Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulu22
aktív tag
válasz
bigdady
üzenetére
Tőlem sosem kért a bankom munkáltatói igazolást. Vegyük észre azt is, hogy nagyságrendi különbség van az összegeknél. Magánszemély, nem cég és vélhetően nem milliókat mozgat dkekesi fórumtárs. Azt ugyan nem tudom, hogy esetünkben mióta működött ez a rendszer, de a leírás alapján már egy ideje eként használta a Revolut számlát. Értem én hogy - nagyon helyesen - szűrni próbálják a pénzmosást, de ha emberi az ellenőrzés, akkor aránytalan, ha pedig gépi, akkor borzalmasan rossz az algoritmus. Nekem egy évek óta onnan fizetett Microsoft OneDrive előfizetést (~500Ft) blokkoltak tavasszal, hogy "megelőzzék a csalást". Azzal a lendülettel költöztettem el minden előfizetésemet onnan. Ha nem következetes amit csinálnak, részemről megszűnik a bizalom, egy normál bank ilyet nem csinál, mint ahogy csak indokolt esetben él az általad felsorolt jogszabályokban biztosított lehetőséggel.
Persze a megoldás egyszerű, nem kell a Revolutot használni. Személy szerint én semmiképpen nem utaltatnám oda (vagy bármely más, hasonló fintech céghez) a fizetésemet, de ez már egyéni gusztus kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest