- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
#43960832 #15103 üzenetére
ez igen, ez lesz asz. a kettő, amit linkeltél, nem lehet u.az, az első szögletesebb, ez kerek
de mivel nagyon sok a hasolnóság a 6310-zel, és abban tuti az van, 99%, hogy a 6210 is cserélhatő. Arkades: akkor viszont van fölösbe nekem. csak pár nap türelmet kérek, nemsokára lesz egy dobozos 6210-esem, az kapja meg a jelenleg halott házát, és akkor azt meg elbontom. -
golya32
senior tag
válasz
#43960832 #15081 üzenetére
Valamelyik fórumon javasolták nekem is, kíváncsi voltam a véleményetekre.
Meg lehetne csinálni, de gyanus esetekben az ip címet figyelik, ha 2 van egy címen akkor jön a tiltás.
Ha belegondolsz nem teljesen van igazuk, nekem a tesóm is használja a licitálós fórumokat, szerencsére mobilról nyomja, így nincs azonos cím. Amikor éppen nálam vannak. -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
#43960832 #14785 üzenetére
Ez így van, meg amúgy is felesleges a színes kijelző, mire használnád benne?
Ha valaki valahol találkozik egy 6350-es Nokiával, azonnal szóljon! Az a telefon egyszerűen kell
-
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
#43960832 #14524 üzenetére
Az engem is
Multkor rohadt nagy mákom volt hogy egy (egyébként kaja+régiség) piacon kifogatm 500ért egy sharp gx29-et. De azon kivül csak egy C35 meg ahol a GX29et vettem, ott egy 1112 meg egy V235 volt. (Ilyen keveset könnyű megjegyezni...)
Kellene valami jó lelőhely, mert ez így nem megy hogy csak a v***ra van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest