- iPhone topik
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
selenge
tag
válasz
golya32 #9329 üzenetére
én hajtottam 1,7es szívót, ne akarj, igaz citroen volt, de ugyanaz a konstrukció tudtommal, napi 6-700km-t mentem vele. gondjaim vele:
1, 180cm feletti embernek rohadt kényelmetlen (én 196vok, szenvedtem benne mint állat)
2, gyenge mint a harmatos xar, völgyídon az emelkedőn 100at alig akarta tolni (jó, ez nem egy kifejezetten megkímélt darab volt de
3, rengeteget eszik, mert az erő hiányában magas fordulatszám kell hogy tudj előzni, gyorsulni, még a rengeteg motorfékkel ellensúlyozva is 8-9lityót nyakaltajánlom mindenképpen az utána érkező generációt, a hdi motor jó, erős, keveset eszik (5-6 liter) mert 3másik ilyen volt a flottában, volt olyan ami 800ezret futott és a motorhoz nem kellett még hozzányúlni (az más hogy kuplung, váltó többször cserélve lett
)
akkor már inkább corsa combót vegyél, az 1,7es szívó elég jól megy és 7literrel (az is volt nálunk)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
- Thrustmuster Tca pack Boeing edition yoke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest