített összefoglaló videó, Sziszifeca jóvoltából. -
Önmagában nekem nem működik a mod, indítás után kéri a nevet és egyéb adatokat, de nem engedi Accept-elni a kiírás és semmilyen billentyűre, kattintásra nem reagál, csak ctrl-alt-delel lehet bezárni.
dugojancsi: "két analóg kar és nem kell átnyúlni" -ezt nem tudom hogy érted, de joy pontosabban iránytítható, mint rumblepad-en, és hátul nekem tengelyek vannak fékezésre, míg neked csak gombok, így elméletileg jobb időket kellene elérnem vele, de inkább egy olcsó kormánnyal próbálkozom most.
-
Superman
nagyúr
A My Tweaks-nél beírsz egy nevet, utána save, ekkor engedi elmenteni.
Azt a balra húzást ki lehet vele egyenlíteni talán, a tengely kalibrálásával, de ehhez neked kell belenyúlnod, mégpedig a cALIBRATION PONT ALATT A mIN ÉS A mAX ÉRTÉKEKET VÁLTOZTATVA.
(A Caps Lock miatt már nem törlöm vissza...
-
YakQzA
tag
Nagyon jó lett! Tetszik!
Am mi az az LX Power? Csak nem találtátok vhol ezt a fényezést?
A miénk Dugóval talán nem lesz ennyire szép,de lesz benne meglepi és apró finomságok!Motor:
(y)
Nyomhattál volna egy gyors versenyt is a kamionnal!
Tesómnak van 90km/h tiltás a teherautóban. Volt már, hogy jól megviccelte egy kamion! -
zsomboor
tag
Nekem úgy tűnt fel, hogy a BMW-vel van valami, úgy jeleníti meg ha más BMW-vel megy, mint amikor belép valaki és kint vagy a pályán....és ez a hibaüzi is akkor van, ha valaki BMW-vel kószál a szerveren, asszem az előbb be tudtam hiba nélkül lépni, amikor nem volt BMW fent..
(én is BMW-vel megyek, de a sajátomat ugyebár normálisan megjeleníti, csak másét nem...)
-
Ventur@
senior tag
Nincsmit. Én benne vagyok, hogy csapattag légy
.
Gondolkoztam, hogy legyen Hello Kitty Motorsport a nevünk, de az szerintem kicsit betenne mindenkinek
. Na ez eléggé félelmetes lenne. Képzeld el, hogy belépsz szeróra és beírjak: Na megjöttek a cicák
. Húúúú.....gémóver
.
-
zodo
nagyúr
Melyik pályán?
Új módot még nem tettem fel de az előzetes teszt kiadásban végig a gyári alapbeállításokat használtam még a fékerőt sem állítottam el és átlag 1:44-ket mentem az A1-en. -
-
+1:
A pályán alig van amire számolni lehet. Hiányoznak a táblák nekem.
Milyen táblák? Ha még nem töltötted le a packot, akkor nem tudom mire gondolsz, de a Hungaroringen ugyanúgy vannak táblák.
Némely pályákon valóban nem sok dologhoz lehet mérni a fékezést, hát evvan. Arra majd nem szavazol. -
Ventur@
senior tag
Na azt nem próbáltam rá, de majd megnézem milyen. Meg van egy régi tesztfutamos Zolder setup-om, majd csiszolgatom azt...na meg várom zsomboor segítségét majd
.
Ui: Hoppááá még mielőtt "valaki"* rámpirítana elírtam:
nürnburgringihelyett nürburgringi. Na még időben javítottam.
* igen bambuszrügy rád céloztam ezzel
.
-
Ted-Mosby
senior tag
én szorítottalak ki ????
hol???láttam a tükörben,hogy jobbról jössz,ha megnézed a replayt sokkal előbb fékeztem, mint a többiek, mert már láttam,hogy mi következik
elengedtelek,hogy menjél,hely volt bőven,össze sem értünk ha jól emlékszemazt mondod, hogy vállalod a büntetést erre mi történik engem is beleveszel, pedig semmi közöm az egészhez,mivel előbb fékeztem az első kanyar után már jóval előttem voltatok az ütközés pillanatában, így fel tudtam készülni a kikerülésre,szerencsére találtam helyet
előttem történt az egész,nincs mit rajta fényezni ez teljes egészében a Te hibád volt
-
Ted teljesen szabályosan de kiszorított.
Na ezért kapod a kemény beszédet. Mert ilyeneket írsz. Komolyan... ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek, legalább gondolt át, mit írsz le. A megfogalmazás Mityu részéről meg lehet akármilyen, de a kész tényeken nem változtat. Kitorpedóztad, ott van a replayben. Ennyi és nem több. A többi sallang, felesleges pörögni rajta.
-
InHell
senior tag
Hát azért még ez nem teljesen így van, mert ahogy jelenleg autózom, kb. 4 kör alatt elfogy a gumi, szóval nagyon sok mindent kell még tapasztalnom-tanulnom.
Pl. még ott tartok, hogy akárhova állítok akármit a setupban, egy mp-et sem tudok javítani, illetve nem nagyon látok semmi különbséget. Pedig direkt kipróbáltam ilyen drasztikus változtatásokkal is.
Nem tapadt jobban utána az autó, de nem is lett rosszabb.
Ugyanúgy tolja az orrát minden kanyarban.
Gondolom úgy kéne, hogy jobban lelassítsak kanyar előtt, majd a kanyarban kigyorsítani, de valahogy mindig túl lassúnak tűnik még így is a kanyarsebességem.
Szóval jócskán van mit tanulnom. -
Csak Mityunak nem kéne úgy tenni, mintha nem követett el volna ellenem már hasonló koccot.
Annak semmi köze a mostani esethez.
Meg nem kéne úgy beállítani, mintha én szándékosan cselekedtem volna.
Senki nem állítja be úgy, csak már megint sajnáltatod magad, miközben te hibáztál és megint kezdesz marhaságokat belemagyarázni, csakúgy mint Adyzzal való esetben, amikor kiraktad.
Büntetés lesz, túllépünk rajta, ennyi. Ne fújd fel ennél jobban, mert mindenki kapott már büntit (kivéve aki nem). Ezekkel a hsz-ekkel csak kinevetteted magad.Mityu a versenyen legalább három embernek neki ment. Innentől nincs jogalapja
De van, mert ahogy fentebb írtam, ennek semmi köze ahhoz, hogy te kiraktad a verseny elején a pics@ba és még neked áll feljebb, hogy kanyarodni mert a kanyarban. Te meg úgy elfékezted, mint az állat, az nem - csak - a rázókövön múlott.
ne írjon hozzá véleményezést, mert ő sem makulátlan.
Lásd fentebb. Egyébként meg, de igenis írjon, ha róla van szó.
-
Mityu_76
tag
Istenem ember miről beszélsz?????
"Mityu is kissé benne van a dologban. Annyiban, hogy elindult felém. Tudnám miért kellett néki olyan hirtelen felém fordulnia, amikor előrefelé bőven volt hely."Ember mentem az íven amelyen mindenki elfordul........Nézd meg már azt a videót, hogy te honnan és hogy érkeztél....... Ne tedd nevetségessé magad az ilyen commentekkel....... fékezned kellett volna ahogy mindenki fékezett, és akkor nem történik semmi, de te ehelyett kivágtál a pálya szélére..... nincs mit erről többet beszélni, és hidd el, nekem is kellőképpen felment az agyvíz, hogy egyáltalán ne tudjak koncentrálni, és ez látszott is. És talán egyetlen hét volt, hogy két napot tudtam a verseny előtt gyakorolni, és stabilan tele tankkal 1:38-5 időket tudtam menni a verseny előtt. Tehát nekem is elborulhat az agyam mint neked talán.
Részemről lezárva a vita.Peace.
-
YakQzA
tag
Igazából örülnöm kéne nekem is az eredménynek, de mégsem vagyok teljesen elégedett magammal!
Először Teddel nem bírtam, pedig az elején feltartott!(nagy szó)
Aztán történt egy kis malőr és leszakadtam róla. Utána meg azon kaptam magam, hogy annyira izgulok, hogy elkezdem lejárni a pályáról! Ted végleg elérhetetlenné vált. Sőt a mögöttem lévők is kezdtek felzárkózni rám.
Próbáltam lenyugodni így az üldözőket "leráztam".
Majd M4d hibázott és jött vissza a pályára, de olyan jól csinálta, hogy elrontottam a célegyenes ráfordítót és nem tudtam elé kerülni utána meg nem bírtam vele.dugojancsi
Veled mindig csak a baj van! XD -
smisa
őstag
Nem akarom elvenni akedved de nézd meg az én múltkori esetem ott csak simán más íven mentem.
Amúgy a tegnapi versenyről ezen a pályán a +15sec nagyon durva volt (mivel 1:38 alatt körbe értek)
szinte az első kör 1/3-n túl volt mindenki. A gumik a 15sec alatt szinte 65fokra lehültek szóval no comment örülök hogy beértem igaz egyszer Satan-t majdnem megfogtam de inkább eldobtam a vasat mint hogy megtoljam
mert Ő is pont akkor szedte össze a gépet kintről
-
Komolyra fordítva a szót, annál azért vegyük komolyabban ezt a bajnokságot - ha már bajnokság - hogy nem cserélgetünk embereket, meg veszünk fel akárkit (nem félreérteni). Volt aki nevezett, de el se jött, bár annál érdekesebb, aki azt mondta jön, aztán volt kemény egy versenyt. Gyerekek, azért ez nem erről szól. 60%, azaz tulajdonképpen 70% - ha beleszámolom a kihagyott Curitibát is - lejátszott versenyek után semmi értelme újakat bevenni. Vagy lehet, csak akkor ne hívjuk bajnokságnak, ne menjen pontokért meg ilyenek. A feléig még elfogadhatónak tartom a nevezést, még ha az eredeti álláspontom nem is ez volt, de most már nagyon nem. No offense.
Diktátor úrnak is elmondtam a véleményem, majd kitalálja mit akar. De lassan annyi mindenbe tudnék belekötni, hogy lepuccsolom a trónjáról vagy világgá megyek. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged