Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #29978 üzenetére
Igazából nem több, mint egy E61, amiről váltottam, vagy N82, N95; Sima Symbian. csak jó kicsapni teljesen.. Meg jó nagy, kényelmes-bár zsebbe picit nagy. Jó, hogy nem kell kinyitni sms-re válaszolni, sokszor inkább nem is nyitottam ki, mert az már kétkezes, összecsukva meg vakon is simán írtam utcán menve. Na ez a tapisokkal felejtős. Amit a tesztben is írnak amúgy, az a logo plate fura helye, simán lehetett volna a keret végében a * gomb, eleinte fura lezárni, én is a kis üres lapon kerestem. kellett egy hét megszokni, de utána leghosszabb ideig használt telefonom lett N82 után (kb 2,5 év). Persze E90 mellett volt minden, N82, N85, N86, N96, legyen már egy kamera meg zenemobil, meg egy kommunikációra..
A vicc, hogy ma is így van. Tavaly ilyenkor volt a 808 mint főteló, mellé egy 3720 családinak. Amióta megvan a BB és a 808-ba is a kis kártya, a BB a kommunikációs telefon (rendes számom meg a net is abban van) és a 808 meg zenére, kamerára, GPS-nek és családinak van.Egyetlen bajom,hogy hiányzik a retro. Lehet másodtelefonnak lesz valami régi, a 808 meg csak nálam lesz
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- AMD Ryzen 9 7950X3D/RTX 5090 32GB/64GB DDR5 RAM/1TB SSD HIGH-END konfig eladó
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14IAP7 i7-1260p (12 mag!)/16GB DDR5/512SSD/400nit
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest