- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #24934 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Dj Tommy neked is. Holnap nekiugrok.
Más:
Ma arra érkeztem haza, hogy egy gyönyörű állapotban levő 7210 fogadott az asztalomon. Régóta terveztem már, hogy beszerzek egyet, de amikor kerestem akkor 5000ft-ot sajnáltam érte. Most pedig édösapám megszerezte nekem -
-
-
-
-
-
-
-
-
draco31
veterán
válasz
ferret77 #23435 üzenetére
Hard reset volt. Nokia Suit nem volt hajlandó frissíteni, felismerte a telefont, írta, hogy lehet nem fog minden funkció tökéletesen működni. Aztán írta, hogy nincs frissítés, de újrarakja azt ami rajta van. El is kezdi, aztán kiírja, hogy megszakadt a kapcsolat. Akármit csinálok, mindig ez van. Phoenix-el nem próbáltam még. Itt találtam meg az FW-ket, mert ugyebár a Navifirm fizetős lett, vagy legalább is kód kell, ami nincs.
0524090 és 0524092-es product kóddal is próbáltam. -
zorzy4
addikt
válasz
ferret77 #23417 üzenetére
Én nem sajnálok kiadni 10000ft-ot sem egy telefonért, de ez a max, és csak ritkán. Pedig engem csak is az ilyen B&O szintű telefonok érdekelnek. Végül is nem tudom, hogy a kolléga menyit kér érte, de én nem teszek rá ajánlatot, mert csak kétsávos telefonokat gyűjtök. Ezért adtam el anno az enyémet is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest