- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #9613 üzenetére
táblacsoki csere nekem mehet, ha jársz pesten. addig ráér. ha valaki elviszi, nem harapok. csomag odaért? pénteken adtam fel, szerintem holnap ott lesz.
(#9596) csoda120: nekem már majdnem ekkora a kollekció, persze még kellenek hiányzó darabok, a 7280-as pl, amit te szerezni foyg, nekem meg nincs.meg 2300, meg 6650... :::
namindegy. lesz az is. darabra már megvan, csak hát az állapot azért nem karcmentes, de nem is vagyok svájci...
-
pszili8
aktív tag
válasz
golya32 #9485 üzenetére
Nekem újév első napján,ébredés utáni első dolog 8210-re rápakoltam az új előlapot,hátlapot,Nokia 2630-ban kijelzőcsere,8910-et szétszedtem,fékezőgörgőt átraktam az i-ből a simába,így már a sima 8910-em tökéletes,az i-be kellene fékezőgörgő,meg a kicsúszásgátló lemez.Valaki vett már egyébként fékezőgörgőt a dr.mobiltól?
-
selenge
tag
válasz
golya32 #9329 üzenetére
én hajtottam 1,7es szívót, ne akarj, igaz citroen volt, de ugyanaz a konstrukció tudtommal, napi 6-700km-t mentem vele. gondjaim vele:
1, 180cm feletti embernek rohadt kényelmetlen (én 196vok, szenvedtem benne mint állat)
2, gyenge mint a harmatos xar, völgyídon az emelkedőn 100at alig akarta tolni (jó, ez nem egy kifejezetten megkímélt darab volt de
3, rengeteget eszik, mert az erő hiányában magas fordulatszám kell hogy tudj előzni, gyorsulni, még a rengeteg motorfékkel ellensúlyozva is 8-9lityót nyakaltajánlom mindenképpen az utána érkező generációt, a hdi motor jó, erős, keveset eszik (5-6 liter) mert 3másik ilyen volt a flottában, volt olyan ami 800ezret futott és a motorhoz nem kellett még hozzányúlni (az más hogy kuplung, váltó többször cserélve lett
)
akkor már inkább corsa combót vegyél, az 1,7es szívó elég jól megy és 7literrel (az is volt nálunk)
-
selenge
tag
válasz
golya32 #9047 üzenetére
melyiknek? c100-hoz anno új aksit vettünk,de nincs használva évek óta... v200, hát passz, az sincs használva régóta, apám használta, kb 1éve van új telefonja, 2-3napot bírt utoljára
nem tudom mi a reális értéke, talán, hogy doboz, meg minden tartozék megvan, így kicsit jobb
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
golya32 #8689 üzenetére
Szerinted megéri az a teló,amit tegnap linkeltem?Ami a hátulján látható foltokat illeti azok nem kopások,hanem valami koszfoltok voltak.Igazából az a tervem,hogy megvenném az másikról a kupakot átraknám,meg a króm díszt,és az eladó lenne.Szerintem igazából egy 8910-ben nagyobb érték,ha a nyitó mechanika hibátlan,mintha az a műanyagdarab rossz.
-
csoda120
aktív tag
válasz
golya32 #8305 üzenetére
Köszi,de néztem és láttam,hogy angol menüs így nem,na meg jelenleg zsetonom sincs rá
A 7650-ekkel mi a helyzet?Kellenek?Ha ekkora téma lett akkor közzé teszem,hogy van 3db 7650-em eladó
1 tökéletesen működik,nagyon szép állapot,angol menüs
2db alkatrésznek...#8308) Lontika Erre emlékszek,tényleg nagyon nagy volt anno ez a távirányító program
A samsung TV-met csak ki/be kapcsolni tudtam vele
-
Lontika
csendes tag
válasz
golya32 #8306 üzenetére
Sajnos nem lehet. Voltak tévhitek, hogy fog a telefon kezelni memóriakártyát, talán sd-t akartak rakni bele, de mindez csak tévhit. Nem lehet semmiféle módon bőviteni a memóriáját a 7650-nek. Kivétel ezalól a Sony Ericsson P800, mert ugyan kezeli a memóriakártyákat 128 mb-ig (memory stick duo), de lehetett venni a készülékhez egy olyan hátlapot amitől egyrészt vastagabb lett a készülék, másfelől ennek az volt az oka, hogy az új hátlapba is lehetett memóriakártyát rakni, és a telefon kezelte is. Azt nem tudom pontosan hogy max mekkorát lehetett belerakni.
-
Pastika
aktív tag
válasz
golya32 #8149 üzenetére
8800 minőségre ugye nagyon rendben van. Mindennapi használatra is teljesen okés, de szigorúan Sirocco aksival. Egyébként botrány az üzemidő, még egy nap sincs.. A másik gondja, hogy a kijelző körüli plexit elengedi a ragasztó.
Sirocco szerintem mégjobban össze van rakva. Viszont nekem a billentyű katasztrófa volt, kényelmetlen. Gyakori hiba, hogy a kamera megadja magát de ez a simára is igaz.
Arte visszalépés. Szerintem gyengébb konstrukció mint a többi. Porosodik a kijelző, SW bugok vannak benne. Nekem még a mikrofon IC is tönkrement, úgyhogynnem is használtam a telót. Zafírnál meg hiába vigyázol rá kopik a bőr. Szóval az arte sz@r.
Szvsz legjobb a 8800 Ukraine Black (láttam fogtam,próbáltam), de gyakorlatilag beszerezetetlen. Ebben az oroszok javították a 8800 hibáit.
A három közül szerintem a Sirocco a legjobb a billenyűzet ellenére. -
TommyX_
őstag
válasz
golya32 #8105 üzenetére
Én mondjuk csak a LogoManager Classic-ot próbáltam, de infrán ment.
Amúgy ezt érdemes beállítani, mert régebbi infrás Nokia-ra így tudsz küldeni PcSuite-tal, vagy az előbb említett progival:
Start menü->vezérlőpult
Vezeték nélküli kapcsolat>hardver->Speciális->Maximális csatlakozási adatsűrűség->Érték:115,200 bps<-majd ok és kész is.Bocs az Offért
-
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #8096 üzenetére
mert úgy sztem nem is lehet. esetleg anno lehetett vna, letöltéssel, mintha 3510i-re akarnád. (a kijelző ugyanaz, de lehet hardverben nem, mert ugye ez egyszólamú.. szal nem menne vele a zene) csengőhangot csak "képüzenetként" 3410(és társai)-ről, esetleg. talán adatkábellel menni fog, mert 3510i-re láttam hogy úgy pakolnak csengőhangot. de méga az "újabbak" se tudtak infrán képet (7110, 6610i, ) (3200, 5140i már tudott), szal nem hiszem hogy ezen menne.
-
-
-
GabeCivic
csendes tag
válasz
golya32 #7588 üzenetére
Minden megoldás érdekel, idő van bőven, ha biztos vagy benne, hogy javítható akkor megkörnyékezem Saint kollégát, hogy üsse le nekem... Nem olcsó a kicsike, de nem hinnem, hogy sokkal jobb ajánlatot fogok találni...
Kb mibe kerülhet a probléma orvoslása? S mi baja lehet? Alaplap? Köszönöm
-
GabeCivic
csendes tag
válasz
golya32 #7571 üzenetére
Köszönöm! Szerintetek érdemes foglalkozni azzal a t66-al a vaterarol? Van olyan aki azt meg tudja javitani?
Illetve, Saint; nem vagyok vateran jártas, gondolom te igen... Ha a srácok közül valaki ért hozzá akkor ha utalok neked pénz és te leütöd az járható út volna? December végen hazautazok egy pár napra akkor át is tudnám venni a készüléket.
Tehát javítható avagy sem? Mennyiért? A 12 magyar ropi az horror ár érte? Köszönöm
-
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #7266 üzenetére
engem lehet érdekel.
valahogy megbótolhatnánk.
Anevemearl: nekem lenne egy Sonyericsson k510i-m, de orange függő.(megoldható).
na nekem végre boldogság van, mert megy a 6820a, (nem hagyom le az "s"-et, ez a neve, hogy 6820a) mmint eddig is ment ami volt, csak halott volt effektíve a flip kompletten (nem volt csatlakozás, leszakadt a csati) most már van egy jó gombpanelem. sajnos az új kamerája "le van tépve" a panelről, azaz forrasztásostul. mondjuk megvan.mmint a kamera.
életre keltettem egy újabb qwerty telefont. házcsere persze úgyanúgy ráférne erre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest