- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #31431 üzenetére
még 100 dollár is sok érte... ezt is 3 vagy 4 ezerért vette pár hónapja most hirtelen több száz ezret ér...ráadásul a posta 21 ezer pff...
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
KSparrow #31399 üzenetére
Igen, ezt a részét értem, de pl. nem hajtanak el, hogy miért használok egy 15 éves telefont, amikor januárban hoztam el tőlük hűségidővel egy Ace 3-at? Magyarul, akik kaptak ilyen SMS-t, azok hoztak el korábban előfizetés meghosszabbításával telefont?
Vagy nem számít, hogy egyik nap még egy LTE képes telefonban van a kártya, utána pedig átkerül egy 5110-be? -
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz
KSparrow #31301 üzenetére
Vannak például a másolat Nokia 8800 telefonok, simán gyártottak hozzá hamis IMEI címkét, ráadásul eredeti telefonról nyúlják le a számot.
Tehát ha a másolat IMEI számát beírod, úgy tűnik, hogy eredeti a telefon.Egyébként ha van itthon Vertu bolt, miért kéne Angliába kiküldeni?
-
Fancy-boy
addikt
válasz
KSparrow #31273 üzenetére
Sajnos nem tudom.
De ha tudja valaki Jorma Ollila elérhetőségét, akkor szívesen megkérdezem.Mellesleg erről a mobilarena tv adásról is megvan a véleményem.
Ennél többet érdemelt volna a Nokia. Rádaásul nem pont Bog-nak kellett volna szerepelnie benne...nem részletezném, hogy miért. -
-
-
válasz
KSparrow #31213 üzenetére
Azt tudom, hiszen ugyanaz a Nokia Camera app van benne, mint a Lumia 820-amban.
Viszont a 808 az „eredeti” PureView, az eredeti hardver és szoftverkörnyezettel, ami speciálisan erre lett kifejlesztve, míg az 1020 tulajdonképpen egy feltuningolt 920, PV kamerával.
Na meg olcsóbb is a 808.
-
-
-
zorzy4
addikt
válasz
KSparrow #31148 üzenetére
Ezt most úgy mondod mintha voda még mindig valami 3. szolgáltató amit senki sem használ.
Bunkomen Miért is nem lehet okos telefon funkciók nélkül élni. Otthon és munkahelyen is már mindenkinek van internet. A kettő közötti ingázásban meg ki lehet és kell bírni. Naptár meg szinte minden retróban van, ha sok a feljegyezni valód. -
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #30952 üzenetére
40 körül lenne a reális ára szerintem, attól ez még messze van, de nemrég vehette 15 körül mert megtaláltam az archív hirdetést is, így meg végképp megkérdőjeleződik a 75 ezres ár
-
stufen2
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
KSparrow #30952 üzenetére
ha azt mondod, megéri... akkor érdemes lenne megvenni és feltenni ebayre egy százasért, de most nem nagyon vállalnám ezt a rizikót se. viszont a polcomra nem vennék 60 ezerért telefont az is biztos. akkor már inkább bevásárolnék a 8-as szériából: 8810, 8850, 8910
persze olyan szinten ahol te vagy, és csak az ilyen példányok hiányoznak, nem nagyon van választási lehetőség
-
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
KSparrow #30828 üzenetére
Azt írják is, hogy pink. Egynek jó lesz az. Amúgy phonedika és skyphone egy cég? Mert azt észrevettem, hogy ugyanazok a termékek, ugyanazon az áron, ugyanazzal a képpel. De phonedikának is van weblapja külön. Én amúgy nagyon utálom, mert vaterán Dunaújváros van megadva termék helyének és egyrészt nincs személyes átvétel (amit nem értek, mert kiküldi a szomszéd utcába a futárt? vagy mi?), másrészt vaterán nem tudok nokiára szűrni a városban, mert az ő több ezer hirdetése jön ki, abból pedig lehetetlen kibogarászni ami nem az övé.
-
bunkomen
aktív tag
-
-
arkades
senior tag
válasz
KSparrow #30580 üzenetére
Köszi, akkor azt hiszem kihagyom. A 9700-at ne is mondd. Volt egy nagyon szép állapotú darabom és én barom eladtam. (ráadásul 8000 Ft-ért) Már nagyon megbántam, kimondottan szép telefon, csak azt nem szerettem benne, hogy a leveleimet nem tudtam megnézni. Ezért is kellett mennie de már szívesen visszacsinálnám a dolgot.
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
KSparrow #30488 üzenetére
Szerintem nem nálad a hiba, itt is az egész chrome betütípus megváltozott.
Más: meg lesz az első komolyabb felújítás a telefonok terén. Találtam egy 0 perces 6600-t 2ezerért, amit reseteltek és besz*rt a szoftver. Viszont tényleg fóliás, karcmentes. Nos az lenne a kérdésem, hogy mivel szedjem szét? Mert az enyémen látszódnak a szétszedés nyomai... Van ez a kék műanyag háromszög, de valahogy nem bízok benne, túl vastag a vége. Olyan szép ez a telefon, hogy lehet hozzá se nyúlok többet
-
-
ferret77
aktív tag
válasz
KSparrow #30482 üzenetére
Én a 6610-zel voltam így. 40-ért vettem a vodánál 2 éves előfizuval+ a kamera headset is volt hozzá 10, vagy 20000 és 1-2 hétre rá 3650-et adták asszem 40-ért 2 évessel. Bár akkor még hírből sem hallottam a symbian szót, de azt tudtam, hogy beépített kamerás és többet tud.
Hát mérges voltam.
Nekem nem tűnt fel. User error
-
ferret77
aktív tag
válasz
KSparrow #30478 üzenetére
Budapestiek, van valakinek kölcsön 3210-es aksija? Két 3210-em van, de csak egy aksim, de azt az egy aksit sikeresen elkevertem valahova. Az egyik 3210-et el szeretném adni. Szóval arra kéne a kölcsön aksi, hogy a leendő vevő ki tudja próbálni a telót, meg készíthessek róla képet bekapcsolt állapotban, mert én tudom, hogy hibátlanul működik a teló, de nem írhatom a hirdetésbe, hogy úttörő becsület szavamra, működik és higyjék el.
Szerk.: Tárgytalan, előkerült az aksi
-
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
KSparrow #30132 üzenetére
Ha belegondolsz hogy kapsz-e itthon GYÁRI 5140 házat, szerintem nem drága!
Ismerem az eladót, azt is tudom hogy már az Ebay-en se nagyon találni gyári házat!
Pár 5140-et felújított már, elég szép áron elhordták tőle!
egy kotvány szar utgy házért is elkérnek 3 ezret simán, de azzal össze sem lehet rakni!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest