- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #24934 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Dj Tommy neked is. Holnap nekiugrok.
Más:
Ma arra érkeztem haza, hogy egy gyönyörű állapotban levő 7210 fogadott az asztalomon. Régóta terveztem már, hogy beszerzek egyet, de amikor kerestem akkor 5000ft-ot sajnáltam érte. Most pedig édösapám megszerezte nekem -
-
-
draco31
veterán
válasz
ferret77 #23435 üzenetére
Hard reset volt. Nokia Suit nem volt hajlandó frissíteni, felismerte a telefont, írta, hogy lehet nem fog minden funkció tökéletesen működni. Aztán írta, hogy nincs frissítés, de újrarakja azt ami rajta van. El is kezdi, aztán kiírja, hogy megszakadt a kapcsolat. Akármit csinálok, mindig ez van. Phoenix-el nem próbáltam még. Itt találtam meg az FW-ket, mert ugyebár a Navifirm fizetős lett, vagy legalább is kód kell, ami nincs.
0524090 és 0524092-es product kóddal is próbáltam. -
zorzy4
addikt
válasz
ferret77 #23417 üzenetére
Én nem sajnálok kiadni 10000ft-ot sem egy telefonért, de ez a max, és csak ritkán. Pedig engem csak is az ilyen B&O szintű telefonok érdekelnek. Végül is nem tudom, hogy a kolléga menyit kér érte, de én nem teszek rá ajánlatot, mert csak kétsávos telefonokat gyűjtök. Ezért adtam el anno az enyémet is.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest