Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kulu22

aktív tag

válasz bigdady #31450 üzenetére

Tőlem sosem kért a bankom munkáltatói igazolást. Vegyük észre azt is, hogy nagyságrendi különbség van az összegeknél. Magánszemély, nem cég és vélhetően nem milliókat mozgat dkekesi fórumtárs. Azt ugyan nem tudom, hogy esetünkben mióta működött ez a rendszer, de a leírás alapján már egy ideje eként használta a Revolut számlát. Értem én hogy - nagyon helyesen - szűrni próbálják a pénzmosást, de ha emberi az ellenőrzés, akkor aránytalan, ha pedig gépi, akkor borzalmasan rossz az algoritmus. Nekem egy évek óta onnan fizetett Microsoft OneDrive előfizetést (~500Ft) blokkoltak tavasszal, hogy "megelőzzék a csalást". Azzal a lendülettel költöztettem el minden előfizetésemet onnan. Ha nem következetes amit csinálnak, részemről megszűnik a bizalom, egy normál bank ilyet nem csinál, mint ahogy csak indokolt esetben él az általad felsorolt jogszabályokban biztosított lehetőséggel.
    Persze a megoldás egyszerű, nem kell a Revolutot használni. Személy szerint én semmiképpen nem utaltatnám oda (vagy bármely más, hasonló fintech céghez) a fizetésemet, de ez már egyéni gusztus kérdése.

Új hozzászólás Aktív témák